KUCHARZ - SPRZEDAWCA Boles艂awiec oferta pracy Alania Kebap
Stanowisko: KUCHARZ - SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz - sprzedawca, miejsce wykonywania pracy: Przy autostradzie A4 LSSE - Krzywa, pierwsza umowa w ramach umowy zlecenie
Data publikacji: 2017-05-25
Lokalizacja: Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Alania Kebap
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zgorzelecka 9, 59-700 Boles艂awiec, powiat: boles艂awiecki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Kucharz - sprzedawca, miejsce wykonywania pracy: Przy autostradzie A4 LSSE - Krzywa, pierwsza umowa w ramach umowy zlecenie
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - SPRZEDAWCA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Boles艂awiec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: boles艂awiecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Boles艂awiec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 25.05.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w pi艣mie - s艂aby
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: angielski, w mowie - dobry, w pi艣mie - s艂aby
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno- epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziane ksi膮偶eczka sanitarno - epidemiologiczna, komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego i niemieckiego, dyspozycyjno艣膰, mile widziane do艣wiadczenie.
Nazwa pracodawcy: Alania Kebap
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Boles艂awcu
Adres pracodawcy:
Zgorzelecka 9, 59-700 Boles艂awiec, powiat: boles艂awiecki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny w godzinach 10-14, tel: 513-397-042, e-mail: kaska80 (at) onet.eu lub CV osobi艣cie prosz臋 sk艂ada膰 w Boles艂awcu ul. Zgorzelecka 9
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : 10-14
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: boles艂awiecki
Gmina pracodawcy: Boles艂awiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Boles艂awiec
Ulica pracodawcy: Zgorzelecka
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Boles艂awcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.05.2017
Oferta pracy wa偶na do: 26.06.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.05.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie poosi艂k贸w dla go艣ci hotelowych, obr贸bka mi臋s i warzyw, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
"SPORTING" Bogus艂aw Mami艅ski - 2017-02-10 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, zaprowiantowanie. Prezentowanie posi艂k贸w na sali restauracyjnej, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Mi臋dzylesie (dolno艣l膮skie)
Zapewnienie wy偶ywienia s艂uchaczom oraz uczestnikom przedsi臋wzi臋膰 organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pe艂ni膮cym s艂u偶b臋 i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.Zadania podstawowe:1) przyjmowanie artyku艂贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowego;2) przygotowywanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych do obr贸bki wst臋pnej i obr贸bki termicznej;3) koordynowanie i przygotowywanie posi艂k贸w;4) porcjowanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych;5) koordynowanie i wydawanie posi艂k贸w;6) utrzymanie systemu zarz膮dzania bezpiecze艅stwem 偶ywno艣ci i 偶ywienia HACCP oraz prowadzenie stosownej dokumentacji.
CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE - 2018-04-03 - Legionowo (mazowieckie)
utrzymanie kontaktu z kontrahentami ,nawiazanie wsp贸艂pracy z nowymisprzeda偶 mi臋sa oraz w臋dlin
"KAMIR" SP脫艁KA JAWNA - 2015-12-02 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-03-29 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Przygotowanie potraw przy organizowaniu catering贸w, organizacja przyj臋膰 okazjonalnych i plener贸w.
CULINARIA Adam Kot - 2017-03-21 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji, dbanie o higiene i czysto艣膰 w kuchni. Wsp贸艂praca z innymi kucharzami i pomocami w kuchni oraz wsp贸艂prca z kelnerem i barmanem.Oferta pracy przeznaczona dla os贸b do 30 roku 偶ycia, zarejestrowanych w PUP O艣wi臋cim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w, znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki 偶ywno艣ci; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2018-08-03 - Gliwice (艣l膮skie)
obr贸bka wst臋pna produkt贸w, gotowanie potraw, wydawanie gotowych da艅, sporz膮dzanie sur贸wek, sporz膮dzanie da艅 m膮cznych, mycie i wyparzanie naczy艅
"SEZAM" Przedsi臋biorstwo Gstronomiczne Helena Kapka - 2017-03-01 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
gotowanie potraw, obs艂uga klienta, kasjer
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "BORECKI" Bogumi艂 Borecki - 2017-05-23 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
GOTOWANIE, PRZYRZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI LOKALNEJ I UKRAI艃SKIEJ.USTALANIE MENU.praca w wymiarze 20 godz./tydz.
DREMAN Sp. z o.o. - 2018-06-07 - Opole (opolskie)
krojenie kebaba, przygotowywanie potraw, sa艂atek i sur贸wek
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie surowc贸w do produkcji potraw typu: zupy, sur贸wki, dania jarskie i mi臋sne, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, porz膮dkowanie miejsca pracy, przestrzeganie zasad HACCP i przepis贸w BHP, eksponowanie posi艂k贸w, wydawanie przygotowanych potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (kucharz kuchni orientalnej), do艣wiadczenie zawodowe: min. 3 tala na w/w stanowisku, umiej臋tno艣膰 wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Sz贸wsko (podkarpackie)
przygotowtyywanie posi艂k贸w (catering) do przedszkola
golden Bread Katarzyna Miszkowska - 2017-09-18 - 艁uk贸w (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DA艃 ZGODNIE Z PRZYJ臉TYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKO艢CI US艁UG; W艁A艢CIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIA艁AMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARD脫W W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZ脫R NAD ZESPO艁EM; DBA艁O艢膯 O CZYSTO艢膯 I HIGIEN臉 PRACY.Umowa zlecenie 140 godz. w miesi膮cu, 艣rednio 35 godz. w tygodniu, w p贸藕niejszym okresie istnieje mo偶liwo艣膰 umowy o prac臋, dyspozycyjno艣c w godz. 11:30-23:00.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw z zakresu kuchni azjatyckiej
"Z艁OTY SMOK" Regina Majczyna - 2016-07-06 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
wyr贸b i wypiek pizzy, przygotowanie innych potraw oraz sa艂atek i sos贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Orneta (warmi艅sko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw azjatyckich, przygotowywanie jadlospis贸w, dbanie o 艂ad, porz膮dek w miejscu pracy, dbanie o wysoka jako艣c i estetyke przygotowywanych potraw.
LECH-POL Hotele i Restauracje Sp. z o.o. - 2016-10-11 - Syc贸w (dolno艣l膮skie)
Wydawanie posi艂k贸w.
PPHU Anna Wojas Kopecka Restauracja ADA - 2016-06-28 - Re艅ska Wie艣 (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Wg programu sta偶uPOWER
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Strzelce Kraje艅skie (lubuskie)
Praca w kuchni jako kucharz kuchni indyjskiej. Miejsce pracy: Wroc艂aw Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮 telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Zgodny
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
uczestniczenie w planowaniu jad艂ospisu i przygotowywanie wg. niego posi艂k贸w, przestrzeganie zasad technologii, min. rok w zawodzie kucharz
PRZEDSZKOLE BAJKA W MI臉DZYBORZU - 2017-10-16 - Mi臋dzyb贸rz (dolno艣l膮skie)