KUCHARZ Zielona Góra oferta pracy ANNA HOROŻYŃSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w stołówce internatu: śniadania, obiady, kolacje
Data publikacji: 2016-08-29
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: ANNA HOROŻYŃSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BOTANICZNA 75, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków w stołówce internatu: śniadania, obiady, kolacje
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wykształcenie zawodowe kucharz
Nazwa pracodawcy: ANNA HOROŻYŃSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
BOTANICZNA 75, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
Ulica pracodawcy: BOTANICZNA
Numer budynku pracodawcy: 75
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.08.2016
Oferta pracy ważna do: 05.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowaywanie dań
WIKTOR KAJETANOWICZ - 2016-06-15 - Lubin (dolnośląskie)
przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań i przekąsek, dbanie o porządek
PHU AGNIESZKA TATAREK - 2017-08-10 - Wierzchowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa imprez
KARCZMA "KOSZARKA" Ewa Gawryluk - 2018-02-16 - Ploski (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Szówsko (podkarpackie)
wykonywanie obowiązków kucharza lub pomocy kuchennej
Linter Tour S.A. - 2016-09-01 - Istebna (śląskie)
przygotowywanie produktów do produkcji wyrobów garmażeryjnych, wyrabianie ciasta, pakowanie wyrobów gotowych do sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Klęczany (małopolskie)
Zgodnie z zawodem
"ALCO" Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Kontakt z klientem zagranicznym, pozyskiwanienowych klientów, logistyczne szukanie tras, wspolpraca z klientem rosyjskim, angielskim i niemieckim.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Nowy Świat (lubuskie)
Oferta stażu. Przygotowywanie, eksponowanie, wydawanie oraz serwowanie konsumentom wyrobów kulinarnych i napojów
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Łosice (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Płońsk (mazowieckie)
Kucharz- staż FP
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Gonice (wielkopolskie)
kuchnia podlaska - mączna i ziemniaczana, lepienie pierogów
KARAWAJCZYK, PRZYBYSZ S.C. (Spiżarnia Smaków) - 2017-05-18 - Supraśl (podlaskie)
Przygotowywanie potraw według ustalonych receptur, organizacja pracy kuchni, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Tychy (śląskie)
Sporządzanie potraw według ustalonych norm i receptur, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
MALINOWY OGRÓD Sp. z o.o. - 2017-05-16 - Sopot (pomorskie)
kuchnia orientalna
ELTOM HANDEL WIELOBRANŻOWY NGUYEN KHAC TAM BAR DONG DO - 2017-01-25 - Szprotawa (lubuskie)
jw.
GRUPA CONTACTHOUSE.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie min. średnie, doświadczenie zawodowe w sprzedaży; znajomość jęz. ang. będzie dodatkowym atutem, umiejętność obsługi komputera, prawo jazdy kat. B; zakres obowiązków: obsługa klientów w zakresie sprzedaży towarów handlowych, w tym oferowanie i fakturowanie, utrzymywanie relacji biznesowych z obecnymi klientami oraz pozyskiwanie nowych kontrahentów, pomoc w prowadzeniu magazynu towarów; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "JAZGOT" JAN KRZYWDZIK SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-23 - Gliwice (śląskie)
Pomoc przy uprawie, pielęgnacji roślin rolniczych w Gniechowicach i pomoc przy załadunku, sprzeedaży zbiorow na terenie woj. dolnośląskiego - wyjazdy jednodniowe, zapewniony dojazd. Praca na umowę zlecenie. 160 godzin pracy w miesiacu-dyspozycyjność do pracy wg potrzeb w różnych godzinanch w ciągu całej doby. Oferta dostępna w sali D
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Gniechowice (dolnośląskie)
przygotowanie od podstaw dań kuchni polskiej i włoskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kraków (małopolskie)
.
ZHU JAN DOMINIAK - 2018-03-22 - Piaski (wielkopolskie)
przyrządzanie posiłków, zestawy obiadowe, pizza
"MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2016-08-01 - Łańcut (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleconą technologią, gramaturą i zaleceniami dietetycznymi
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-01-31 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw oferowanych w lokalu. Dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych dań. Współpraca ze współwłaścicielem.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Płock (mazowieckie)
Obowiązki:organizacja pracy kuchniprzygotowywanie potraw z kuchni polskiejzarządzanie zapasamizarządzanie zespołemprace porządkowe utrzymanie czystościKluczowe wymagania:pasja do gotowaniaKsiążeczka sanitarno epidemiologicznasamodzielność i dobra organizacja pracy własnejWarunki zatrudnienia:pełny etat, dni pracujące w weekendyumowa o pracę
TAWERNA RAFA STASZKÓW SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-26 - Człuchów (pomorskie)
OBSŁUGA KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ITP
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA MALIBU Z. I M. NIEDBALEC SPÓŁKA JAWNA - 2016-03-29 - Brzeźnica (podkarpackie)
Przygotowywanioe posiłków dla gości restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2016-10-06 - Dębska Kuźnia (opolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków będących w menu restauracji
Pub Piłkarski Pizzeria NIL Jarosław Otręba - 2016-02-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw z karty menu
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej.
BOSS Alan Kaczmarek - 2016-05-12 - Wschowa (lubuskie)