KUCHARZ, K/M Warszawa oferta pracy Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2
Stanowisko: KUCHARZ, K/M
Wynagrodzenie: od 2 310 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2018-03-14
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Strażacka 57, 04-462 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 310 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Premia 20% plus ew. dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 310 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.03.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie podstawowe. Mile widziane badania sanitarno-epidemiologiczne. Znajomość przepisów HACCP. Zakres obowiązków: odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania. Odpowiedzialność za stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków. Dbanie o dobre jakościowo produkty, dbanie o prawidłowy rozdział posiłków (jednakowe porcje żywnościowe). Praca zmianowa 7 dni/tyg. w godz.: 6.00-14.00, 12.00-20.00, 8.00-20.00. Umowa na zastępstwo - ok. 2-4 miesiące. Możliwa praca na dowoną część etatu. Zgłoszenia: CV na adres: anetawiteckamow2 (at) gmail.com
Nazwa pracodawcy: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Strażacka 57, 04-462 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: http://mowstrazacka.com/
Ulica pracodawcy: Strażacka
Numer budynku pracodawcy: 57
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.03.2018
Data dodania oferty pracy: 13.03.2018
Oferta pracy ważna do: 31.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kompleksowe wykonywanie wszelkich zadań pomocniczych na budowach i przy remontach; przygotowywanie materiałów pomocniczych; pomoc robotnikom budowlanym; wykonywanie prostych czynności remontowo-budowlanych; prace porządkowe na budowie. Aktualne miejsce pracy: Suchy Dwór, ul. Agrestowa, później wg zleceńdyspozycyjność 8-16, 110 h pracy w miesiącu.Przewidywany czas zatrudnienia: 16.02.2018-15.02.2021Sala D
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Wrocław (dolnośląskie)
-
PRYMAS INWESTYCJE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-17 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gorących, przekąsek. Przygotowywanie i obsługa spotkań oraz przyjęć organizowanych w formie usług cateringowych. Prowadzenie gospodarki magazynowej. Znajomość i przestrzeganie obowiązujących przepisów prawnych w ramach zajmowanego stanowiska. Zapewnienie prawidłowej i terminowej realizacji zadań powierzonych przez przełożonego.
Powiatowe Centrum Integracji Społecznej w Legionowie - 2017-01-17 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw do restauracji
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-07-17 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków ( obiadów). Dbanie o czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Gdańsk (pomorskie)
-
KEK MEBLE KRZYSZTOF KOPCIŃSKI - 2017-02-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, prganizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-01-27 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-06-12 - Gdańsk (pomorskie)
- Organizowanie i realizowanie różnych form pracy wychowawczej. Organizowanie czasu wolnego uczestnikom i stwarzanie warunków do rozwijania zainteresowań.Prowadzenie grupy wychowawczej oraz dokumentacji pedagogicznej w zakresie realizacji działań opiekuńczo-wychowawczych.- Wynagrodzenie: od 2020 zł/brutto +dod. funkcyjny 200,00 zł + dod. stażowy. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy..- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 7:00-15:00. Wymagane wykształcenie wyższe z przygotowaniem pedagogicznym. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-14:00) (Tel. 32-66-000-33) celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub e-mail: shp.jaworzno (at) ohp.pl.
ŚLĄSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W KATOWICACH - 2017-09-21 - Katowice (śląskie)
dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie posiłków według standardów firmy
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Żabno (małopolskie)
przygotowywanie posiłów dla gości hotelowych i indywidualnych
Kolumna Park Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Przygoń (łódzkie)
przygotowywanie potraw.
KOZAK s.c. Jacek Kozak & Mirosław Kozak - 2018-03-07 - Chełm (lubelskie)
Wydawanie posiłków. Pierwsza umowa o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Jedna zmiana w godzinach 12.00-20.00 od środy do niedzieli.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2017-02-13 - Krępsko (wielkopolskie)
Obsługa klienta, utrzymanie czystości na miejscu pracy
Burkat Roman - Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa "Burkaty" - 2017-10-04 - Białka Tatrzańska (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Rzgów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, współpraca z szefem kuchni, tworzenie menu.
LIBERO SP. Z O.O. - 2018-04-18 - Milicz (dolnośląskie)
Gotowanie posiłków zgodnie z zapotrzebowaniem (również posiłki dietetyczne, różnego typu cateringi).
CATERMED SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-11-22 - Dzierżążno (pomorskie)
staż pracy 1 rok, znajomość języka urdu lub angielskiego, znajomośc gastronomi oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskich, przygotowanie posiłków, przyjmowanie zamówień, obsługa klienta,
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-05-27 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
"BURY- TURYSTYKA" s.c. Jan Bury, Łukasz Bury - 2016-08-10 - Zawoja (małopolskie)
składanie urządzeń do proszkowania oraz do ostrzenia łańcuchów i naprawy
"BM-MASZYNY" Sp. z o.o. - 2018-08-01 - Sosnowiec (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w lokalu gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym- kuchni chińskiej, przyrządzanie potraw chińskich.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Więcbork (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw oraz przygotowywanie posiłków zgodnie z technologią przygotowywania potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-11-17 - Nowa Wieś (mazowieckie)
Obsługa imprez okolicznościowych, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Pińczów (świętokrzyskie)
Zgodnie z umową.
FIRMA HANDLOWA - ANETA KĘPKA, STACJA PALIW PKN ORLEN - 2016-05-27 - Ropczyce (podkarpackie)
Wydawanie posiłków profilaktycznychSprzątanie stołówek i stanowisk pracyPrzygotowywanie posiłków Przygotowywanie napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Pomoc przy montażu instalacji wod.-kan., CO, Gaz przyłącza
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Spała (łódzkie)