KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Kurek Mariusz KAMARO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Organizacja pracy w kuchni, przyrządzanie posiłków, odbiór surowców od dostawców, nadzór nad utrzymywaniem czystości w kuchni
Data publikacji: 2016-01-15
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Kurek Mariusz KAMARO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Przyjaźni 31 B, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Organizacja pracy w kuchni, przyrządzanie posiłków, odbiór surowców od dostawców, nadzór nad utrzymywaniem czystości w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 13.00-21.00. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny w godz. 10.00-20.00.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie zawodowe.
Nazwa pracodawcy: Kurek Mariusz KAMARO
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Michalskiego 12, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Michalskiego
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil działalności pracodawcy: Pizzeria Restauracja "KAMARO"
Nazwisko osoby zgłaszającej: Mariusz Kurek
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.01.2016
Oferta pracy ważna do: 15.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w Nisku 34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - UL. SANDOMIERSKA 20. PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNE BADANIA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNE, DYSPOZYCYJNOŚĆ, OPERATYWNOŚĆ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2016-05-12 - Nisko (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, organizowanie imprez okolicznościowych, ogólna praca kucharza, gospodarka magazynowa.
FARAON Małgorzata Sylwia Lach-Gwiazda - 2018-04-06 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dobrej jakości dań, zachowanie czystości i higieny pracy, stosowanie zasad HACCP.
REMS Sp.z o .o. RESTAURACJA PUCHACZÓWKA - 2016-11-25 - Sienna (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-23 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie produktów garmażeryjnych oraz ich pakowanie i metkowanie
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Gorlice (małopolskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2018-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw egipskich, znajomość cukiernictwa arabskiego
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Władysławowo (pomorskie)
praca w kuchniRefundacja wynagrodz.i składek Zus do 30 roku życia
"LUDWICZAK" Wioletta Ludwiczak i Angelika Filipiak Spólka Cywilna - 2016-02-03 - Parzęczew (wielkopolskie)
do uzgodnienia .Praca w systemie dwu zmianowym.kontakt e-mail. restauracjahetmanrz (at) gmail.com
"CENTOVINI POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-11 - Rzeszów (podkarpackie)
praca w restauracji, obsługa imprez okolicznościowych, itp. (praca wg grafiku)
Marcin Strządała - 2017-01-12 - Pielgrzymowice (śląskie)
kucharz śniadaniowy w hotelu
HTI Sp. z o.o. - 2016-06-21 - Kraków (małopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Małopole (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyką pracy
"PALMAR" SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAWA SOBCZAK I DARIUSZ SOBCZAK - 2018-03-13 - Pleszew (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu zgodnie z recepturami, utrzymanie porządku i czystości w miejscu pracy
HOTEL MEDICAL SPA UNITRAL Spółka z o.o. Sp. K. - 2017-06-06 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i wypiek pizzy.
MARRONE Mchał Kołakowski - 2015-11-13 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków /kuchnia polska), wynagrodzenie od 17zł/godz/cv na adres e-mail:recepcja (at) paszkowka.pl
Pałac w Paszkówce Sp. z o.o. - 2016-10-10 - Paszkówka (małopolskie)
1. Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP I P.POŻ.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP I P.POŻ.3. Instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie środkami myjącymi przy użyciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie ręczne talerzy, sztućców, sosjerek, zmywanie narzędzi kuchennych: chochle, noże, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczyń: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w należytej czystości. Mycie pomieszczeń kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na części artykułów spożywczych: warzywa, mięsa, sery, sosy, smażenie na urządzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produktów, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sałatek, panierowanie, obsmażanie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mięs.9. Przechowywanie surowców i półproduktów: sprawdzanie terminu przydatności do spożycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urządzeń chłodniczych.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Sulęczyno (pomorskie)
Zadania:przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami,zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,zachowanie estetyki wydawanych dań,zachowanie czystości stanowiska pracy,współpracę z pozostałym personelem hotelu.
Spa Hotel Splendor **** - 2016-02-29 - Siedliska (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
ALEKS DOM CLEAN ALEKSANDRA ZDEBIAK - 2015-12-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
SPRZEDAŻ PIECZYWA I CIAST
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej, obsługa urządzeń gastronomicznych, wykonywanie prac porządkowych w kuchni
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 30 IM. KRÓLA KAZIMIERZA WIELKIEGO - 2016-05-24 - Lublin (lubelskie)
wykonywanie pracy kucharza, samodzielny kucharz
VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2017-08-22 - Chorzów (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni, obsługa grilla.Praca sezonowa w godz. 10:00-22:00 w Dźwirzynie na umowę o pracę, również w weekendy.
Biesiada u Jędrzeja s.c. - 2016-06-10 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń gastronomicznych, wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne gotowanie, oraz przyuczenie się do nowego menu restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Zamość (lubelskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Wynagrodzenie 12 zł / 1 h netto + premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-05-08 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie posiłków
PPHU " Koch" Spółka z o.o. - 2016-02-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ - ŚNIADAŃ, DAŃ Z KARTY, WYMAGANIA: YKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE, KULTURA OSOBISTA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, NIEMIECKIEGO; e-mail:kadry (at) hotel-panorama.com.pl; PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM W GODFZINACH: 06.00-14.00; 16.00-24.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW I POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ, KOORDYNACJA REALIZACJI ZAMÓWIEŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA SUSHI I POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODWE 5 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)