KUCHARZ Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: STANOWISKI: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJPRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHPRACA NA DWIE ZMIANYSTAWKA ZA GODZINĘ 13,70 ZŁ
Data publikacji: 2018-09-19
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
STANOWISKI: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJPRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHPRACA NA DWIE ZMIANYSTAWKA ZA GODZINĘ 13,70 ZŁ
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: STAWKA ZA GODZINĘ 13,70 ZŁ
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.09.2018
Data zakończenia pracy: 19.09.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.09.2018
Oferta pracy ważna do: 18.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2016-01-15 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy, wykonywanie poleceń szefa kuchni
"Urbańscy " S.C Ośrodek Wypoczynkowy "Wielki Błękit" - 2018-08-07 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
Gotowanie potraw ukraińskich, znajomość przepisów potraw ukraińskich, czytanie receptur narodowych
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Kraków (małopolskie)
obróbka mięsa (drobiu), obsługa maszyny do obierania ziemniaków, dowóz gotowych dań do klienta
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Zduńska Wola (łódzkie)
dowóz towaru do klienta
LECHTOM Hurtownia Lodów i Mrożonek - 2016-01-08 - Świdnica (dolnośląskie)
I zmiana 6-14II zmiana 14-22praca w Mielcu w powstającym Hipermarkecie E. Leclerc przy ul. Powstańców Warszawy (Galeria NAVIGATOR)
MIELDIS Sp. z o.o. w organizacji - 2016-08-26 - Mielec (podkarpackie)
Praca w kuchni, przygotowanie i gotowanie domowych posiłków. Umowa na 3 miesiące okres próbny, następnie umowa roczna lub dłuższa. Godziny pracy: 7.30- 18.30
Dom Opieki Dolina Słupi Jolanta Szczerbaty - 2017-10-13 - Kobylnica (pomorskie)
Sporządzanie dań kuchni polskiej.
SK.GASTRO Sebastian Korzeniak - 2017-03-24 - Marynino (mazowieckie)
-
WIESŁAW BRZESKI OŚRODEK REHABILITACYJNO - WCZASOWY "BURSZTYN" - 2016-07-04 - Jantar (pomorskie)
Dział Rachunkowości SER: obsługa kancelaryjna Działu, księgowanie wpłat, obsługa zajęć wierzytelności, archiwizacja dokumntacji
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Pszczyna (śląskie)
PRZYGOTOWANIE: KEBAB , SOS POCHODZENIA TURECKIEGOMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB -PRACA W GODZINACH: PONIEDZIAŁEK -CZWARTEK ,NIEDZIELA 10-24 ;PIĄTEK-SOBOTA 10-02 W NOCY
LARA ATES MESUT - 2017-05-26 - Dębica (podkarpackie)
pomoc w kuchni, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
PŁUCIENNICZAK PIOTR MAŁA GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2017-06-22 - Turek (wielkopolskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Chodzież (wielkopolskie)
Brak danych
RESTAURACJA & PUB "KORONA" - 2018-03-13 - Augustów (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-07-13 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw oraz gotowanie. Miejsce pracy - Imielin.
P.P.H.U. RAFAL Rafał Nowrocki - 2016-05-02 - Imielin (śląskie)
montaż sprężyn
Hoffmann Sp. z o.o. - 2018-02-07 - Śmigiel (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
FUH "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Sp. c. - 2016-06-13 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie półproduktów, wydawanie dań.
Karczma "FLAUTA" - 2016-05-06 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce internatu: śniadania, obiady, kolacje
ANNA HOROŻYŃSKA - 2016-08-29 - Zielona Góra (lubuskie)
Obsługa wędzarki do ryb, sprzedaż bezpośrednia
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
- Wykonywanie masaży orientalnych służących do podniesienia kondycji fizycznej.- Wynagrodzenie: 1100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca po 4 godziny dziennie w godzinach: 12:00-21:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Mile widziane doświadczenie zawodowe w zakresie masażu leczniczego. Mile widziany ukończony kursu masażu balijskiego. Wymagana umiejętność wykonywania masażów orientalnych: tajskiego, balijskiego oraz masażu rąk i stóp (refleksologia). Wymagana umiejętność wykonywania masażu tajskiego w profilaktyce i leczeniu. Wymagana umiejętność wykrywania i usuwania za pomocą masażu balijskiego zmian w tkance łącznej i mięśniach w schorzeniach narządów wewnętrznych. Mile widziana znajomość języka angielskiego na poziomie dobrym w mowie i piśmie.
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Katowice (śląskie)
przygotowanie oraz produkcja posiłków w restauracji
TIME 2 TASTE Igor Pietruszewski - 2017-04-24 - Rąbień (łódzkie)
Obsługa maszyn, obsługa sterowni, rozdzielni
MŁYN HANDLOWY POTOCCY WŁODZIMIERZ POTOCKI, WITOLD POTOCKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-02-01 - Ostrołęka (łódzkie)
Gotowanie dań, sosów i farszy z menu,przygotowywanie dań typu placki ziemniaczane, gołąbki, zapiekanki, robienie surówek - kuchnia wegetariańska
JR Company sp. z o.o. - 2016-07-14 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie surowców,przygotowanie produktów do produkcji,porcjowanie posiłków,wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Zambrów (podlaskie)
Praca na stanowisku Kucharza. Przygotowywanie posiłków dla grupy ok. 60 osób.
DOM ZAKONNY ZAKONU PRZENAJŚWIĘTRZEJ TRÓJCY - 2016-01-08 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa imprez
KARCZMA "KOSZARKA" Ewa Gawryluk - 2016-01-13 - Ploski (podlaskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem, wydawanie posiłków, termiczna obróbka warzyw i mięs, przestrzeganie higieny pracy
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi - 2018-07-04 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)