KUCHARZ Przejazdowo oferta pracy JERZY ADAMCZYK PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽100 - 1聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw wed艂ug receptur, przepis贸w. Nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianych produkt贸w.
Data publikacji: 2017-03-14
Lokalizacja: Przejazdowo (pomorskie)
Pracodawca: JERZY ADAMCZYK PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:G艂贸wna 18, 83-021 Przejazdowo, powiat: gda艅ski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw wed艂ug receptur, przepis贸w. Nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianych produkt贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽100 - 1聽300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 20 godzin tygodniowo
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Przejazdowo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gda艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Pruszcz Gda艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczeg贸lnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽100 - 1聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.03.2017
Data zako艅czenia pracy: 19.03.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne, minimum 3 lata do艣wiadczenia, prawo jazdy kat. B, umiej臋tno艣膰 dekorowania potraw, umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 mi臋snych i wegetaria艅skich, orzeczenie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Miejsce pracy: Gda艅sk-Przejazdowo. Kontakt osobisty: ul. Chopina 20, Pruszcz Gda艅ski lub telefoniczny: 690-487-445
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
JERZY ADAMCZYK PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Gda艅ski Urz膮d Pracy
Adres pracodawcy:
G艂贸wna 18, 83-021 Przejazdowo, powiat: gda艅ski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: gda艅ski
Gmina pracodawcy: Pruszcz Gda艅ski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Przejazdowo
Ulica pracodawcy: G艂贸wna
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zg艂oszona przez: Gda艅ski Urz膮d Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.03.2017
Data dodania oferty pracy: 10.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 17.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obs艂uga klienta, zamawianie i przyjmowanie towar贸w.Miejsce sta偶u Krapkowice
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Krapkowice (opolskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w gor膮cych, zimnych, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych wesel, piknik贸w, catering贸w
B.M.G. Rydwa艅scy ZAJAZD "TARCZA" - Bronis艂aw Rydwa艅ski, Maria Rydwa艅ska, Grzegorz Rydwa艅ski Sp. j. (Karczma Solna) - 2016-05-11 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie sushi
艁ukasz Bartosiak Kompleksowe Us艂ugi Gastronomiczne - 2018-08-29 - Pu艂awy (lubelskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Prudnik (opolskie)
kucharzpraca na dwie zmiany: 10.00-17.0017.00-23.00
Drink Bar " Max " Janusz Marud - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)
艢wiadczenie us艂ug 偶ywieniowych, przygotowywanie zam贸wionych da艅 i posi艂k贸w
Zak艂ad Aktywno艣ci Zawodowej SOWA w Lipniaku - 2017-06-02 - Lipniak (podlaskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn iurz膮dze艅. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego).
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Zawiercie (艣l膮skie)
Pomoc przy przygotowaniu posi艂k贸w. Nakrywanie do sto艂贸w przed posi艂kami. Znoszenie brudnych naczy艅. Obr贸bka wst臋pna jarzyn. Wk艂adanie i wyjmowanie naczy艅 ze zmywarki.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Libusza (ma艂opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Wypiek pizzy, przygotowywanie sa艂atek
Juraszek Stanis艂awa KEBAB-PIZZA LOLO - 2016-01-12 - Po艂omia (艣l膮skie)
t艂umaczenie rozm贸w z klientami z Rosji,obs艂uga poczty w j臋zyku rosyjskim,dbanie o relacje z klientami z Rosji
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla wychowank贸 przedszkola
Agnieszka Paradowska PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE "Nasze Pociechy" - 2018-02-07 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
sporz膮dzanie wniosk贸w kredyt贸w, zawieranie um贸w, inne czynno艣ci biurowe
"PM INVEST" Maciej 呕ak - 2017-04-18 - Sosnowiec (艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Informacja starosty
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Limanowa (ma艂opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, wyrabianie ciasta na pizze, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej
PIOTR CZY呕OWSKI TRANSFACH - 2017-05-26 - Wieliczka (ma艂opolskie)
kuchnia polska (tradycyjna) i wschodnia (Rosja Bialoru艣, Ukraina)
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Bia艂ystok (podlaskie)
- przygotowywanie potraw kuchni pakista艅skiej : chioken tikkamasala,butter chicken, prawn tandoori-utrzymywanie porz膮dku w kuchni i na sali konsumpcyjnej-kontakt z zagranicznymi dostawcami
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Jawor (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sprzatanie, obs艂uga klienta. Praca w godzinach 10:00-22:00, Niedziela 15:00-21:00. Praca w pe艂nym wymairze czasu pracy.
Szewczyk Damian KEBAB - 2018-04-19 - Andrych贸w (ma艂opolskie)
Obs艂uga maszyn produkcyjnych (uk艂adanie oraz opisywanie)
IMPULS Sp. z o.o. - 2017-09-19 - Legnica (dolno艣l膮skie)
- pozyskiwanie klient贸w oraz prowadzenie rozm贸w handlowych,- utrzymywanie trwa艂ych relacji handlowych z dotychczasowymi klientami firmy,- przyjmowanie i obs艂uga klient贸w w siedzibie sp贸艂ki i w terenie, - udzielanie dok艂adnych i wyczerpuj膮cych informacji o produktach, towarach i us艂ugach,- podejmowanie dzia艂a艅 maj膮cych na celu promowanie i reklam臋 firmy. Doradca techniczno - handlowy pracuje zar贸wno stacjonarnie w biurze, jak i w terenie. Praca ta wymaga du偶ej mobilno艣ci i gotowo艣ci do wyjazd贸w. Doradca techniczno - handlowy ma do dyspozycji narz臋dzia pracy oferowane przez firm臋 takie jak samoch贸d s艂u偶bowy, laptop czy telefon kom贸rkowy.Praca w ramach umowy: okres pr贸bny 3 mies., umowa o prac臋 1 rok, nast臋pnie 2 lata.Praca jednozmianowa w godz.: 7.00-15.00.
RUD SYSTEMY PRZENOSZENIA POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-26 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, samodzielne stanowisko. Praca w godzinach 11.00 - 23.00
Firma Handlowo Us艂ugowa "KRIS" Krzysztof Ko艂odziejczyk - 2016-04-12 - Nowy Wi艣nicz (ma艂opolskie)
pomoc przy obieraniu warzyw, owoc贸w, ziemniak贸w, uk艂adaniu potraw na tacach i talerzach, pomoc przy sporz膮dzaniu da艅, utrzymanie porzadku na swoim stanowisku pracy, zapoznanie si臋 z rejestracja sprzeda偶y na kasie fiskalnej oraz obs艂uga klienta, utrzymywanie bie偶膮cej czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i przeciwpo偶arowychobowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - D艂uga Wie艣 (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
zarz膮dzanie jednostk膮 gastronomiczn膮
DW HOLDING BUSINESS Sp. z o. o. - 2017-01-04 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
-prace administracyjno-biurowe-t艂umaczenie korespondencji od klienta, podwykonawc贸w i dostawc贸w,-t艂umaczenie kontrakt贸w, dokumentacji technicznej i komercyjnej-t艂umaczenie dokumentacji BHP,-t艂umaczenie protoko艂贸w ze spotka艅 w zw. z projektem,-wsparcie dzia艂u jako艣ci ( kontrole spawania, malowania i dokumentacji jako艣ciowej prowadzonych prac),-t艂umaczenie podczas spotka艅 z klientem, -t艂umaczenie na budowie, spraw bie偶膮cych pomi臋dzy pracownikami, kierownikiem budowy i innymi firmami na budowie,- organizacja zakwaterowania i podr贸偶y dla pracownik贸w,- organizacja materia艂u i narz臋dzi do pracy na budowie.
INTOP Sp.zo.o. - 2017-04-28 - Rychtal (wielkopolskie)
przygotowanie sa艂at, sos贸w, mi臋s i innych da艅
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, umiej臋tno艣ci: znajomo艣膰 w praktyce kuchni arabskiej/kurdyjskiej, uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, znajomo艣膰 j. angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy: Lublin
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Lublin (lubelskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Glina (mazowieckie)