KUCHARZ K/M (KUCHNIA MI臉DZYNARODOWA Z PRZEWAG膭 ORIENTALNEJ) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA MI臉DZYNARODOWA Z PRZEWAG膭 ORIENTALNEJ)
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-11-06
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 13-23
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ K/M (KUCHNIA MI臉DZYNARODOWA Z PRZEWAG膭 ORIENTALNEJ)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2018
Data zako艅czenia pracy: 30.11.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
艣rednie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia orientalna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe- kucharz; rok do艣wiadczenia zawodowego; znajomo艣膰 kuchni mi臋dzynarodowej z przewag膮 orientalnej. Obowi膮zki: przygotowywanie i dystrybucja potraw na podstawie okre艣lonych receptur, tworzenie i proponowanie nowych da艅- dania kuchni arabskiej- g艂贸wnie liba艅skiej, dania kuchni europejskiej, w tym polskiej, r贸wnie偶 ameryka艅skiej.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 20.11.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw wed艂ug przepis贸w w jezyku Wietnamskim.
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - J贸zef贸w (mazowieckie)
Osoba jest reprezentantem szefa kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku przy przygotowywaniu i sporz膮dzaniu da艅 kuchni orientalnej wg menu oraz w艂asnych receptur/przepis贸w. Dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy. Przygotowywanie i organizacja cateringu i imprez okoliczno艣ciowych. Zamawianie towaru i przypraw z hurtowni azjatyckich. Praca r贸wnie偶 w Polkowicach i Zielonej G贸rze w przypadku zast臋pstwa podczas nieobecno艣ci szefa kuchni. Praca zmianowa: 11:00-19:00 ; 12:00-20:00
Hong Ha Phung Quoc Huy - 2018-03-27 - Nowa S贸l (lubuskie)
rozdrabnianie warzyw; krojenie mi臋sa; przygotowywanie kebabu; obs艂uga kasy fiskalnej,
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2017-08-09 - Opole (opolskie)
praca w kuchni, przygotowywanuie da艅praca na umow臋 na czas okreslony (3/4 etatu), praca jednozmianowaoferta dost臋pna w sali G
"CATERING STADIONOWY" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-12-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
budowanie chodnik贸w
Bogus艂aw Wieczorek TEL - BOR - 2016-07-15 - Annopol (lubelskie)
Gotowanie, przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- Przygotowanie posi艂k贸w kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w ciep艂ych i zimnych
PRO-EST s.j. - 2018-02-22 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Zel贸w (艂贸dzkie)
Do zada艅 na stanowisku Kucharz b臋dzie nale偶a艂o: 鈥rzygotowanie da艅 - produkt贸w o najwy偶szej jako艣ci i walorach smakowych celem pozyskania jak najwi臋kszej sprzeda偶y i sta艂ych klient贸w,鈥dzia艂 w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez,鈥ba艂o艣膰 o posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia: porcje posi艂k贸w, jako艣膰, smak, estetyka wydawanych posi艂k贸w, 鈥obieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazyn贸w w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮,鈥apewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug,鈥bs艂uga klienta zgodnie z wysokimi standardami,鈥trzymanie porz膮dku w miejscu pracy,鈥ba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t kuchenny,鈥ealizacja wszystkich wska藕nik贸w, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wynik贸w w zakresie audyt贸w.
Hotele Diament S.A. - 2017-07-31 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
Ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane do艣wiadczenie.
Sklep Rybny "KREWETKA" Krzysztof Osi艅ski - 2017-05-31 - Racib贸rz (艣l膮skie)
utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku otoczenia mieszka艅c贸w
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ - 2017-11-22 - Pozna艅 (wielkopolskie)
STANOWISKI: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJPRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ,WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHPRACA NA DWIE ZMIANYSTAWKA ZA GODZIN臉 13,70 Z艁
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i da艅 fast-food.
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Nisko (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej, przygotowywanie pizzy, utrzymanie w porz膮dku stanowiska pracy.
DK Projekt - 2016-06-16 - Stasz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Zi臋bice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o stanowisko pracy
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2018-07-26 - Kluki (艂贸dzkie)
Przygotowanie posi艂k贸w wg zasad 偶ywienia optymalnego.
ARKADIA Hanna Suchowiecka - 2017-10-24 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Segregowanie i pakowanie owoc贸w i warzywpraca przy produkcji garma偶eryjnej
kontakt przez OHP - 2018-05-09 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 obiadowych, mi臋s, zup i dodatk贸w
COMPASS GROUP POLAND Sp. z o.o. - 2018-08-20 - Sady (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
Hotel Restauracja "Anka" Anna Mrozi艅ska-艁uckiewicz - 2016-11-25 - S艂ubice (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami obowi膮zuj膮cymi na kuchni i stworzonymi recepturami. Praca w zespole, obs艂uga zam贸wie艅. Estetyczne podawanie przygotowanych da艅.
kontakt przez OHP - 2018-05-10 - Niemcy (Niemcy)
Praca w kuchni.Wykszta艂cenie kierunkowe - gastronomiczne, prawo jazdy kat. "B".Dodatkowo w zast臋pstwie praca jako rozwoziciel posi艂k贸w.
Kuchnia Caritas Diecezji Opolskiej w Raciborzu - 2018-02-06 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
O艣rodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-03-31 - Wardzyn (艂贸dzkie)
kucharzpraca na 2 zmiany w godz 10-22
Maciej Witek BOCIAN脫WKA - 2016-04-05 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie da艅 obiadowych
Hurtownia Odzie偶y i Obuwia"Gra偶ka"Restauracja "Magnolia" Gra偶yna Szymaszek - 2016-03-21 - Gryf贸w 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
prawid艂owa organizacja pracy, zachowanie 艂adu i porz膮dku na stanowisku pracy, dba艂o艣c o nale偶yty stan techniczny narzedzi pracy, przygotowywanie potraw, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, praca w godz. 7-15
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-02-04 - Opole (opolskie)
zgodny
Restaurant & Cafe Adrian Ploetz - 2018-07-09 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
1.wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z produkcj膮 posi艂k贸w w kuchni og贸lnej ustalone grafikiem pracy2.porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z kalkulacj膮 偶ywienia i wydawanie ich zgodnie z zestawieniem diet na dany dzie艅 3.dbanie aby wszystkie artyku艂y spo偶ywcze pobrane z magazynu by艂y racjonalnie zu偶yte do produkcji posi艂ku ,4.dbanie o nale偶yt膮 jako艣膰 ,kaloryczno艣膰 i smak potraw,5.utrzymanie w nale偶ytym porz膮dku i czysto艣ci pomieszcze艅 i sprz臋tu kuchennego
Samodzielny Publiczny Specjaistyczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej w Leborku - 2017-09-07 - L臋bork (pomorskie)
praca w kuchni,planowanie produkcji,dbanie o asortyment,sporz膮dzanie listyzapotrzebowania,odbieranie zamowie艅doskonalenie menu pomoc w przyrz膮dzaniu wyrobow,rozliczanie dostaw
HOTEL RODAN-GROKLIN - 2016-05-17 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)