KUCHARZ K/M (KUCHNIA WIETNAMSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA WIETNAMSKA)
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-06-07
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 10-18
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA WIETNAMSKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.06.2016
Data zako艅czenia pracy: 14.06.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: wietnamski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe gastronomiczne- kucharz; znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej; do艣wiadczenie zawodowe: 6 miesi臋cy na stanowisku; komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego- zrozumienie i czytanie przepis贸w; umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, komunikatywno艣膰. Obowi膮zki: odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 21.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wed艂ug zakresu obowi膮zk贸w
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Kluczbork (opolskie)
- Przygotowywanie da艅 w kuchni hotelowej. Dbanie o porz膮dek w miejscu pracy. 艢cis艂a wsp贸艂praca z zespo艂em oraz Szefem kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 do 31.01.2018. Nast臋pna umowa na 1 rok. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 5:00-23:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 6 miesi臋cy jako kucharz (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 wi臋ksza ni偶 2 lata). Wymagana ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane uko艅czone kursy gastronomiczne.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Katowice (艣l膮skie)
Prace biurowe zwi膮zane z prowadzeniem magazynu. Przygotowywanie dokument贸w materia艂owych, obs艂uga program贸w komputerowych, poczty tradycyjnej i elektronicznej oraz innych urz膮dze艅 biurowych, konserwacja narz臋dzi budowlanych.
PRZEDSI臉BIORSTWO ROB脫T REMONTOWO-BUDOWLANYCH "RYMAR" R.SZEJNA, M.BIA艁A SP脫艁KA JAWNA - 2018-04-06 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
tworzenie biznes plan贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Suwa艂ki (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE SUSHI, POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ I TAJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE LUB 艢REDNIE, MINIMUM 1 ROK DO艢WIADCZENIA W KUCHNI JAPO艃SKIEJ I TAJSKIEJ;
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu, wyr贸b pizzy, obs艂uga kuchni. Praca na II zmiany w godzinach od 7.00 do 22.00.
Cafe Bar Hades Bogdan Piechnik - 2016-06-22 - Wi艣niowa (ma艂opolskie)
1) Znajomo艣膰, stosowanie i przestrzeganie obowi膮zuj膮cych przepis贸wszczeg贸lnych wchodz膮cych w zakres ustawy o finansach publicznychi rachunkowo艣ci, przepis贸w ustawy o pracownikach samorz膮dowych, Kodeksu Post臋powania Administracyjnego, normatyw贸w kancelaryjno-archiwalnych.2) Znajomo艣膰 i prz臋strzeganie zasad finansowania zada艅 z zakresu ustawy o pomocy spo艂ecznej, ustawy o 艢wiadczeniach rodzinnych,ustawy o pomocy osobom uprawnionyrn do aliment贸w, ustawy o ustaleniu i wyp艂acie zasi艂k贸w dla opiekun贸w. ustawy o Karcie Du偶ej Rodziny, ustawy o przeciwdzia艂aniu przemocy w rodzinie, ustawy o wspieranru rodziny i systemie pi臋czy zast臋pczej3) Prowadzenie rachunkowo艣ci jednostki.4) Wykonywanie dyspozycji 艣rodkami pieni臋偶nymi.5) Dokonywanie wst臋pnej kontroli zgodno艣ci operacji gospodarczych i finansowych z planem finansowym. 6) Dokonywanie wst臋pnej kontroli kompletno艣ci i rzetelno艣ci dokument贸w dotyczqcych operacji gospodarczych i finansowych.7) Naliczanie wynagrodze艅 oraz rozliczanie sk艂adek od wynagrodze艅.8) Prowadzenie programu ''P艂atnik''.9) Sporz膮dzanie bilansu rocznego jednostki.10) Sporz膮dzanie sprawozda艅 finansowych jednostki w formiepapierowej i elektronicznej. 11) Opracowywanie plan贸w finansowych jednostki.12) Prowadzenie spraw finansowo-ksi臋gowych zwi膮zanych z realizacj膮 pomocy spo艂ecznej, 艣wiadcze艅 rodzinnych, funduszualimentacyjnego, zasi艂k贸w dla opiekun贸w, spraw z zakresuprzeciwdzia艂ania przemocy w rodzinie, wspieraniu rodziny i systemie pieczy zast臋pczej i Katy Du偶ej Rodziny.13) Rozliczanie funduszu alimentacyjnego i zaliczek alimentacyjnych.14) Dekretacja i zatwierdzonych rachunk贸w i faktur do wyp艂aty. 15) Kontrolowanie ksi膮g inwentarzowych maj膮tku GOPS.16) Prowadzenie gospodarki finansowej, podatkowej izasi艂kowej zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami.17) Rozliczanie um贸w cywilnoprawnych.18) Wystawianie za艣wiadcze艅 o zatrudnieniu i wynagrodzeniu19) Przeprowadzanie rozlicze艅 z ZUS, Urz臋dem Skarbowym,PFRON itp.20) Przestrzeganie przepis贸w o tajemnicy pa艅stwowej i s艂u偶bowej, o ochronie danych osobowych oraz dokumentow obj臋tych tymi przepisami.21) Przestrzeganie przepis贸w o finansach publicznych, rachunkowo艣cii odpowiedzialno艣ci za naruszenie dyscypliny finans贸w publicznych.22) Przestrzeganie dyscypliny pracy, przepis贸w bezpiecze艅stwa i p.po偶. 23) Wykonywanie innych prac zleconych dodatkowo przez Kierownika GOPS.Inne zadania wynikaj膮ce z zakresu obowiqzk贸w na zajmowanym stanowisku pracy.
Gminny O艣rodek Pomocy Spo艂ecznej w Osieku - 2015-12-16 - Osiek (pomorskie)
Sta偶 dla os. bezr. zarej. w tut. Urz臋dzie posiadaj膮cej II profil pomocy spe艂niaj膮cej kryteria w ramach projektu 7.1 RPO "M贸j cel to praca".Praca w godzinach od 8.00 do 16.00 lub od 14.00 do 22.00.-Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, urz膮dze艅.-Przygotowywanie potraw z r贸偶nych asortyment贸w: warzyw, mi臋sa.-Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.-Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami u偶ywanymi na stanowisku pracy.-Przygotowywanie kebab贸w, zestaw贸w.
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Kolbuszowa (podkarpackie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Bramka (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Zakopane (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zam贸wieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie da艅 obiadowych oraz da艅 typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2017-09-22 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸wwg.menu przedsi臋biorstwa-kuchnia tradycyjna,oraz dania szybkie typu fast-food.
Miros艂aw Andrzej - 2016-03-31 - Lublin (lubelskie)
obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w oraz wszystkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w,- przygotowywanie posi艂k贸w,- zmywanie naczy艅,- utrzymanie czysto艣ci w kuchni.
FASADA-INVESTMENT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-11-25 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, restauracji do przyj臋cia go艣ci, wydawanie potraw, dbanie o estetyk臋 da艅, dbanie o porz膮dek
Adrian Salamon Creative Investment - 2016-08-25 - Cieszyn (艣l膮skie)
Oferta dla os贸b, kt贸re uko艅czy艂y 50 roku 偶ycia, a nie uko艅czy艂u 60 roku 偶ycia zgodnie z art. 60d ustawy.Wykszta艂cenie zawodowe; do艣wiadczenie zawodowe: brak wymaga艅; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Nowe Miasto nad Pilic膮 (mazowieckie)
Zarz膮dzanie kuchni膮 w restauracji
"GASCO" Marcin Raczkiewicz - 2017-06-02 - Jaraczewo (wielkopolskie)
praca w kuchni, prace porz膮dkowe
Agroturystyka Miros艂aw Jarz膮bek, St臋pie艅 - 2016-01-22 - St臋pie艅 (warmi艅sko-mazurskie)
Obs艂uga biura
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel i Resturacja"Kristal" Krzysztof Sadza Braniewo - 2016-08-10 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i ich wydawanie - dba艂o艣膰 o estetyk臋 da艅 - dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Brzegi (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych, sa艂atek, przek膮sek itp., oraz wypiek pizzy.
Pizzeria CAPRI Mariusz Szcz臋szek - 2016-08-29 - Stalowa Wola (podkarpackie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, obs艂uga klienta, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Kwidzyn (pomorskie)
Praca na stanowisku piekarza z umiej臋tno艣ci膮 r臋cznego wyrobu chleba. Kontakt osobisty w siedzibie firmy po wcze艣niejszym telefonicznym w godz. 8.00-16.00.
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowy Henryk Matejczuk - 2016-04-11 - Mordy (mazowieckie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w, obs艂uga 艣niada艅, obiad贸w i kolacji
US艁UGI HOTELARSKIE I GASTRONOMICZNE KRZYSZTOF KU殴NICKI - 2016-07-15 - D膮bki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg menu.
"BARANOWSKI" Daniel Baranowski - 2017-11-06 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska
ROMAN ROMANOWSKI - PRZEDSI臉BIORSTWO ROMANOWSKI - 2017-08-17 - Su艂owo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla Mieszka艅c贸w zgodnie z jad艂ospisem, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰i smak przygotowywanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymanie w nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Kami艅sk (warmi艅sko-mazurskie)
samodzielne prowadzenie kuchni
PRO ARTE HOTEL RESTAURACJA Hanna Wac艂aw - 2016-06-22 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅
ALARM STUDIO MARIUSZ PIECHOTA - 2016-06-29 - Rudna (dolno艣l膮skie)