KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, zgłaszanie zapotrzebowania na produkty spożywcze, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy.
Data publikacji: 2017-04-20
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, zgłaszanie zapotrzebowania na produkty spożywcze, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość receptur kuchni arabskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 20.04.2017
Oferta pracy ważna do: 04.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wg stanowiska
Zakład Remontowo-Budowlany Adam Fedusio 11-600 Węgorzewo - 2018-08-06 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
- dbałość o powierzone pod opiekę budynki, wyposażenie i urządzenia techniczne- troska o obiekt- wykonywanie drobnych prac naprawczych.
Terapeutyczny Zespół Szkolno-Przedszkolny "Czyż" - 2018-03-08 - Częstochowa (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA - 2016-06-20 - Zaczernie (podkarpackie)
Przygotowywanie dań w/g receptur
KUPIECKO-WYTWÓRCZA SPÓŁDZIELNIA PRACY "SPOŁEM" - 2018-04-14 - Malbork (pomorskie)
sporządzanie potraw gorących, sporządzanie wyrobów garmażeryjnych, dekorowanie i wydawanie sporządzonych potraw. Równoważny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Zabrze (śląskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków w małej restauracji przy pensjonacie
Bordmanns Scheune Gaststätte & Pension Renate Rumpel - 2017-01-11 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie pizzy
PW OAZA SIELUK PRZEMYSŁAW - 2018-03-19 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w godz.6:30-14:30
Przedszkole Publiczne nr 46 - 2016-03-17 - Opole (opolskie)
Kompleksowa obsługa klientów, realizacja planów sprzedażowych, pozyskiwanie klientów, realizacje transakcji zalecanych przez klientów, zapewnienie wysokiego poziomu obsługo klientów.
FHU MDK - 2018-02-21 - Wejherowo (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
- Wykonywanie masaży, zabiegów na cialo, dłonie, stopy, twarz. Kształtowanie bardzo dobrych relacji z gościem, udzielanie pomocy oraz informacji. zorientowanie na wysokie standarty obsługi. Prowadzenie rachunków, wystawianie faktur. Dobra znajomość języków obych (angielski, ukraiński lub rosyjski) dla kontaktu z klientami. - Wynagrodzenie: 2100 zł brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony od 02.01.2018-01.01.2019 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00 + soboty. Wymagania: wyszktałcenie średnie. Wymagane 3 lata doświadczenia zawodowego. Wymagane uprawnienia: masaż psychobiostrukturalny, techniki Shiatsu, terapia kamieniami, masaż segmentowy (segmentarny, odruchowy), drenaż limfatyczny. Wymagana dobra znajomość w mowie języka angielskiego, ukraińskiego lub rosyjskiego.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Katowice (śląskie)
Mile widziana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna oraz doświadczenie w gastronomii. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty po umówieniu od godz.12:00.
TARASOWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-16 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "KOGA" Osiecki Wiesław, Osiecka Danuta - 2016-03-30 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Książeczka sanepidu.Po 3-miesięcznym okresie próbnym - umowa o pracę.
Wioleta Kowol "TACOS" - 2018-09-03 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie potraw polskiej kuchni tradycyjnej dla gości domu rekolekcyjnego, dbałość o czystośc i porządek na stanowisku pracy, współpraca z przełożonym
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków, gotowanie, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
praca wg. programu stazu
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Narol (podkarpackie)
samodzielna praca na kuchni w charalterze kucharza, przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide/, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoreczny makaronów, deserów i przystawek, praca na umowe zlecemia, praca około 150 godzin w miesiącu, oferta dostepna w sali G
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2017-03-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Mońki (podlaskie)
przygotowanie posiłków ustalonych wg norm
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Kraków (małopolskie)
w/g potrzeb
P.P.U.H. ,,MKW '' - Michał Woźniak - 2016-04-28 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków według podanych receptur, dbanie o czystość kuchni, praca zgodnie z zasadami HCCP, ścisła współpraca z innymi działami hotelu
KOLUMNA PARK Sp. z o.o. - 2016-02-22 - Przygoń (łódzkie)
przygotowywanie potraw
Pensjonat - Restauracja "Kogucik" Hanna Siejek - 2017-02-17 - Czempiń (wielkopolskie)
Wstępne przygotowanie produktów.Dbanie o czystość w miejscu pracy.
Firma Inwestycyjno-Handlowa HEWWIA s.c. Witold Stec, Iwona Rutyna - 2017-03-22 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków śniadania-obiady
"OLITOUR" M. Fierek, Pensjonat "Jessica",JASNY BRZEG - 2017-01-13 - Władysławowo (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Samodzielny Publiczny Psychiatryczny Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Celejowie - 2018-07-20 - Celejów (lubelskie)
mile widziane doświadczenie
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2015-12-15 - Wolsztyn (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, WYBÓR SPRZĘTU I NARZĘDZI DO PRZYGOTOWANIA I SERWOWANIA POTRAW, KIEROWANIE PRACĄ POMOCNIKÓW KUCHARZA, DBANIE O ESTETYKĘ PODAWANYCH POTRAW, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, PILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY W KUCHNI, DBANIE O SPRZĘT IN NARZĘDZIA UŻYWANE W KUCHNI
RESTAURACJA DIAMENT - 2017-02-07 - Uherce Mineralne (podkarpackie)