KUCHARZ Wieleń oferta pracy Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. wymagane doświadczenie na stanowisku 5 lat
Data publikacji: 2016-06-06
Lokalizacja: Wieleń (wielkopolskie)
Pracodawca: Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Staszica 2, 64-730 Wieleń, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. wymagane doświadczenie na stanowisku 5 lat
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wieleń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wieleń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie na stanowidku 5 lat
Nazwa pracodawcy:
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
Przemysłowa 2a, 64-700 Czarnków, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina pracodawcy: Czarnków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czarnków
Ulica pracodawcy: Przemysłowa
Numer budynku pracodawcy: 2a
Nazwisko osoby zgłaszającej: Teresa Murias
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.06.2016
Oferta pracy ważna do: 05.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 06.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw z karty dań. Praca w restauracji Sobie Pan.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Violetta Muszyńska - 2018-04-09 - Zamość (lubelskie)
wg. stanowiska
FHU "GASTRO" Ewa Niemyćko Węgorzewo - 2016-03-24 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Skoczów (śląskie)
Przygotowanie dań o wysokiej jakości, wsparcie kucharza Chef de Partie poprzez przygotowanie dań, kontrola norm jakości i higieny, kontrola jakości zamawianych dań.
kontakt przez OHP - 2017-05-10 - Niemcy (Niemcy)
w/g programu
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, kontakt z klientami, dbanie o czystość na stanowisku pracy, kontakt z dostawcami
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Wieluń (łódzkie)
-
Centrum Promocji Zdrowia "SANVIT" Sp. z o.o. Oddział Sanok Ośrodek Rehabilitacji i Odnowy - 2017-07-04 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Chwaszczyno (pomorskie)
praca w smażalni pstrąga w Terce, pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie
USŁUGI GASTRONOMICZNE I HANDEL WIERZBICKA RENATA - 2016-03-09 - Terka (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Orzesze (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
odpowiedzialność za przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardamizapewnienie najwyższej jakości produktów i usług dbałość o estetykę potraw, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej,utrzymanie porządku w miejscu pracy, na początek okres próbny 3 m-ce, docelowo praca stała
STUDIO PIWA MARTA WADOWSKA - 2016-05-24 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w przedszkolu (śniadanie, obiad, podwieczorek); utrzymywanie pomieszczeń kuchennych w czystości i bieżące, małe zakupy (pieczywo, wędlina, mięso).
Prywatne Przedszkole TUPTUSIE w Wieliczce - 2018-03-23 - Wieliczka (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem pracy.
LECH ZWOLIŃSKI Firma Handlowo-Usługowa " B.L. OLIWIA" - 2018-07-23 - Kowalki (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków: przystawek, zup, dań głównych.
SAN S.C. Koppel A Wojnar - 2016-04-13 - Gdańsk (pomorskie)
Smażenie, pieczenie, gotowanie, przygotowanie dań , sprzątanie
PIZZAPL Marcin Koszykowski - 2016-05-31 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw,utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2018-03-08 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
obsługa kasy zgodnie z obowiązującymi zasadami, rozliczanie kasy, dbanie o porządek na stanowisku kasy
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowywanie, wykończenie i wydawanie potraw. Praca: EXPRESS KUCHNIA MARCHE GALERIA KATOWICKA.- Wynagrodzenie: od 1850 zł/brutto - wynagrodzenie zależne od doświadczenia i umiejętności. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo umowa o pracę na czas nieokreślony.- Praca w dwunastogodzinnym systemie czasu pracy: 7:00-19:00 lub 9:00-21:00 + soboty i niedziele. Wykształcenie BEZ znaczenia. Min. 3 miesiące doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt wstępnie telefoniczny (9:00-17:00) (Tel. 723-316-592) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. 3 Maja 30, 40-097 Katowice ---> EXPRESS KUCHNIA MARCHE GALERIA KATOWICKA) W GODZINACH 9:00-17:00.
SHOKO GRANOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-12 - Katowice (śląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw
Obiady Szkolne " U Ewy " Ewa Łapsa - 2018-02-21 - Ludźmierz (małopolskie)
prace gastronomiczne
OŚRODEK KOLONIJNO-WCZASOWY MEWA S.C. W NIECHORZU - 2017-12-05 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków; wynagrodzenie od 12,00 zł do 16,00 zł za godzinę;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-05-19 - Ksawerów (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
tradycyjna kuchnia polska, praca w barze
"Tradycyjna Kuchnia Domowa" Katarzyna Kazberuk - 2016-10-25 - Białystok (podlaskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Ostrołęka (mazowieckie)
wykonywanie tynków mineralnych agregatem tynkarskim, docieplenia budynków wełną i styropienem, obsługa maszyny elektrycznej do cięcia styropianu
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Mnich (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS "NIWA" w Kołobrzegu - 2016-09-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
ORGANIZACJA I PRZYGOTOWANIE ZAPLANOWANEJ PRODUKCJI DZIENNEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z PROCEDURĄ WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Godziny pracy: 0.00-0.00
Przedsiębiorstwo MORZE - 2018-03-29 - Ustka (pomorskie)