KUCHARZ Sosnowiec oferta pracy P.H. "IWONA" Usługi Cateringowe Iwona Szelągiewicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, zamawianie towaru
Data publikacji: 2016-05-16
Lokalizacja: Sosnowiec (śląskie)
Pracodawca: P.H. "IWONA" Usługi Cateringowe Iwona Szelągiewicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kalinowa 145/16, 41-208 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, zamawianie towaru
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sosnowiec
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
min. 1 rok doświadczenia w zawodzie, samodzielność
Nazwa pracodawcy:
P.H. "IWONA" Usługi Cateringowe Iwona Szelągiewicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Adres pracodawcy:
Kalinowa 145/16, 41-208 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sosnowiec
Adres strony pracodawcy: wwwcateringdabrowa.pl
Ulica pracodawcy: Kalinowa
Numer budynku pracodawcy: 145
Profil działalności pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering),
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.05.2016
Data dodania oferty pracy: 16.05.2016
Oferta pracy ważna do: 15.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prace w kuchni, przygotowanie posiłków dla konsumentów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Osówka (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowych dań, sprawdzanie dat ważności produktów, sprawdzanie stanów, przygotowywanie warzyw i mięs do gotowania
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Bierutów (dolnośląskie)
Transport krajowy towarów.
GROS Sp. z o.o. - 2017-04-06 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Specjalista do spraw sprzedaży, kontakt z klientem, przyjmowanie zamówień, obsługa klientów zagranicznych, znajomość języków: angielski i niemiecki (biegły)
SITONO Wytwórnia Sit - Pan Nowakowski - 2016-03-22 - Nekla (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Orzesze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 12-18 w Grzybowie, również w weekendy.
JADŁODAJNIA Anastazja Kędziora - 2017-07-25 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:6.00-14.0014.00-22.00
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-07-12 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-01-02 - Przemyśl (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, obsługa klienta,obsługa kasy fiskalnej,sprzątanie lokalu,podawanie potraw,napojów i deserów z zakresu kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie i przyrządzanie posiłków.
Mykytiuk Bohdan Handel Gastronomia Relax - 2016-05-05 - Skorochów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dziennych w domu opieki.
DOM OPIEKI PRZYSTAŃ KRZYSZTOF KOWALSKI - 2016-08-25 - Józefów (mazowieckie)
przygotowanie potraw, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Rawicz (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
ZGODNIE Z WNIOSKIEM
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Błotnica (dolnośląskie)
praca na dwie zmiany, przygotowywanie posiłków
Firma Gastronomiczna "MIESZKO" Maria Mokrzycka-Hanefeld - 2017-09-22 - Koło (wielkopolskie)
gotowanie posiłków i obsługa baru
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Żagań (lubuskie)
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni (chef de Partie) – praca na statku wycieczkowym
UAB "NOVIKONTAS SCM" - 2016-12-29 - Litwa (Litwa)
Przygotowywanie sałatek, gyrosów, spagetti, itp. Praca w godz. 12.00-23.00 (1/2 etatu).
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-10-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Montaż instalacji sanitarnych i grzewczych różnymi technikami, montaż urządzeń sanitarnych, montaż specjalistycznych urządzeń do pomiaru ciśnienia, przepływu wody, gazu.Miejsce pracy: Wrocław, ul. PomorskaUmowa na czas wykonywania określonej pracy.Sala D
kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Skarbimierz-Osiedle (opolskie)
Pracownik przygotowujacy posiłki na stołówce pracowniczej
AGAT Adam Szmyt - 2017-11-03 - Jaworzno (śląskie)
pomoc w przygotowaniu kebaba
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Sztum (pomorskie)
OCENA SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW, OBLICZANIE WARTOŚCI ENERGRTYCZNYCH ORAZ ODŻYWCZYCH, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ- PIZZA, CIASTO, MAKARONY ITD.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ-PIZZA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W KUCHNI WŁOSKIEJ MIN. 2 LATA, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WŁOSKIEGO I NIEMIECKIEGO W MOWIE MILE WIDZIANASTAWKA ZA GODZINĘ 16,50 ZŁPRACA W GODZINACH: 10:30-18:30
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-Prowadzenie kuchni w hotelu-Praca 1 zmianowa 14:00-22:00,-Wynagrodzenie od 2000 zł netto-Kontakt telefoniczny 607-365-117
GREGOR S.A. - 2016-11-08 - Pszczółki (pomorskie)
przygotowanie materiałów do druku /rotograwiura/ kontrola i obróbka plików graficznych, kontakt z siedzibą w Chinach
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
praca na stanowisku kucharza i stołówce KPW,przygotowywanie i wydawanie posiłków
Komenda Portu Wojennego - 2016-12-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
umiejętności mile widziane: przygotowywanie klusek, pierogów, surówek, sosów, sałatek, Znajomość receptur i gotowania,wydawanie dań z karty menu, praca w godz.10-18 lub 13-21
Trio Kia Sp. z o.o. - 2016-04-22 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Hotelu Biały Skorzęcin
Towarzystwo Inwestycyjne NEST SP.Z O.O. Gniezno - 2017-03-01 - Skorzęcin (wielkopolskie)