KUCHARZ Słubice oferta pracy Hotel Restauracja "Anka" Anna Mrozińska-Łuckiewicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w restauracji
Data publikacji: 2016-11-25
Lokalizacja: Słubice (lubuskie)
Pracodawca: Hotel Restauracja "Anka" Anna Mrozińska-Łuckiewicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PL. PRZYJAŹNI 7, 69-100 Słubice, powiat: słubicki, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słubice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słubicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słubice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.11.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Hotel Restauracja "Anka" Anna Mrozińska-Łuckiewicz
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słubicach
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 3, 69-100 Słubice, powiat: słubicki, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: słubicki
Gmina pracodawcy: Słubice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słubice
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 3
Nazwisko osoby zgłaszającej: Anna Mrozińska łuckiewicz
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słubicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.11.2016
Oferta pracy ważna do: 31.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw zgodnie ze sporządzonym jadłospisem, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych
Dom Pomocy Społecznej w Białymstoku - 2018-03-01 - Białystok (podlaskie)
Stanowisko samodzielne kucharza zmianowego z możliwością awansu na szefa kuchni. Wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia w pracy na stanowisku, komunikatywna znajomość języka angielskiego.
MP. CATERING Maria Pietrowska - 2016-03-29 - Wejherowo (pomorskie)
Kontrola jakości i naprawa komponentów z tworzyw sztucznych
Szymon Kardaś KS - 2017-10-24 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Przygotowywanie potraw chińskich.
HOMELAND FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-07 - Chełm (dolnośląskie)
przygotowywanie dań restauracji oraz podczas imprez okolicznościowychPraca w systemie 12 godz. ( od 10 do 22 ) na dni wolne.Ośrodek Rekreacyjno - Wypoczynkowy "KARPIK"
Franciszek Fryc.Przedsiębiorstwo Budowlano - Drogowo - Mostowe "DROG - BUD" - 2016-06-28 - Graboszyce (małopolskie)
Wg. stanowiska.
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2018-03-08 - Wołów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, kuchnia tradycyjna. Miejsce pracy: Śrem, ul. Poznańska 32, ul. Konstytucji 3 Maja 2. Umowa zawierana na okres 2 miesięcy. Wysokość wynagrodzenia: od 1850 zł brutto/m-c do uzgodnienia
NOVA Marta Skubiszak - 2016-01-15 - Śrem (wielkopolskie)
utrzymanie czystości,sprzątanie biur,sprzatanie pomieszczeń
PRINT LINE Justyna Szmigiel - 2016-12-21 - Będzin (śląskie)
przygotowanie potraw, obsługa kucharska imprez okolicznościowych, przygotowanie potraw i surowców wg HACCP, dbanie o higienę i czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Parczew (lubelskie)
ustalanie menu, zamawianie produktów, przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 18 miesięcy- 3 lata (żłobek)
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 1 W ŁAŃCUCIE - 2016-10-17 - Łańcut (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2018-04-18 - Lubin (dolnośląskie)
wyroby garmażeryjne: pierogi, krokiety itd.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw,deserów,koktaili,sałatek,sosów wg tradycyjnych receptur kuchni ukraińskiej,przestrzeganie przepisów bhp obowiązujących w gastonomii,inne prace zlecone przez pracodawcę w zakresie gastronomii
Vega Food Sp. z o.o - 2016-07-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
GÓRALSKA CHATA Sp. cywilna - 2018-06-28 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Zarządzanie projektami finansowymi,Przygotowanie analizy biznesowej i istotnych prac rozwojowych wraz z ich tymczasowym wdrożeniem,Przygotowanie procedur i schematów działania systemów finansowych,Odpowiedzialność za czasową realizacje projektów finansowych,Działania zmierzające ku doskonaleniu obowiązujących procesów,Zaprojektowanie i wdrożenie szkoleń zawodowe dla nowych pracowników,Ścisła współpraca z innymi zespołami finansowym,Zaangażowanie w działania związane z uczeniem się i rozwojem,Bardzo dobra znajomość dokonywania zmian w systemach finansowych,Zapewnienie wsparcia dla wszystkich klientów poprzez udzielanie wskazówek i porad w razie potrzeby,Odpowiedzialność za czasową identyfikację ryzyka operacyjnego.
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie zamówieńi samodzielne przygotowywanie potraw, dbanie o czystość w kuchni i pomieszczeniach, przygotowywanie wyrobów z półproduktów i gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
"WYRWIGROSZ" - 2016-09-09 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Sprzątanie autobusów i pomieszczeń socjalnych.
Firma Usługowo- Handlowa " KNAP " Zakład Pracy Chronionej - 2016-09-02 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, książeczka sanepidowska,osoba zarejestrowana w PUP, profil II, przygotowywanie potraw w ramach działalności kateringowej firmy
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Praca w charakterze kucharza, przygotowywanie dań kuchni polskiej. Miejsce pracy: Wrocław ul. Kluczborska Kontakt kandydatów z pracodawcą: 507-011-320Oferta w sali: G
BAR MLECZNY MIKRUS MARCIN OWSIANNY - 2016-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej oraz organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Samodzilene przygotowywanie sushi. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 7:00-15:00; 15:00-20:00. Oferta dostępna w sali G030317
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków potraw kuchni arabskiej i bengalskiej oraz grilla
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie dań i posiłków; miejsce pracy - Kobiór
Adim sp. z o.o - 2016-06-20 - Kobiór (śląskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-02-16 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Montaż instalacji sanitarno-grzewczych, czytanie dokumentacji
Instalacje Sanitarne i Grzewcze STEFAN HAIK - 2018-02-02 - Zamość (lubelskie)
Przygotowanie posiłków oraz pizzy, przygotowanie produkcji, wypiek chleba.
Esentra Sp.z o.o - 2018-05-07 - Sopot (pomorskie)
sprzedaż produktów firmy, telefomiczna i ,ailowa obsługa bieżąca klienta, kontakt z podwykonawcami, kontrola płątności, kontrola nad dopłatami, wystawianie i zarządzanie fakturami, nadzór nad bieżącymi dokumentami, pozyskiwanie telefoniczne nowych klientów
AGROSERWIS MAZOWSZE JANUSZ JAROSZEWSKI - 2017-03-23 - Żuromin (mazowieckie)
Przygotowanie potraw według przepisów w języku wietnamskim.
PHAM HUU THANH - 2017-10-06 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w małej gastronomii (kebab, tortilla). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Praca dwuzmianowa w godzinach od 09:00 do 15:00 i do 21:30. Wynagrodzenie miesięcznie 2100 zł brutto + premia od 300 zł do 700 zł. Pracodawca zapewnia szkolenie.
Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech - 2018-02-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)