KUCHARZ CATERINGOWY Warszawa oferta pracy EAT ZONE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ CATERINGOWY
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2016-01-29
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: EAT ZONE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Łukasza Drewny 24, 02-968 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ CATERINGOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.01.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie gastronomiczne; posiadanie ogólnej wiedzy związanej z przygotowywaniem potraw; 5 lat doświadczenia na stanowisku. Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków. Zgłoszenia telefoniczne 731 997 225, mailowe: dietetyk (at) eatzone.pl oraz osobiste: ul. Łukasza Drewny 24, Warszawa.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
EAT ZONE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Łukasza Drewny 24, 02-968 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Łukasza Drewny
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.01.2016
Oferta pracy ważna do: 26.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, wydawanie (gastronomia otwarta)
VILLA AURA - KAWIARNIA ANNA GROCHULSKA - 2016-02-19 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Brak danych
"Arkus & Romet Group" Spółka z o.o.zakład w Jastrowiu - 2015-12-23 - Jastrowie (wielkopolskie)
Przygotowywanie procesu produkcji. Nadzór nad procesem produkcji i terminowością wykonania. Współpraca z dostawcami. Raportowanie, opracowywanie i nadzorowanie dokumentacji niezbędnej do prawidłowego przebiegu procesów produkcyjnych w firmie, merytoryczne opracowywanie wszystkich dokumentów i danych opisujących proces technologiczny, prowadzenie powierzonych projektów współpraca z pozostałymi działami produkcyjnymi w firmie,
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
wg zgłoszenia
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Gwda Wielka (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowePrzestrzeganie standardów produkcji gastronomicznejUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychWspółpraca przy wdrażaniu nowego menuI zmiana 6:00-14:00II zmiana 14:00-22:00Pracodawca oferuje pracę w miłym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Zdzisław - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ,,Rado'' - 2017-04-18 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
prace kuchenne na obszarze kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
.
SWOJSKA IZDEBKA Michał Marszałek - 2017-07-25 - Gostyń (wielkopolskie)
Realizacja indywidulanych planów sprzedażowych, obsługa klienta zgodnie ze standardami firmy, doradztwo w zakresie produktów
ABRA SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-09-09 - Turek (wielkopolskie)
Monter domków drewnianych. Praca w dniach 08.12.2017-16.12.2017. Praca w ramach umowy o dzieło, proponowane wynagrodzenie 120 zł netto za dzień pracy. Pracodawca zapewnia dowóz do miejsca pracy oraz obiad.
Firma Handlowo - Usługowa Monika Smyk - Mełech - 2017-11-24 - Bolesławiec (dolnośląskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-08-14 - Perzyce (wielkopolskie)
sprzątanie sla lekcyjnych, korytarzy
Szkoła Podstawowa Nr 45 - 2018-06-28 - Bytom (śląskie)
-produkcja potraw - zgodnie z planem i zamówieniem, sprawne kierowanie oraz stały nadzór nad zastępem służbowym, dbałośc o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych i wydawanych posiłków, przestrzeganie zasad bhp oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Olsztyn (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-12-01 - Wardzyn (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Dariusz Podyma "KONTRA" P.U. - 2016-08-22 - Długołęka (dolnośląskie)
Praca w kuchni.
Byczkowska Dorota OŚRODEK WYPOCZYNKOWO-SZKOLENIOWY ŁAPINO - 2017-06-05 - Kolbudy (pomorskie)
Przyjmowanie gości, gotowanie, wykonywanie prac porządkowych, prowadzenie pensjonatu.
Ewas Ewa Szeloch - 2016-02-19 - Sobibór (lubelskie)
Przyrządzanie potraw na wagę
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE "ROJBER" SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-25 - Bytom (śląskie)
wg.stanowiska
Anna Starnawska FHU "CICHY GAIK" - 2017-01-23 - Ratajów (małopolskie)
-gotowanie posiłków
F.H. "MADA" Pańczyk Marietta - 2016-05-06 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
wg. stanowiska
FHU "GASTRO" Ewa Niemyćko Węgorzewo - 2016-03-24 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Łódź (łódzkie)
OBSŁUGA KLIENTÓW I UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W LOKALU
WANDA MAJ "MAJAMIX" - 2016-11-14 - Skierniewice (łódzkie)
Produkcja i dystrybucja posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Łódź (łódzkie)
Gospodarka przestrzenna nad powierzonymi do nadzoru terenowego obszarami chronionego krajobrazu; inwentaryzacja siedlisk przyrodniczych , stanowisk roślin , zwierząt i grzybów objętych ochroną gatunkową oraz ich siedlisk, a także zasługujących na ochronę tworów i składników przyrody na ww. obszarach;identyfikacja i ocena istniejących i potencjalnych zagrożeń wewnętrznych i zewnętrznych ww. obszarów oraz podejmowanie działań mających na celu eliminowanie tych zagrożeń; współpraca z jednostkami administracji państwowej i samorządowej oraz innymi podmiotami w zakresie ochrony powierzonych obszarów.realizacja zadań związanych z ochroną innych form przyrody w granicach obszarów;ealizacja zadań dotyczących parków krajobrazowych wchodzących w skład MZPK.Praca biurowo terenowa; użytkowanie sprzętu biurowego; samodzielne wyjazdy terenowe.
Mazowiecki Zespół Parków Krajobrazowych - 2016-03-04 - Murzynowo (mazowieckie)
kucharz
Transport Towarowy Mirosław Plebanek - 2017-12-04 - Radłów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni Polskiej, przyjmowanie dostaw, dbanie o właściwą ekspozycję i wydanie posiłków, składanie zamówieńSala G
B&G Catering s.c. - 2017-10-27 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa bufetu (baru), wydawanie i kasowanie posiłków, wydawanie obiadów, obsłiga kasy fiskalnej, dbanie o porządek na stanowisku pracypraca na umowę na czas nieokreślony 3/4 etatuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Wrocław (dolnośląskie)
szlifowanie odlewów
UNI - EX Sp. z o .o. Przedsiębiorstwo Techniczno-Usługowe - 2017-02-07 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań i garmażu
PIEKARNIA MECHANICZNA HALINA BARANIAK - 2017-06-29 - Łódź (łódzkie)