KUCHARZ Łańcut oferta pracy "MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie posiłków, zestawy obiadowe, pizza
Data publikacji: 2016-08-01
Lokalizacja: Łańcut (podkarpackie)
Pracodawca: "MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grunwaldzka 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przyrządzanie posiłków, zestawy obiadowe, pizza
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łańcut
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.08.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: "MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
37-100 Wola Dalsza 185, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Białobrzegi
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wola Dalsza
Numer budynku pracodawcy: 185
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.08.2016
Oferta pracy ważna do: 31.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie półproduktów, wykonywanie gotowych dań z przygotowywanych półproduktów.
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
PAKOWANIE GOTOWYCH PRODUKTÓW, KONTROLA PODCZAS PROCESU PAKOWANIA, kontrola jakościowa wyrobów, komunikacja z koordynatorem
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Białobrzegi (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posilków, ustalanie menu
Przeds. Importowo-Eksportowe Sprzętu Elektronicznego "GOBIT" Janusz Panasiuk - 2017-12-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
Elżbieta Frączek "Smaczny Kąsek" - 2018-04-27 - Oświęcim (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w kuchni, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
PŁUCIENNICZAK PIOTR MAŁA GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2017-06-22 - Turek (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw gastronomicznych, domowa kuchnia polska, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, obróbka termiczna potraw, porcjowanie potraw, przygotowyanie potraw do ich wydania, przestrzeganie przepisów i zasad BHP,GHP,GMP, HACCP.
NSK ISKRA-ZAKŁAD USŁUG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-12-29 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowePrzestrzeganie standardów produkcji gastronomicznejUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychWspółpraca przy wdrażaniu nowego menuI zmiana 7:00-15:00II zmiana 15:00-23:00Pracodawca oferuje pracę w miłym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Hotel Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Rado" - 2017-02-27 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ (SMAŻENIE KOTLETÓW, KROJENIE SAŁATEK)
RZESZÓWDIS SP. Z O.O. - 2017-06-02 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, godz. pracy 12.00-20.00
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Główne obowiązki: dokumentowanie, wytwarzanie, przetwarzanie, przekazywanie i niszczenie dokumentacji w celu wsparcia bieżącej pracy sekcji; przygotowanie dokumentacji do archiwizacji, w celu zapewnienia właściwego obiegu dokumentów wykorzystywanych przez pracowników sekcji w trakcie realizacji zadań służbowych; ewidencjonowanie dokumentacji otrzymywanej i wytwarzanej w sekcji w pomocniczych urządzeniach ewidencyjnych, w celu zapewnienia prawidłowego obiegu dokumentacji; realizowanie czynności związanych z obsługą kancelaryjno biurową wydziału w zakresie czynności operacyjno śledczych. Wymagania niezbędne: wykształcenie średnie; znajomość obsługi komputera i aplikacji biurowych ( MS Office ); znajomość przepisów: ustawy z dnia 12 października 1990 r. o Straży Granicznej, ustawy z dnia 5 sierpnia 2010 r. o ochronie informacji niejawnych, ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych; umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, dyspozycyjność, odporność na stres; zdolność logicznego myślenia, opanowanie i kontrola emocjonalna; posiadanie poświadczenia bezpieczeństwa osobowego lub pozytywne zakończenie procedur sprawdzających zakończonych wydaniem poświadczenia bezpieczeństwa osobowego, uprawniającego do dostępu do informacji niejawnych oznaczonych klauzulą TAJNE. Wymagania dodatkowe: udokumentowana znajomość języków obcych. Mile widziana osoba posiadająca orzeczony stopień niepełnosprawności.
Śląsko-Małopolski Oddział Straży Granicznej - 2015-12-18 - Racibórz (śląskie)
obsługa kadrowopłacowa pracowników, sporządzanie list płac pracowników (również oddelegowanych), prowadzenie akt osobowych pracowników, wprowadzanie i aktualizację danych personalnych w systemie, przygotowywanie niezbędnych dokumentów związanych z zatrudnianiem pracownika, prowadzenie ewidencji czasu pracy, sporządzanie deklaracji ZUS, PFRON, PIT, sprawozdań GUS, prowadzenie spraw socjalne ZFSS
W&K Industriemontage - 2017-07-19 - Lubin (dolnośląskie)
Produkcja mebli szczególnie mebli kuchennych i szaf. Wymagania: MILE WIDZIANE doświadczenie w zawodzie stolarz. Osoby zainteresowane w/w ofertą proszone są o kontakt telefoniczny (w godz. 8.00 - 16.00). Miejsce pracy: Rumia (okolice dworca PKP). Forma kontaktu z Pracodawcą: kontakt telefoniczny: tel. 605-255-404, 58-671-00-27.
P.P.H.U. "MEYER" - 2017-06-02 - Rumia (pomorskie)
Rozwożenie towaru. Wymagania: prawo jazdy kat B.
PHU "KAMA" - 2017-08-29 - Orle (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż produktów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Libiąż (małopolskie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe, możliwość przyuczenia do zawodu w trakcie zatrudnienia; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; jedna zmiana od 22:00-6:00; miejsce pracy: Gliwice
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2016-08-26 - Gliwice (śląskie)
wypiek pizzy, przyrządzanie potraw, obróbka warzyw, przygotowanie deserów, obsługa mikrofali, frytkownicy
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Nowe (kujawsko-pomorskie)
Planowanie i realizacja doszkalania pracowników, zależnie od potrzeb restauracji, zgodnie z aktualną polityką firmyszkolenie pracowników przy wprowadzaniu nowych produktów, urządzeń, procedur i standardów zapewnienie Gościom restauracji satysfakcji z przygotowanych produktówdbanie o czystość stanowiska pracy i używanych narzędzidbanie o właściwe zaopatrzenie podległego stanowiskaprzestrzeganie zasady FIFOpomoc przy sporządzaniu dziennej inwentaryzacji, spisywaniu stratwłaściwe wykorzystanie dostępnych urządzeń, po uprzednim przeszkoleniu udzielanie feedbacku współpracownikomGodzina zakończenia pracy : 6:00Wymiar czasu pracy: 0.940 h pracy w tygodniusala G
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków w pizzerii
PIZZERIA "Pinokio" Edyta Skorupa - 2016-07-07 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
Kucharz małej gastronomii/pomoc kucharza
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
wykonywanie czynności związanych z przygotowywaniem i wydawaniem potraw oraz innych środków do spożycia w zakładzie żywienia
Dom Pomocy Społecznej w Kozarzach - 2016-05-24 - Ciechanowiec (podlaskie)
przygotowanie produktów do sporządzania posiłków, nauka gotowania, sprzątanie, wydawanie posiłków, zmywanie, obsługa klientów i kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Żory (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Zgromadzenie Księży Najświętszego Serca Jezusowego (Księża Sercanie) Dom Zakonny - 2018-02-20 - Sosnowiec (śląskie)
-
USŁUGI GASTRONOMICZNE - 2016-04-01 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel HALNY Józef Bąk - 2016-09-21 - Karpacz (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TAJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie i podawanie potrawm napoi i deserów z zakresu kuchni orientalnej (hindyjskiej i bengalskiej)
JAMUNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Poznań (wielkopolskie)