KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Kędzierzyn-Koźle oferta pracy "OTMĘT- ZBYT" SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: do 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie produktów i przyrządzanie potraw, dań.
Data publikacji: 2017-11-02
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: "OTMĘT- ZBYT" SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOSMONAUTÓW 2, 47-220 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie produktów i przyrządzanie potraw, dań.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie, umiejętność pracy w zespole.Praca 13-22, 8 godzin dziennie. Pracodawca prosi o kontakt tel. w celu ustalenia terminu spotkania.
Nazwa pracodawcy: "OTMĘT- ZBYT" SP. Z O.O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 1, 47-303 Krapkowice, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: krapkowicki
Gmina pracodawcy: Krapkowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krapkowice
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.11.2017
Oferta pracy ważna do: 15.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie posiłków z zastosowaniem narzędzi i maszyn w zakładzie
OSKAR KAMIL CZAPSKI - 2018-01-18 - Biała Podlaska (lubelskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-03-27 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw z różnego rodzaju surowców spożywczych, sporządzanie sałatek, surówek oraz wyrobów garmażeryjnych, pieczenie ciast, porcjowanie oraz dekoracja sporządzonych potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Płock (mazowieckie)
praca jako kucharz, wykształcenie zawodowe/średnie
Pizzeria - Restauracja "La Gondola" Robert Kądzioła - 2017-03-01 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
samodzielne prowadzenie kuchni włoskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2018-03-05 - Opole (opolskie)
obiady domowe
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw obiadowych, imprez okolicznościowych
"MAWI" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Mariola Zięba - 2017-01-19 - Tworzyjanki (łódzkie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie produktów KFC zgodnie ze standardami oraz dbanie o najwyższą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole.
AmRest Sp z o.o. - 2016-07-26 - Częstochowa (śląskie)
wybór surowców, przygotowanie i sporządzanie dań wietnamskich
KIM OANH CAO - 2016-03-08 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej: sałatek, zup, sosoów, dań głównych, dodatków
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Duchnice (mazowieckie)
przygotowanie, sprzedaż kebabów
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Żyrardów (mazowieckie)
Kucharz*
FPHU "REDA" Zbigniew Rabicki Polańczyk - 2016-02-22 - Polańczyk (podkarpackie)
Kucharz
VERSAL EXCLUSIVE Karol Spinda - 2016-09-15 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, praca na samodzielnym stanowisku zmianowym
U Przewoźnika Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-05-17 - Tychy (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Kłodawa (wielkopolskie)
Obróbka warzyw, przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach otwarcia Ośrodka, w razie potrzeb również w nocy
Ośrodek Wczasowo-Rekreacyjny Niezamyśl Sp. z o.o. - 2016-06-15 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
praca w kuchni hotelowej (menu restauracyjne, imprezy, wesela)
HOTEL JUNIOR S.C. - 2017-09-28 - Kraków (małopolskie)
Prace porządkowe w zakładzie przemysłowym
USŁUGOWA SPÓŁDZIELNIA INWALIDÓW - 2017-03-29 - Skawina (małopolskie)
przygotowywanie posiłków obiadowych
"Pawelec - Galon" Spółka Jawna - 2017-04-07 - Mroków (mazowieckie)
sporządzanie potraw
DWÓR OSMOLICE - 2016-01-20 - Białki Dolne (lubelskie)
Przygotowywanie dań polskiej kuchni, zupy, drugie dania
Pychotka Maciej Kleinwachter - 2016-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
lepienie pierogów, klusek itp.
DOM-LUX Przedsiębiorstwo Handlowe J.J Suchowierscy sp.j. - 2017-08-11 - Chełm (lubelskie)
Gotowanie i wydawanie potraw kuchni wietnamskiej, chińskiej (azjatyckiej). Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 9:00-16:00; 14:00-22:00.Proponowany okres zatrudneienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
Bar HA-SANG Nguyen Dinh Ha - 2018-02-02 - Wrocław (dolnośląskie)
prace związane z przygotowywaniem i doprawianiem posiłków
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA SKONECZNY SŁAWOMIR - 2017-10-20 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
OBSŁUGA KADROWA, EWIDENCJA DOWODÓW KSIEGOWYCH, SPORZADZANIE DEKLARACJI VAT, PROWADZENIE REJESTRÓW EWIDENCJI SRODKÓW TRWAŁYCH, SPRAWOZDAWCZOŚĆL
Biuro Rachunkowe "PRESTIGE" Wioletta Bojar Ostróda - 2017-01-27 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie bufetu śniadaniowego
SHERATON Poznań Hotel "CENTRUM OBSŁUGI BIZNESU" Sp. z o.o. - 2016-01-18 - Poznań (wielkopolskie)