KUCHARZ Lwówek Śląski oferta pracy Restauracja "Pod Czarnym Krukiem" Ireneusz i Anna Tomaszczyk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni, checi do pracy
Data publikacji: 2016-06-15
Lokalizacja: Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Pracodawca: Restauracja "Pod Czarnym Krukiem" Ireneusz i Anna Tomaszczyk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Juliusza Słowackiego 1, 59-600 Lwówek Śląski, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni, checi do pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lwówek Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lwówecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lwówek Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.06.2016
Nazwa pracodawcy:
Restauracja "Pod Czarnym Krukiem" Ireneusz i Anna Tomaszczyk
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Adres pracodawcy:
Budowlanych 1, 59-600 Lwówek Śląski, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lwówecki
Gmina pracodawcy: Lwówek Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lwówek Śląski
Ulica pracodawcy: Budowlanych
Numer budynku pracodawcy: 1
Nazwisko osoby zgłaszającej: Ireneusz Tomaszczyk
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.06.2016
Oferta pracy ważna do: 15.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
Locaris Sp. z o. o. - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Białobrzegi (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw dla klientów(kuchnia grecka i polska) , obsługa cateringów. Praca w systemie 1 dzień pracy/1 dzień wolny. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-22.00.
Restauracja U GREKA s.c. Anna Maciulewicz, Robert Maciulewicz - 2017-06-09 - Zabrze (śląskie)
-
DWOREK TUCHOLSKI ZBLEWO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-13 - Zblewo (pomorskie)
sprzątanie zapleczy socjalnych, hal magazynowych, biur
KOLORYT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-08 - Smolice (łódzkie)
Przygotowywanie potraw; ocena surowców, półproduktów, tworzenie nowych potraw
Katina Sp. z o.o. - 2017-09-21 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
-
Przedszkole Niepubliczne "Promyczek" Irena Gabinecka, Robert Gabinecki spółka cywilna - 2017-10-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- sprzedaż odzieży
"TOP TRENDY" DOROTA BUDNER - 2017-07-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Koniaków (śląskie)
- Przygotowywanie dań, potraw kuchnii polskiej. Wydawanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 8:00-16:00, 12:00-20:00 + czasami soboty. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku min. 2 lata. Umiejętność przygotowywanie potraw kuchnii polskiej. Umiejętność lepienia pierogów. Kontakt telefoniczny (8:00-11:00, 17:00-20:00) (Tel. 535-392-202) lub e-mail: hansbach (at) poczta.onet.pl
BAR SIELANKA S.C. F. KOSTECKI, A. HANSBACH-KOSTECKA - 2018-04-26 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dań fast-food
"B I G PLUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W ŁAŃCUCIE - 2017-01-03 - Łańcut (podkarpackie)
praca w kuchni, obsługa klientów
AGROFARMA EWA ZIÓŁKOWSKA - 2016-06-27 - Gołaszewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw według receptur. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Leoncin (mazowieckie)
przygotowanie potraw
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wykszt.średnie, umiejętności kucharza, moze byc osoba do przyuczenia, prof. II, rej. przed 08.06.2017r.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE KEBABÓW, SAŁATEK, SOSÓW, UTRZYMYWANIE PORZĄDKU
CITY KEBAB Tas HASAN - 2018-03-21 - Dębica (podkarpackie)
przyrządzanie potraw kuchni arabskiej, przygotowanie kebaba
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Łęczna (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, szybka i zorganizowana praca w kuchni, utrzymanie porządku w miejscu pracy, umiejętność pracy w zespole.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2016-07-01 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
praca w systemie dwuzmianowym w godzinach od 07:00 do 19:00i od 19:00 do 07:00; mycie i dezynfekcja sal chorych, pomieszczeń sanitarnych oraz ciągów komunikacyjnych na oddziałach szpitalnych, segregacja oraz wynoszenie odpadów medycznych
IMPEL CLEANING Sp. z o.o. - 2017-10-24 - Stargard (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2017-03-21 - Modlnica (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Nowy Targ (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WEDŁUG TRADYCYJNEJ KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przyjmowanie towaru do kuchni.Obróbka wstępna.Gotowanie.Segregacja naczyń w zmywalni.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Słupca (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, SPRZĄTANIE, OBSŁUGA KLIENTA, SAMODZIELNA PRACA;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, SPRZĄTANIA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOBRA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ1/2 ETATU, STAWKA ZA GODZINĘ 13,70 ZL
kontakt przez PUP - 2018-05-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Dźwiganie 12 kg. Praca na umowęo pracę w Kołobrzegu w godz. 6-14, 12-20, również w soboty i niedziele.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2018-08-31 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów dla gościrestauracji oraz hotelowych. Praca w godzinach 8-16
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2018-04-09 - Dębska Kuźnia (opolskie)
oferta stazu:
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Piła (wielkopolskie)
pomoc w przygotowaniu kebaba
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Sztum (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej. Praca od wt.-czw. w godz. 10:00-23:00, w pt.- sob. 10:00-24:00, niedziele 10:00-21:00. Możliwość ustalania zmian i dni pracy. Po I miesiącu pracy istnieje możliwośc zatrudnienia na umowę o pracę.
RISTO PIZZA JUNIOR LAVIA & COMPANY SPÓŁKA JAWNA - 2017-05-10 - Nowa Sól (lubuskie)