KUCHARZ/KELNER Baboszewo oferta pracy GOOD FOOD Piotr Witulich
Stanowisko: KUCHARZ/KELNER
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań, obsługa gości itp.Kontakt z pracodawcą telefoniczny 519 738 866 lubi mailowy jaro1 (at) g.pl
Data publikacji: 2016-02-08
Lokalizacja: Baboszewo (mazowieckie)
Pracodawca: GOOD FOOD Piotr Witulich
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana i Antoniego Brodeckich 3, 09-130 Baboszewo, powiat: płoński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań, obsługa gości itp.Kontakt z pracodawcą telefoniczny 519 738 866 lubi mailowy jaro1 (at) g.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Baboszewo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: płoński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Baboszewo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna książeczka zdrowia sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: GOOD FOOD Piotr Witulich
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Płońsku
Adres pracodawcy:
19 Stycznia 20a, 09-130 Baboszewo, powiat: płoński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą telefoniczny 519 738 866 lubi mailowy jaro1 (at) g.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: ...................../2016
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: płoński
Gmina pracodawcy: Baboszewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Baboszewo
Ulica pracodawcy: 19 Stycznia
Numer budynku pracodawcy: 20a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Płońsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.02.2016
Oferta pracy ważna do: 07.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
UNIVERSUM Paweł Berent - 2017-05-25 - Wykrot (mazowieckie)
Liczenie towaru.
kontakt przez OHP - 2018-01-09 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg karty dań.
Dariusz Handiuk - 2017-09-27 - Wielącza (lubelskie)
zawowodwe w kierunku gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Odolanów (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni chińskiej, przygotowanie produktów potrzebnych do przyrządzenie dań, dbanie o porządek na swoim stanowisku pracy
CHEN JI SP. Z O.O. - 2018-02-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, obsługa urządzeń gastronmicznych
FIRMA "BARTEK" E.Nikiel i Z.Brańczyk /R - 2018-03-28 - Żory (śląskie)
przygotowywanie posiłków
PPU "Gal" - 2016-09-16 - Witaszewice (łódzkie)
przygotowywanie kanapek, surówek, sałatek, zapiekanek; przygotowywanie dań bufetowych z półproduktów, dbanie o porządek w miejscu pracy, współpraca z menadżerem i pracownikami bufetu
HJ CATERING HANNA BURWIEL - 2016-10-17 - Poznań (wielkopolskie)
Obróbka wstępna mięsa,warzyw oraz obróbka techniczna
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Nowa Wieś (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielna praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie potrwa (dania obiadowe, pizza, fast-food, wyroby garmażeryjne)
Przemysław Trawiński SABROSO Catering - 2016-08-22 - Stary Lubosz (wielkopolskie)
wg stanowiska
Firma Produkcyjno- Handlowa "OLO" Artur Czarnik - 2016-05-12 - Owczary (małopolskie)
wg stanowiska
Apollo Anna Pajewska - 2017-04-05 - Darłowo (zachodniopomorskie)
obróbka wstępna surowców, obróbka termiczna półproduktów, wydawanie gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Biała Podlaska (lubelskie)
prace ślusarskie w metalu
T.Z.U.O. "TOWIMOR" S.A. - 2016-05-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Konieczna kreatywność i doświadczenie w branży gastronomicznej. Praca co drugi dzień 12/12
MARIE RESTAURACJA - 2017-09-01 - Łódź (łódzkie)
Mozliwość pracy w pełnym lub niepełnym czasie pracy.
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC - 2017-01-20 - Kamień Śląski (opolskie)
obróbka miesa,warzyw , przyjmowanie towaru,zmywanie naczyń,układanie jadlospisu, przygotowywanie i gotowanie potraw,prowadzenie
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Ostrów Lubelski (lubelskie)
• przygotowanie świeżych posiłków (częściowo tradycyjnej kuchni Szwabii)• kuchnia à la carte
Gasthof Adler - 2016-12-12 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie i obróbka produktu gastronomicznego, obsługa klienta w lokalu.
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Kamionka Wielka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Zdolności kulinarne
BIAŁE PIASKI Sp. z o.o. - 2017-02-07 - Białogóra (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2017-04-11 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego, czynności porządkowe, stosowanie wytycznych HACCP
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2016-03-14 - Mszana (śląskie)
przygotowywanie i obróbka produktów do konsumpcji, smażenie ryb. Praca w systemie tydzień na tydzień. Praca w godzinach 10-20
ANDRZEJ SUROWIEC "KARP" - 2016-06-27 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
BAR "CEZAR" ALFREDA RATAJCZAK - 2016-06-08 - Lubin (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Stara Wieś (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej,pizzy tureckiej, kebabów: adana,iskender, sis. Deserów baklava, borek, pierogów manty, praca w godz.: 9-13, 12-16, 16-20
CAN KERPIÇ KERPIÇ INVESTMENT - 2017-05-10 - Opole (opolskie)
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2016-04-11 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Warszawa (mazowieckie)