KUCHARZ Wólka Kosowska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
Data publikacji: 2017-06-10
Lokalizacja: Wólka Kosowska (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wólka Kosowska, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wólka Kosowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.07.2017
Data zakończenia pracy: 27.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przyrządzania potraw wietnamskich, azjatyckich
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.06.2017
Data dodania oferty pracy: 08.06.2017
Oferta pracy ważna do: 14.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 31.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
Samodzielna produkcja wyrobów garmażeryjnych.Praca w godz. 8-16 w Kołobrzegu.
SPOŁEM KOŁOBRZEG S p. z o.o. - 2015-12-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniami
SLOW FOOD Barbara Bogusz - 2017-03-22 - Łuków (lubelskie)
przygoptowywanie posiłków w kuchni zakładu pracy
ASPEN RES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przgotowywanie posiłków (mięsa, pierogi)
GARMAŻERKA ,,FINEZJA" - 2016-04-12 - Puławy (lubelskie)
osoba zatrudniona na powyższym stanowisku odpowiedzialna będzie m.in. za: zapewnienie profesjonalnej obsługi klienta zgodnie ze standardami firmy, obsługę komputera i kasy fiskalnej, przyjmowanie kuponów, dbanie o dobry wizerunek firmy
STAR-TYP SPORT Zakłady Wzajemne Sp. z o.o. Żory - 2016-04-15 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w szkole
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Firma Handlowo-Usługowa "Jolka" Krzysztof Glegoła - 2016-08-05 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie składniów potrzebnych do sporządzenia posiłków,
Bar "Pstrąg" Monika Sosnowska - 2017-03-22 - Irządze (śląskie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie jako kucharz.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-02-03 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw, sprzedaż posiłków, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
BAR AS Włodzimierz Jacek Kania - 2016-07-04 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie posilkó, rozliczanieproduktów, układanie jadłospisów
Szkoła Podstawowa Bukowiec - 2017-05-10 - Bukowiec (lubuskie)
Lepienie uszek, pierogów.
Klub "PARADA" Alicja Perońska - 2017-10-25 - Legnica (dolnośląskie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZĘSACZ - 2017-03-24 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Lutowacz/Odlewnik
"VALVEX" S.A. - 2016-12-01 - Jordanów (małopolskie)
prace gastronomiczne
NATURA RESORT SERVICE MONIKA DOLATA - 2018-03-12 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej oraz kuchni regionalnych. Obsługa maszyn i urządzeń kuchennych. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców.
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Płock (mazowieckie)
Przygotowanie dań wg. receptury
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2016-08-17 - Chełmek (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, zgłaszanie zapotrzebowania na produkty spożywcze, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - Magdalenka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami oraz przy uwzględnianiu kosztów produkcji
Ośrodek Narciarsko-Rekreacyjny PRZYŁĘKÓW Sp. z o.o. - 2016-08-19 - Przyłęków (śląskie)
określone we wniosku
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Resko (zachodniopomorskie)
zapewnianie wysokiego poziomu obsługi klientów poprzez miłą i profesjonalną obsługę; przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość; wykonywanie bieżących zadań w restauracji, m.in. dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji;
"KOMSTA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-16 - Pyskowice (śląskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Niedzica-Zamek (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce żywieniowej
Łukasz Demendecki - „DEMENDECCY HOLDING” - 2016-08-31 - Zamość (lubelskie)
Kucharz
J.W. Construction Holding S.A. Hotel "Czarny Potok" - 2016-07-19 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
praca w kuchni, przygotowywanie śniadań, pieczenie ciast, wydawanie i porcjowanie obiadów
Dzienny Dom Pomocy Społecznej - 2017-10-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
wyksz. zawodowe, doświadczenie na ww stanowisku, miejsce pracy: Gutów (pracodawca dowozi), wynagrodzenie+premia
PHU Studniewski - 2016-01-18 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej. Przygotowywanie dań wg tradycyjnej receptury kuchni ukraińskiej. Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe, znajomość języka ukraińskiego i polskiego w stopniu bardzo dobrym oraz min. 4 letnie doświadczenie zawodowe. OŚRODEK WYPOCZYNKOWY ZIELONY CYPEL ul. Leśna 1. 69-210 Lubniewice. Tel. 71 399 50 00 Arkadiusz Kucharski lub e-mail: aliff (at) aliff.pl
GREEN CAPE Spółka z o. o. - 2016-11-23 - Lubniewice (lubuskie)