KUCHARZ Bytom oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE "ROJBER" SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie potraw na wagę
Data publikacji: 2017-10-25
Lokalizacja: Bytom (śląskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE "ROJBER" SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 41-900 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przyrządzanie potraw na wagę
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie do ustalenia wg kwalifikacji i umiejętności, Miejsce wykonywania pracy: CH PLEJADA w Bytomiu, Katowice -Centrum
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bytom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bytom
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bytom
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.10.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: z
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE "ROJBER" SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Adres pracodawcy:
Pszczyńska, 40-479 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Pszczyńska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.10.2017
Oferta pracy ważna do: 25.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 25.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 25.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg.stanowiska
KRZESAJ SŁAWOMIR "TYTUS". - 2018-03-28 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-05-09 - Tarnów (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ.PRACA W GODZINACH OD PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU 10.00 -24.00PIĄTEK- SOBOTA 10.00 DO 02.00NIEDZIELA 11.00 DO 22.00, OFERTA ZGŁOSZONA POD INFORMACJĘ STAROSTY
CITY KEBAB Tas HASAN - 2018-06-20 - Dębica (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ
BINGO JAROSŁAW FIGIEL I WSPÓLNICY SP. J. - 2016-06-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
"MEGA-TANK" STANISŁAW GLAZER - 2017-06-05 - Kielce (świętokrzyskie)
GOTOWANIE WG. MENU KUCNI HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW I TECHNIK WG. METODY I TRADYCJI STOSOWANEJ W INDIACH, OBSŁUGA PIECÓW, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA WG MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELKSIEGO, NIEMIECKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-10-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Usługi cateringowe, gotowanie wg oryginalnej receptury kuchni ukraińskiej, pół roku doświadczenia zawodowego
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Łódź (łódzkie)
Wymagane wykształcenie zawodowe kierunkowe, minimum 5-letni staż prac. Praca na terenie Rybnika. Wynagrodzenie + premia uznaniowa. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
CREA S.C. ANDRZEJ GOLUCH, ARIEL SMYL - 2017-06-19 - Rybnik (śląskie)
Gotowanie i wydawanie potraw, sporządzanie dań mącznych (pierogi, krokiety itp.), sporządzanie surówek oraz wyrobów garmażeryjnych. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, 3 lata doświadczenia w zawodzie, umiejętność gotowania.
" SEZAM " - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne - 2017-04-12 - Strzelin (dolnośląskie)
Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, dodatkowo umiejętność wprowadzania produktu lokalnego do oferty firmy.
ZENZERO POLSKA SP. Z O.O. - 2016-05-24 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie dań A la carte,
Hampton By Hilton Gdańsk Aiport - 2016-10-26 - Gdańsk (pomorskie)
gotowanie ( przygotowywanie posiłków dla 100 osób) utrzymywanie porządku i przestrzegania higieny w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-02-01 - Namysłów (opolskie)
pakowanie mebli
MEBLOTEQ Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2016-07-22 - Świebodzin (lubuskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy; praca w godzinach 06.00-14.00, 12.00-20.00, sporadycznie weekendy; I umowa na okres próbny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2018-03-07 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-11-22 - Tczew (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Firma Handlowa Karmazyn Bożena Dudzik - 2016-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, gospodarka magazynowo-zaopatrzeniowa
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE MACIEJ KUCAL - 2017-08-01 - Turek (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i kresowej, ustalanie karty dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Rzeszów (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie pizzy
Firma Handlowo Usługowa Anna Mółka - 2017-03-14 - Kończyce Małe (śląskie)
wykonywanie robót górniczych poza przodkowym, czyszczenie tras przewoźników
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Mysłowice (śląskie)
RESTAURACJA POSZUKUJE OSOBY Z DOŚWIADCZENIEM NA STANOWISKU KUCHARZA. DO ZAKRESU OBOWIĄZKÓW NALEŻY:- UTRZYMANIE NALEŻYTEJ CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NACZYŃ, SPRZĘTU I POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH,- PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, PRZY UŻYCIU WSZYSTKICH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH WYDANYCHDO KUCHNI,- DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ I SMAK PRZYGOTOWYWANYCH POSIŁKÓW.- PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓWPRACA NA KUCHNI ODBYWA SIĘ W TRZYZMIANOWYM SYSTEMIE (GODZ. 7.00 DO 15.00, 8.00 DO 16.00 ORAZ 10.00 DO 18.00) PONADTO CO TRZECIA SOBOTA.
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-08-19 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującą kartą menu
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków na 400 osób w stołówce zakładowej, również posiłków dla dzieci w przedszkolach, sporządzanie menu, robienie zakupów, składowanie produktów, dokonywanie rozliczeń, przestrzeganie przepisów obowiązujących w kuchni, współpraca z innymi członkami zespołu, koordynowanie prac w kuchni, czuwanie nad planem urlopowym zespołu.
ODS Ostsächsische Dienstleistungs- und Service GmbH - 2018-07-25 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków według karty dań, dbanie o czystość w miejscu pracy
Mała Gastronomia Ratyna Elżbieta - 2017-10-19 - Zamość (lubelskie)
Kucharz kuchni ukraińsko-tureckiej
BAR MARIO - 2017-03-13 - Świerże Górne (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych i konferencyjnych oraz restauracyjnych; pracodawca zapewnia posiłek regeneracyjny dla pracowników;
Kolumna Park Sp. z o.o. - 2016-12-20 - Przygoń (łódzkie)
Przygotowywanie różnych dań przy otwartej kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-12-11 - Niemcy (Niemcy)
Sporządzanie potraw ciepłych i zimnych, sporządzanie potraw kuchni polskiej i kresowej. Praca na jedną zmianę (10.00-22.00), równoważny czas pracy- praca także w niedziele i święta
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Zgorzelec (dolnośląskie)