KUCHARZ Paszkówka oferta pracy Pałac w Paszkówce Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków /kuchnia polska), wynagrodzenie od 17zł/godz/cv na adres e-mail:recepcja (at) paszkowka.pl
Data publikacji: 2016-10-10
Lokalizacja: Paszkówka (małopolskie)
Pracodawca: Pałac w Paszkówce Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Paszkówka 37, 34-113 Paszkówka, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i wydawanie posiłków /kuchnia polska), wynagrodzenie od 17zł/godz/cv na adres e-mail:recepcja (at) paszkowka.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premie
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Paszkówka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Brzeźnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 10.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, ok. 6 lat doświadczenia w zawodzie, umiejętność organziacji pracy własnej, wysoka kultura osobista
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 6
Nazwa pracodawcy: Pałac w Paszkówce Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
Paszkówka 37, 34-113 Paszkówka, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Brzeźnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Paszkówka
Ulica pracodawcy: Paszkówka
Numer budynku pracodawcy: 37
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.10.2016
Oferta pracy ważna do: 10.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków kuchani azjatyckiej.
MILMAS MILENA MASUM - 2017-04-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 3-6 lat (ok 100 dzieci).Śniadania, podwieczorki,kolacje.Pracownik miejscowy.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Otwock (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, nadzór i kontrola nad wysokim standardem, estetyką i jakością potraw, przestrzeganie standardów pracy oraz obowiązujących zasad pracy w restauracji, wdrażanie nowych pomysłów i rozwiązań, dbałość o czystość i higienę pracy, nadzór nad współpracownikami, opracowanie nowych receptur i przepisów.
Martex Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe - 2017-03-09 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Jabłonowo (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie dań(głownie kuchni polskiej,ale też z innych zakątków Europy),współpracę przy opracowywaniuy nowych receptur,koordynowanie pracy współpracowników,kontrolę stanu zapasów i sporzadzanie listy zakupów,prowadzenie dokumentacji kuchennej
ManpowerGroup - 2018-02-23 - Brzezina (dolnośląskie)
ochrona mienia, praca w soboty i niedziele
AGENCJA OCHRONY PUH VOTUM BĄCZKOWSKI LECH - 2017-04-11 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami,zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów produkcji, zachowanie estetyki dań, zachowanie czystości na stanowisku pracy.
ASKMED Sp. z o.o.- Sanatorium Polanica - 2016-08-08 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Praca w kuchni jako kuchrza polegająca na lepieniu ręcznym pierogów, naleśników, gołąbków, robieniu farszy, kotletów, zup, wykonywaniu wyrobów mącznych, sałaterk, sosów, dań z ryb. Praca na umowę zlecenie, 80-160 godzin pracy w miesiącu; dyspozycyjność do pracy w godz. 5:00-18:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnei ze stanowiskiem
2 Regionalna Baza Logistyczna w Warszawie Warsztaty Techniczne Łomża - 2016-11-23 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie kebaba z surowców, sporządzanie surówek, sosów.Cięcie i grillowanie mięsa. Formowanie dań i kanapek.Dowóz dań do klienta. Komunikacja z wlaścicielelm i gośćmi w języku arabskim.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Wiązowna (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw według ustalonych receptur, organizacja pracy kuchni, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie potraw, utrzymywanie czystości stanowiska pracy, dbanie o produkty, gotowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie dań, prostych posiłków
PW ALICJA - 2017-11-27 - Dębno Polskie (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu
APT TIME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-17 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie dań regionalnych kuchni wschodniej.
ŁUKASZ POŁOCZANIN - Bar " Fala" - 2016-02-08 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Zakopane (małopolskie)
przyrządzanie posiłków i pizzy
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Kościerzyna (pomorskie)
według stanowiska; Kontakt osobisty oraz tel.
Pizzeria - Restauracja "Toscania" - 2016-05-16 - Ustka (pomorskie)
DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU, POTWIERDZONE UMIEJĘTNOŚCI
HOTELE GRUPY MARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Łososina Dolna (małopolskie)
Przygotowywanie świeżych potraw najwyższej jakości. Kuchnia tradycyjna z regionu Turyngii jak i potrawy kuchni śródziemnomorskiej.
Lobdeburgklause Berglokal, Wandergaststätte Inh. Katja Leichsenring - 2017-06-23 - Niemcy (Niemcy)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko - 2017-04-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 7.00- 15.00
Firma Konsultingowo- Usługowa KONTRAKT Bożena Dzidkowska - 2018-01-03 - Redzikowo (pomorskie)
gotowanie potraw z menu restauracji, w tym potraw afrykańskich; organizowanie i prwoadzenie warsztatów dla dzieci i dorosłych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w barze.
BAR SMAKOSZ S.C. Ilona Gawrych, Izabela Dyrla - 2016-05-24 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Dom Pomocy Społecznej Nr 1 w Gorzowie Wlkp. - 2016-06-09 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2017-04-05 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)