KUCHARZ Niechorze oferta pracy HENRYK GMYREK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 900 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2016-02-03
Lokalizacja: Niechorze (zachodniopomorskie)
Pracodawca: HENRYK GMYREK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bursztynowa 31, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 900 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Niechorze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.03.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 4)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane: wykształcenie zawodowe, śednie, dobra organizacj apracy, znajomość zasad zbiorowego żywienia, odpowiedzilanośc,
Nazwa pracodawcy: HENRYK GMYREK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
AL.BURSZTYNOWA 31, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Niechorze
Ulica pracodawcy: AL.BURSZTYNOWA
Numer budynku pracodawcy: 31
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2016
Oferta pracy ważna do: 30.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Dbałość o estetyczny wygląd biura, sprawdzanie i odbieranie poczty w formie elektronicznej, wykonywanie zadań mających na celu organizwoanie spotkań z klientami, organizacja własnej pracy w celu prawidłowego funkcjonowania biura.
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Żarki (śląskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, samosy, kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów i napojów. Praca w godzinach 21-1.
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Mława (mazowieckie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 24 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Katowice (śląskie)
Do głównych obowiązków zatrudnionej osoby będzie należało m.in.:• Przygotowanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami i wg jadłospisów• Współpraca z zespołem• Delegowanie zadań• Współpraca z kadrą kierowniczą• Dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni• Przestrzeganie zasad bhp, porządku i higieny ISO HCCAP
Aspen Res sp. z o.o. - 2018-07-19 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Obróbka wstępna surowców, przygotowywanie ciasta naleśnikowego, pierogowego, lepienie uszek, pierogów, klusek.
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Nowa Wieś (małopolskie)
przyrządzanie posiłków, planowanie oraz organizacja pracy, zamawianie towaru, wydawanie posiłków
Olchowy Gościniec Sp. Jawna - 2016-11-23 - Zielona Góra (lubuskie)
Pomoc przy pracach budowlanych.
Firma Konsultingowo-Usługowa "KONTRAKT" B.Dzidkowska sp.j. - 2017-07-27 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Liczenie towaru
kontakt przez OHP - 2017-06-14 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, w tym pizzy (po przeszkoleniu), dbanie o czystość w miejscu pracy.
Sobala Adam - 2016-07-04 - Wodzisław Śląski (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Duet D.J. Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością - 2016-06-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni restauracyjnej
Klasztor OO. Bernardynów - 2018-05-11 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw w tym lepienie pielmieni, kreplachów. Nadzór nad jakością zamawianej żywności. Rozdzielanie prac pracownikom pracującym w kuchni, pilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Łódź (łódzkie)
- pomoc w przygotowaniu dań- zapoznanie się z menu- utrzymanie porządku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, azjatyckiej
NTMH Sp. z o.o. - 2016-08-17 - Bydgoszcz (pomorskie)
-przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych oraz uroczystych przyjęć
ENERGOPOL - Warszawa S.A. - 2017-02-09 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań z karty menu, obróbka wstępna surowców, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
Grupa Gastronomia Śląsk Mariusz Hetmańczyk - 2017-02-07 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Wydawanie i przygotowywanie posiłków
TABU Olga Mikołajczyk - 2016-05-06 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
mechanika samochodowa
CHEŁMIŃSKI - Sp. z o.o. - 2017-03-03 - Kowala-Kolonia (mazowieckie)
w/g potrzeb
"POD TELEGRAFEM" S. A. w Kielcach - 2017-06-30 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy
Centrum Kulturalno Rozrywkowe Zawadzki Łukasz - 2016-01-26 - Chustki (mazowieckie)
Organizacja pracy w kuchni, przyrządzanie posiłków, odbiór surowców od dostawców, nadzór nad utrzymywaniem czystości w kuchni
Kurek Mariusz KAMARO - 2016-01-15 - Wodzisław Śląski (śląskie)
szycie tapicerki jachtowej
Zakład Usług Tapicersko-Krawieckich KOVER Jarosław Choroszewski - 2018-02-23 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie obiadów
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań kuchni ukraińskiej (soljanka, torcik z wątróek, gołąbki po ukraińsku), opracowywanie menu restauracji, zamawianie towarów, przygotowywanie listy zakupów
Tomasz Dudaronek - 2017-09-27 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
FUN FACTORIES Sp. z o.o. Śrem - 2016-08-18 - Śrem (wielkopolskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Pzrewidywany czas zatrudnienia 3 lataMiejsec pracy: Wrocław, aleja Hallera (C. H. Borek), Aleja Bielany - Bielany Wrocławskie, ul. Czekoladowadyspozycyjność 10-208 h pracy w tygodniu sala G
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie: kierunkowe; doświadczenie zawodowe; aktualna książeczka zdrowia; umiejętność pracy w zespole; umowa zlecenie przez 1-y miesiąc; miejsce pracy: Gliwice strefa;
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-23 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, wypiekanie ciasta, wdawanie posiłków, dbałość o porządek w miejscu pracy, praca w godz.8:30-12:30/12:30-16:30/16:30-20:30
MARGO MAŁGORZATA ŁOTOCKA, MARIUSZ ŁOTOCKI SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-18 - Opole (opolskie)