KUCHARZ Bytom oferta pracy Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie
Data publikacji: 2016-06-08
Lokalizacja: Bytom (śląskie)
Pracodawca: Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piłsudskiego 15, 41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: gotowanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bytom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bytom
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bytom
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.06.2016
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 15, 41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dokumenty aplikacyjne
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 12.00-16.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bytom
Gmina pracodawcy: Bytom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bytom
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.06.2016
Oferta pracy ważna do: 07.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na zastępstwo. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Katowice (śląskie)
Pakowanie produktów gotowych i półproduktów. Zabezpieczanie wyrobów do transportu. Układanie produktów zgodnie z zamówieniem. Pakowanie i komplementacja towarów. Proste prace magazynowe oraz inne zadania pokrewne.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Zduny (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o czystość miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych. Odtwarzanie potraw z oryginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Łódź (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"DOMAR-T" Maria Domaracka - 2015-11-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Równoważny system czasu pracy.
Przedsiębiorstwo MORZE - 2018-05-07 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa programu gastronomicznego, obsługa urządzeń
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2017-10-19 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Konin (wielkopolskie)
pon- pt 8-16
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Dobrzeń Wielki (opolskie)
Przygotowywanie potraw, dbałość o stan i świeżość produktów, z których wykonane posiłki, dbałość o sprzęt, utrzymanie czystości, porządku.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "JUMAR" BIURO PROJEKTÓW S.C. - 2015-12-01 - Szklary (dolnośląskie)
Układanie menu na dany dzień produkcyjny. Sporządzanie zapotrzebowania na produkty. Przygotowywanie surowca i produkcja potraw. Prowadzenie dokumentacji HACCP. dbanie o porządek w miejscu pracy i na stanowisku. Utrzymanie czystości naczyń, urządzeń i mebli kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Płock (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków kuchni polskiej od produktu do gotowego dania, organizacja pracy na stanowisku.Praca w Grudziądzu (Papudajnia)
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2017-12-27 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw tureckich, przestrzeganie przepisów BHP,utrzymanie stanowiska pracy w czystości, dokładność, samodzielność
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw indyjskich zgodnie z profilem restauracji, obsługa klienta zewn. kontakt bezpośredni z Indiami, w celu zaopatrzenia
"IVES" Amarjeet Singh - 2017-02-06 - Zielonka (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchnii indyjskiej
Katarzyna Villa MASUM KEBAB - 2018-03-23 - Końskie (świętokrzyskie)
Przygotowanie pizzy; rozwałkowanie ciasta, układanie produktów według receptury firmy, wypiekanie pizzy w piecu. Przygotowanie posiłków tj. zupy, sosy, gulasze. Sporządzanie sałatek, przyjmowanie zamówionych wcześniej towarów od hurtowników i układanie w magazynie. Dbałość o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Praca na 2 zmiany.
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowanie dań z mięsa, ryb oraz owoców morza, przystawek (ala carte),- przygotowanie śniadań
kontakt przez WUP - 2016-03-18 - Niemcy (Niemcy)
Realizacja na bieżąco zlecenia – przygotowywanie potraw. Uzupełnie brakujących półproduktów oraz wytwarzanie na bieżąco. Przyjmowanie dostaw i rozdysponowanie do właściwych miejsc składowania. Przygotowanie bufeut na dzień następny. Kontrola stanu lodówek i jakości przechowywanych produktów. pomieszczeń magazynowych oraz maszyn i urządzeń znajdujących się w pomieszczeniach.
FOOD PASSION PIOTR PODKÓWKA - 2016-06-17 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie obiadów domowych
Bar Smakołyk Maria Kaźmierkiewicz - 2018-07-05 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
szef kuchni, nadzór nad kucharzami, w Areszcie Śledczyn oddział w Stawiszynie, pracownik cywilny
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Stawiszyn (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla dzieci, przestrzeganie przepisów BHP i ppoż,wykonywanie poleceń pracodawcy, wydawanie posiłków, zmywanie naczyń, układanie jadłospisu, dbanie o czystość na stanowisku pracy
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE "JEDYNECZKA" JOLANTA MROZIK - 2018-02-07 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni tureckiej z mięsa, drobiu, warzyw. Miejsce pracy: WrocławKontakt telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie dań z karty menu
BARBARA BADORA PH "B-K" - 2016-09-06 - Woźniki (śląskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2016-06-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej np. zupy, drugie dania, surówkii; godziny pracy 8.00-20.00 (dwa dni praca , dwa dni wolne) sob. 8.00-19.00, niedz. 9.00-18.00
CITY BISTRO DANUTA STAROŃ - 2017-03-24 - Łagów (dolnośląskie)
praca w zawodzie
TANIE OBIADANIE Dariusz Polcyn - 2016-12-09 - Ruda Śląska (śląskie)
"Gotowanie oobiadów, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków".
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Bądkowo (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Brzeg (opolskie)
obsługa maszyny do wyrobu pierogów
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Grabów (łódzkie)
pomoc w przygotowaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw indyjskich, azjatyckich, przygotowanie potraw kuchni indyjskiej przygotowywane w specjalnym glinianym piecu tandoor
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Leszno (wielkopolskie)