KUCHARZ (NR 2163) Bydgoszcz oferta pracy Zespół Żłobków Miejskich
Stanowisko: KUCHARZ (NR 2163)
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: a) przygotowanie posiłków pod względem smakowym i estetycznym przy najwyższej dbałości o względy bezpieczeństwa, b) wydawanie posiłków wg harmonogramu i zgodnie z obowiązującym jadłospisem,c) znajomość procesów technologicznych związanych z przygotowaniem potraw dla małego dziecka,d) znajomość i przestrzeganie procedur systemu: HACCP, DPH, DPP,e) właściwe przechowywanie artykułów żywnościowych,f) znajomość i przygotowywanie diet eliminacyjnych,g) realizowanie instrukcji wewnętrznych (mycie rąk, mycie i dezynfekcja urządzeń kuchennych),h) utrzymanie na wysokim poziomie sanitarno – epidemiologicznym pomieszczeń kuchennych oraz pomieszczeń przynależnych do kuchni i ciągów technologii żywienia,i) przestrzeganie procedur ilościowych, jakościowych i sanitarnych w trakcie obróbki wstępnejj) odpowiedzialność za powierzony sprzęt w kuchni,k) odpowiedzialność za ilość i jakość pobrania produktów od intendentki zgodniez dokumentacją
Data publikacji: 2020-07-30
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Zespół Żłobków Miejskich
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bolesława Chrobrego 14, 85-047 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
a) przygotowanie posiłków pod względem smakowym i estetycznym przy najwyższej dbałości o względy bezpieczeństwa, b) wydawanie posiłków wg harmonogramu i zgodnie z obowiązującym jadłospisem,c) znajomość procesów technologicznych związanych z przygotowaniem potraw dla małego dziecka,d) znajomość i przestrzeganie procedur systemu: HACCP, DPH, DPP,e) właściwe przechowywanie artykułów żywnościowych,f) znajomość i przygotowywanie diet eliminacyjnych,g) realizowanie instrukcji wewnętrznych (mycie rąk, mycie i dezynfekcja urządzeń kuchennych),h) utrzymanie na wysokim poziomie sanitarno – epidemiologicznym pomieszczeń kuchennych oraz pomieszczeń przynależnych do kuchni i ciągów technologii żywienia,i) przestrzeganie procedur ilościowych, jakościowych i sanitarnych w trakcie obróbki wstępnejj) odpowiedzialność za powierzony sprzęt w kuchni,k) odpowiedzialność za ilość i jakość pobrania produktów od intendentki zgodniez dokumentacją
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|22
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (NR 2163)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0461
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania, które powinien spełniać kandydat:a) powinien posiadać wykształcenie gastronomiczne - zasadnicze zawodowe lub średnie,b) co najmniej 3 letnie doświadczenie w pracy w kuchni,c) znajomość zasad zdrowego żywienia małego dziecka,d) umiejętność planowania i rozliczania produktów żywnościowych,e) powinien charakteryzować się wysoką kulturą osobistą, operatywnością,odpowiedzialnością, umiejętnością pracy w zespole,f) kucharza powinna cechować sumienność i punktualność w wykonywaniuobowiązków, pracowitość, dobra organizacja czasu pracy, uprzejmość i życzliwość w stosunku do pracowników żłobka oraz właściwa kultura życia codziennego,g) osoba, która nie figuruje w bazie danych Rejestru Sprawców Przestępstw na Tle Seksualnym z dostępem ograniczonym lub nie została skazana prawomocnym wyrokiem za inne przestępstwo umyślne
Nazwa pracodawcy: Zespół Żłobków Miejskich
danePracodawcy_nip: 9671232297
danePracodawcy_regon: 091603905
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Bolesława Chrobrego 14, 85-047 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
a) CV i list motywacyjny,b) kserokopia dokumentu potwierdzającego wykształcenie (oryginał do wglądu podczas rozmowy kwalifikacyjnej),c) kserokopie innych dokumentów poświadczających posiadane kwalifikacje i umiejętności,d) aktualne badanie w kierunku nosicielstwa pałeczek Salmonella i Shigella,. 4. Złożenie oświadczeń przez kandydata o (Załącznik do ogłoszenia na stronie www.bip.zlobkibydgoskie.lo.pl)):a) nieskazaniu prawomocnym wyrokiem sądu za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe;b) kandydat nie figuruje w bazie danych Rejestru Sprawców Przestępstw na Tle Seksualnym;c) oświadczenie o treści:Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w procesie rekrutacji prowadzonego przez Zespół Żłobków Miejskich w Bydgoszczy. Jednocześnie oświadczam,że zostałam/-em poinformowana/-y o przysługującym mi prawie dostępu do treści moich danych oraz ich poprawiania, wycofania zgody na ich przetwarzanie w każdym czasie, jakrównież, że podanie tych danych było dobrowolne.Podstawa prawna:pkt 32, pkt 42, pkt 43, pkt 171 preambuły, art. 4 pkt 11, art. 5 ust. 1 lit. b, art. 7 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r.w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i wsprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE - Dz.U.UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1Oferty należy składać osobiście, bądź pocztą na adres Zespołu Żłobków Miejskich w Bydgoszczy ul. Chrobrego 14, 85-047 Bydgoszcz, w zamkniętych kopertach w terminiedo 11.08.2020 r. do godz. 14:00 (decyduje data stempla pocztowego), z dopiskiem:Dotyczy naboru nr 9/2020 na stanowisko kucharzaZŻM zastrzega sobie prawo powiadomienia telefonicznego lub mailowego wyłącznie tych osób, które przejdą do kolejnego etapu naboru po ocenie formalnej.Informacje o ostatecznych wynikach naboru będą umieszczone na stronie www.bip.zlobkibydgoskie.lo.pl, na stronie internetowej www.zlobkibydgoskie.lo.pl oraz natablicy informacyjnej.Regulamin RODOZespół Żłobków Miejskich w Bydgoszczy wypełniając obowiązki informacyjne towarzyszące zbieraniu danych osobowych określone w art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz.Urz. UE L 119 z 04.05.2016 r., podaje następujące informację:Administratorem jest Zespół Żłobków Miejskich w Bydgoszczy ul. Chrobrego 14, 85-047 Bydgoszcz tel. (52) 322 48 40, email: zzmbyd (at) wp.pl.Dane kontaktowe Inspektora Ochrony Danych tel. 728-86-87-97 emailmagda_goraczka (at) zlobkibydgoskie.lo.pl, adres do korespondencji: Zespół Żłobków Miejskichul. Chrobrego 14, 85-047 Bydgoszcz.Dane osobowe przetwarzane będą do celu związanego z rekrutacją na stanowisko określone w ogłoszeniu o naborze.Podstawy prawne: art. 6 ust. 1 lit. a rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE)2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych orazuchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016 r., art. 221 §1 Kodeksu pracy.Dane osobowe nie będą udostępniane innym odbiorcom.Dane osobowe przechowywane będą zgodnie z obowiązującą administratora kategorią archiwalną.W związku z przetwarzaniem Pani/Pana danych osobowych przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych, do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia ichprzetwarzania i przenoszenia, a także prawo do wniesienia sprzeciwu, cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, wniesienia skargi do organu nadzorczego.Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko określone w ogłoszeniu o naborze. W przypadkunie podania tych danych lub cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych nie będzie możliwości udziału w procesie rekrutacji.Dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, poczta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
danePracodawcy_kodPowiatu: 0461
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0928363
Ulica pracodawcy: Bolesława Chrobrego
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 30.07.2020
Oferta pracy ważna do: 11.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 30.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ac8c68fb6d63b95be2dfdc16ae6de640
Podobne oferty pracy
Dbanie o czystość na miejscvu pracy. przygotowywanie i wstepna obróbka dań. Wydawanie poleceń pomonikom. kontakt z klientami z wietnamu oraz z załoga również z Wietnamu. miejsce pracy: ul: warmińska 20/41 , 54-110Wrocław -Rastaracja YunaKontakt z pracodawcą: 577-005-711Oferta w sali; G
kontakt przez PUP - 2019-07-24 - Świebodzice (dolnośląskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Racławice (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie dań z karty menu+obiadokolacji, organizacja pracy współpracowników, dbanie o odpowiednie zatowarowanie, dbanie o jakość i świeżość skladników spożywczych/potraw, stosowanie się do wytycznych Szefa kuchi oraz Dyrekcji.
PHU AUTOMATYKA-SERWIS MIROSŁAW KNOCIŃSKI - 2016-04-07 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w żłobku
Mersey Sp. z o.o. - 2018-08-14 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie potraw według receptur, lepienie czebureków, obsługa maszyny pakującej posiłki.
Dabbas sp. z o.o. - 2017-02-01 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-11 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.Przewidziana data zatrudnienia na połowę czerwca.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Zabrze (śląskie)
- Prowadzenie dokumentacji budowy. Kosztorysowanie. Przygotowywanie dokumentacji powykonawczej. Praca w Katowicach oraz na terenie woj. śląskiego.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na czas określony powyżej 6 miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane wykształcenie wyższe, kierunek: inżyniera środowiska. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku. Kontakt e-mailowy: joanna.poplawska (at) tks.katowice.pl w celu przesłania CV lub osobisty WYŁĄCZNIE w poniedziałki w godzinach: 9:00-12:00 (ul. Tadeusza Boya Żeleńskiego 111, 40-750 Katowice) w celu pozostawienia CV.
TKS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-13 - Katowice (śląskie)
praca w godz. 11-21
Fakt-Karafka - 2016-12-28 - Opole (opolskie)
Nadzór nad pracą w kuchni, przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
Centrum Integracji Społecznej Nielisz - 2019-01-23 - Staw Noakowski (lubelskie)
Praca przy pielęgnacji pola golfowego, prace przy pielęgnacji terenu.
GOLF Sp. z o.o. (Klub Golfowy Lisia Polana) - 2017-06-08 - Pomocnia (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 8.00- 22.00
Zakład Gastronomiczny Tawerna Adamek Andrzej Jakuczun - 2017-04-24 - Słupsk (pomorskie)
pomoc kucharza, zmywanie, obieranie warzyw.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Skawina (małopolskie)
praca w Restauracji Anioł
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2018-02-23 - Lubichowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiek i międzynarodowej potraw regionalnych zakarpacia,
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Rzeszów (podkarpackie)
NAUKA:- załadunku i rozładunku mebli- montowania mebli w sklepie i domu klienta-wydawania mebli z magazynu- ustawiania ekspozycji
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Konin (wielkopolskie)
Prace pod nadzorem szefa kuchni; przygotowanie posiłków (porcjowanie, gotowanie zup, wywarów, surówek, pieczenie ciast); samodzielna organizacja pracy na stanowisku, znajomość urządzeń, maszyn, sprzętu i narzędzi pracy, przepisów sanitarno-epidemiologicznych i bhp; dostosowanie pracy do księgi HACCAP; przestrzeganie przepisów prawa dotyczących wykonywanych zadań zawodowych.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowanie dań, obsługa gości itp.Kontakt z pracodawcą telefoniczny 519 738 866 lubi mailowy jaro1 (at) g.pl
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2016-02-08 - Baboszewo (mazowieckie)
Prowadzenie i obsługa pojazdu (Polska - Słowacja)
PUH UNITED TRANS MICHAŁ MIĄSKO - 2018-01-10 - Będzin (śląskie)
praca w kuchni , dbanie o czystość i porządek miejsce pracy ,
kontakt przez OHP - 2017-02-08 - Rumia (pomorskie)
- obróbka wstępna i przygotowywanie potraw;- dekorowanie potraw przed podaniem;- serwowanie posiłków i napojów;- sporządzanie różnych sałatek;- obsługa kasy fiskalnej i terminala
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Zblewo (pomorskie)
Stanowisko masażu dzieci, stanowisko masażu dorosłych.
Ośrodek Rehabilitacji Leczniczej "TRONINY" Ewa Kluszczyńska - 2016-06-02 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w Restauracji.Miejsce wykonywanie pracy:Restauracja Prosta 38
Impuls Restauracja Night Club - 2016-07-06 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2017-10-04 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Sporządzanie potraw, deserów, napojów.Praca w Willi Kasztelanka w godzinach 7-19 w systemie 12h co drugi dzień.Okazjonalnie dłuższe godziny pracy w trakcie obsługi imprez zorganizowanych.
Gekona, Jacek Mróz - 2017-11-29 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Wykształcenie: gastronomiczne; pół roku doświadczenia; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice Bufet Free
JADŁODAJNIE POLSKIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-15 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw (regionalne, polskie)
Szałas "HOLNY" s.c. St. i J. Stachoń Koszarek - 2019-03-27 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 6-14, 7-15, 12-18 we Włościborzu, również w soboty i niedziele.
Dom Pomocy Społecznej Włościbórz - 2019-06-10 - Włościbórz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw cateringu dietetycznego
Maczfit Foods Sp. z o.o. - 2019-09-17 - Szymanów (mazowieckie)