KUCHARZ Przyłęków oferta pracy Ośrodek Narciarsko-Rekreacyjny PRZYŁĘKÓW Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami oraz przy uwzględnianiu kosztów produkcji
Data publikacji: 2016-08-19
Lokalizacja: Przyłęków (śląskie)
Pracodawca: Ośrodek Narciarsko-Rekreacyjny PRZYŁĘKÓW Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kępka 3, 34-331 Przyłęków, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami oraz przy uwzględnianiu kosztów produkcji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Przyłęków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żywiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
Ośrodek Narciarsko-Rekreacyjny PRZYŁĘKÓW Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Adres pracodawcy:
Kępka 3, 34-331 Przyłęków, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV dla pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: żywiecki
Gmina pracodawcy: Świnna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Przyłęków
Ulica pracodawcy: Kępka
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.08.2016
Oferta pracy ważna do: 31.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań, krojenie warzyw, przygotowywanie mięsa, dbanie o porządek na miejscu pracy
GASTRO GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ W POLSCE - 2018-05-14 - Lublin (lubelskie)
Przyjmowanie towaru, przygotowanie produktów do sprzedaży, dbanie o ekspozycje towaru. Informowanie nabywcy o walorach produktu, pomoc przy wyborze odpowiedniego towaru. Inkasowanie należności ze sprzedaży towaru- obsługa programu stażowego. Sporządzenie faktur. Zawieranie transakcji sprzedaży i informowanie klienta o warunkach sprzedaży.
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Gorlice (małopolskie)
-Wykonywanie prac murarskich-Kontakt tel. 609-888-310, -Wynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodawcą-Kontakt e-mail: biuro (at) lech-bud.com.pl-Pracodawca zapewnia dojazd do pracy na terenie woj.pomorskiego.
LESZEK GANDERA LECH-BUD - 2018-08-30 - Gdańsk (pomorskie)
- zaopatrzenie w produkty,- przygotowanie posiłków - śnaidania, obiady, kolacje, kuchnia ciepła i zimna,- utrzymanie porzadku na stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Kościerzyna (pomorskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 95 Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI IM. KRÓLA MACIUSIA I - 2017-09-01 - Warszawa (mazowieckie)
•Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami.•Zapewnienie wysokiej jakość usług•Właściwe i optymalne gospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji•Zachowanie standardów w zakresie wymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP.•Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem •Dbałość o czystość i higienę pracy/512001Praca w godz. 12:00-00:00
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Prowadzenie syntez organicznych, oczyszczanie produktów syntezy, interpretacja widm spektroskopowych, zgodnie z założonymi ramami czasowymi,Opracowywanie oraz optymalizacja szlaków syntetycznych w oparciu o analizę literaturowo-patentową,Definiowanie ryzyk projektowych,Kontrola zarządzania surowcami/odczynnikami w projekcie ,Informowanie przełożonego o przebiegu i wynikach prowadzonych prac,Przygotowywanie opisu merytorycznego do ofert oraz konsultacje z klientami Selvity,Racjonalne gospodarowanie przydzielonym majątkiem, nadzór nad aparaturą, składanie zapotrzebowań na materiały, surowce, sprzęt laboratoryjny, itp., niezbędne do prowadzenia prac,Zgodna z obowiązującymi przepisami gospodarka substancjami i preparatami chemicznymi oraz odpadami powstającymi w obszarze laboratorium.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Kraków (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Warszawa (mazowieckie)
wg zakresu obowiązków
LeBOS Sp. zo.o. - 2016-09-06 - Człuchów (pomorskie)
odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej po nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Zabrze (śląskie)
Kucharz-pizzerman, pomoc w kuchni.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MIRENA" MIROSŁAW CZAPIEWSKI - 2016-10-21 - Chwaszczyno (pomorskie)
kierowanie zespołem, gotowanie posiłkówSystem wynagrodzenia miesięczny, praca w systemie dwuzmianowym: 5-13; 13-21
IT-TECH RAFAŁ KOWALCZYK - 2017-07-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczególności kuchni ormiańskiej i gruzińskiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczegółowy opis składników dań klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykształcenie średnie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormiańskiej i gruzińskiej, mile widziana książeczka sanitarno- epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Lublin (lubelskie)
.
Mechanika Pojazdowa "Blancar" - 2017-01-27 - Bednary (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, rozwożenie posiłków na oddziały szpitalne
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2017-08-28 - Starachowice (świętokrzyskie)
Praca przy produkcji / montażu lamp medycznych.
Fabryka Aparatury Elektromedycznej FAMED Łódź S.A. - 2018-02-20 - Łódź (łódzkie)
Gotowania, przyrządzanie potraw kuchni lokalnej i ukraińskiej , ustalaniemenu.
OPOLANKA Sp. z o.o. Sp. k - 2018-08-29 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków
Kozak Mirosław Kozak - 2018-09-19 - Chełm (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem Równoważny system czasu pracy: 12/12 Wynagrodzenie od 18,00 zł brutto/ h uzależnione od umiejętności i doświadczenia kandydatamiejsce pracy: Stara Karczma ul. Traugutta 48 w Elblągu
Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Mielżyńscy s.c. - 2018-08-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie dań, przygotowywanie obsługi imprez okolicznościowych, utrzymywanie czystości w kuchni
NIEDŹBAŁA S.C. A. D. Stania - 2017-01-23 - Pszczyna (śląskie)
związany ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "B.J.B." Sp. z o.o. - 2017-04-11 - Mścice (zachodniopomorskie)
NAUKA PRZYGOTOWANIA POTRAW, NAPOJÓW I DESERÓW
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Białośliwie (wielkopolskie)
wg stanowiska
KAMP-POL Sp. z o.o. Hotel Uroczysko - 2016-08-30 - Cedzyna (świętokrzyskie)
-przygotowywanie dań typu fastfood i pizzy-obsługa klientaOferta stażu - przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia - zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Nakle nad Notecią.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Kuchnia polska
"SUPER-PRINT TONER" JAN SKUBIS - 2017-11-30 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standartami;
AFLOPA Nieruchomości Sp. z o.o. sp. komandytowa - 2017-09-21 - Pabianice (łódzkie)
Sporządzanie całodziennych posiłków (śniadań, obiadów, kolacji) dla mieszkańców DPS zgodnie z jadłospisem (w tym diety). Praca na cały etat lub pół etatu, od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 7-19. Praca na dwie zmiany.
Dom Pomocy Społecznej Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-03-23 - Brwinów (mazowieckie)
Wypiek bułek słodkich
"JANZA" FIRMA PIEKARNICZO-CUKIERNICZA JAN ZAWORSKI - 2017-01-23 - Suwałki (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Łódź (łódzkie)