KUCHARZ Dąbki oferta pracy USŁUGI HOTELARSKIE I GASTRONOMICZNE KRZYSZTOF KUŹNICKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie posiłków, obsługa śniadań, obiadów i kolacji
Data publikacji: 2016-07-15
Lokalizacja: Dąbki (zachodniopomorskie)
Pracodawca: USŁUGI HOTELARSKIE I GASTRONOMICZNE KRZYSZTOF KUŹNICKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Darłowska 19, 76-156 Dąbki, powiat: sławieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie posiłków, obsługa śniadań, obiadów i kolacji
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Czasowo- premiowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dąbki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sławieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Darłowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2016
Data zakończenia pracy: 30.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe - 1 rok w zawodzie kucharza, książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
USŁUGI HOTELARSKIE I GASTRONOMICZNE KRZYSZTOF KUŹNICKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
76-156 Dąbki, powiat: sławieński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Dodatkowe informacje:Praca w barze w sezonie letnim do końca września, pracodawca zapewnia zakwaterowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: sławieński
Gmina pracodawcy: Darłowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dąbki
Profil działalności pracodawcy:
Obiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.07.2016
Data dodania oferty pracy: 15.07.2016
Oferta pracy ważna do: 16.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa urządzenia CNC.
ASPERA Sp. z o.o. - 2017-03-03 - Bodzechów (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PRACA W ZESPOLE, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, KREATYWNOŚĆ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA;GODZINY PRACY: 12.00-24.00
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, organizacja pracy zespołu.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Znajomość kuchni wietnamskiej.Umiejętność przygotowywania i sporządzania oryginalnych potraw wietnamskich.Znajomość surowców i przepisów kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Gostynin (mazowieckie)
zgodnie z umową
CENTRUM CATERING RESTEURACJA - PODBIELNIAK K. - 2015-12-08 - Słupca (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej i azjatyckiej (znajomość receptur, opracowywanie menu).
"MELPOL" Handel-Usługi s.c. - 2017-02-15 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni regionalej- ormiańskiej, dobór i obróbka surowców do produkcji kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Łódź (łódzkie)
wg. stanowska
TARTAK SPÓŁKA CYWILNA DARIUSZ BRODNICKI, MARIUSZ BRODNICKI - 2017-07-31 - Lubska (opolskie)
Samokontrola jakości przygotowywanych posiłków, poprzez próbowanie potraw w różnych fazach ich przygotowania, dbanie o walory estetyczne i smakowe posiłków, właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków, ścisłe przestrzeganie przepisów i norm obowiązujących w zbiorowym żywieniu wojsk i europejskich norm HACCP, znajomość stosowanych norm żywienia, przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-05-18 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, zmywanie naczyń, gotowanie potraw. Praca w godzinach 10-22, co drugi dzień.
Pizzeria LAGUNA - 2016-09-19 - Płock (mazowieckie)
Sporządzanie potraw kuchni wschodniej i ukraińskiej z wyrobów gotowych i półfabrykatów.
"MAR-ROM" Marian Janiszek i wspólnicy - 2016-10-11 - Gielniów (mazowieckie)
gotowanie posiłków, nadzór nad kuchnią
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2016-08-02 - Oborniki (wielkopolskie)
praca w restauracji(3914)
Kuchnie Świata Barbara Grundkowska - 2016-11-10 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, STAŻ PRACY MIN. 1 ROK NA STAN. KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ, PRZYGOTOWANIE DAŃ TRADYCYJNEJ KUCHNI ORIENTALNEJ: ADANA, KEBAB, DALMA, SARMA, KUZ-KUZ, MANTY,
MAYAH - MN_COM - 2017-01-10 - Radzymin (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie dań kuchni rosyjskiej, białoruskiej, ukraińskiej (kuchnie regionalne)I zmiana 7-15II zmiana 15-23
FUH "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Sp. c. - 2016-08-10 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz w Kawiarni u Aktorów
Kawiarnia U Aktorów Roman Badysiak - 2015-12-02 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Sortowanie surowców na linii produkcyjnej,odbiór towaru z linii produkcyjnej,prace porządkowe w obrębie stanowiska pracy.
"ALLMIZ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-18 - Leonów (lubelskie)
sporządzanie potraw z menu
Mammamia Luigi Iaia - 2017-01-13 - Wielka Nieszawka (kujawsko-pomorskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00--15.0015.00-23.00
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2017-07-05 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz - sprzedawca, miejsce wykonywania pracy: Przy autostradzie A4 LSSE - Krzywa, pierwsza umowa w ramach umowy zlecenie
Alania Kebap - 2017-05-25 - Bolesławiec (dolnośląskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Babimost (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań
WIKTOR KAJETANOWICZ - 2016-09-08 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
POWOZOWNIA KRZYSZTOF SROCZYŃSKI Wolsztyn - 2017-05-11 - Wolsztyn (wielkopolskie)
prace magazynowe
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przewóz towarów w transporcie krajowym i międzynarodoowym (branża meblowa).
PPHU MEBLOHAND LEONARD BRAUN - 2018-03-21 - Jankowy (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska), utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
Bar "Przy Potoku" - 2016-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków, wyrabianie ciasta na pizze, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
PIOTR CZYŻOWSKI TRANSFACH - 2017-09-14 - Wieliczka (małopolskie)
Murowanie, wykonywanie zbrojeń, szalunków, przygotowywane zaprawy, prace tynkarskie, prace wykończeniowe. Planowanie i przeprowadzanie rozbiórek. Umiejętność czytania projektów budowlanych i wznoszenie ścian budynków na podstawie tych projektów. Przewożenie innych pracowników na teren budowy.
EM-BUD Emil Kościeszyński - 2016-04-19 - Barlinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, gospodarka magazynowa, obserwacja i wdrażanie nowych trendów kulinarnych ; dwie zmiany: 06.00-14.00, 14.00-21.00
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjne JEANS Teresa i Jan Szablewscy - 2016-07-29 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)