KUCHARZ Płock oferta pracy VENDI SERVIS SPÓŁKA Z O. O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków dla pacjentów szpitala.
Data publikacji: 2016-06-14
Lokalizacja: Płock (mazowieckie)
Pracodawca: VENDI SERVIS SPÓŁKA Z O. O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Medyczna 19, 09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków dla pacjentów szpitala.
Forma zatrudnienia: Wybór
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności - umowa o pracęOsoby bez orzeczenia - umowa zlecenie
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Płock
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Płock
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Płock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: VENDI SERVIS SPÓŁKA Z O. O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
Medyczna 19, 09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Płock
Gmina pracodawcy: Płock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Płock
Ulica pracodawcy: Medyczna
Numer budynku pracodawcy: 19
Profil działalności pracodawcy: firma kateringowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.06.2016
Oferta pracy ważna do: 23.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2018-03-29 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Piła (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15; okres próbny 3 miesiące
PHUP ROLMASZ SP. Z O.O. - 2018-03-01 - Słupsk (pomorskie)
wg stanowiska
FOOD HUB Sp. z o.o. - 2017-11-24 - Kielce (świętokrzyskie)
wg. zawodu
ATS DISPLAY Sp. z o.o. - 2016-07-19 - Wiązowna (mazowieckie)
Zapewnienie własciwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, sumienność i rzetelność, dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy.
PERFECT LTD Sp. z o.o. Certyfikat Agencji Zatrudnienia 10997 - 2016-08-05 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
IRENA SZCZYPA - 2016-01-25 - Puławy (lubelskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 24 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Katowice (śląskie)
Obowiązki psychologa szkolnegokontakt osobisty lub telefoniczny tel. 65 546 54 80wysokość wynagrodzenia według stopnia awansuwymagane wykształcenie wyższe magisterskie
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 6 IM. JANUSZA KORCZAKA - 2018-02-09 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sosów
H&I ENTERPRISE Zdzisław Misior - 2016-06-27 - Sieradz (łódzkie)
praca w kuchni
"LAGUNA" Anetta Lewczuk & Andrzej Lewczuk w Hajnówce - 2017-04-18 - Hajnówka (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i kurdyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Rzeszów (podkarpackie)
-przygotowywanie posiłków-przygotowywanie zamówień kateringowych
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Krosno (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kal (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Kraków, Poznań, Częstochowa, Gdańsk, Wrocław, Bytom.- Wynagrodzenie: 1050 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków obiadowych i deserów
Hotel-restauracja OSTOJA - 2017-01-23 - Lipówki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków,menu. Obsługa imprez, przygotowywanie zamówienia.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Olesno (opolskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWANIE POTRAW - KUCHNIA WŁOSKA
Sogno Italiano Ewa Pawełek - 2017-05-26 - Dębica (podkarpackie)
Kucharz kuchni ukraińsko-tureckiej
BAR MARIO - 2017-03-13 - Świerże Górne (mazowieckie)
Przygotowanie potraw według karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych
Usługi Gastronomiczne, "Noclegi" Olga Sobolewska - 2016-02-29 - Biskupin (kujawsko-pomorskie)
gotowanie,przygotowywanie posiłków,dbanie o czystość
Punkt Gastronomiczny "POLSKIE SMAKI" Lucyna Leśniak - 2018-04-24 - Mogilany (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURACJA EOL NATALIA KIJEK ZIELONGÓRA - 2017-08-29 - Zielonagóra (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-03-09 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś - 2017-10-10 - Chrzanów (małopolskie)
Staż dla osoby bezrobotnej zrejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy spełnijącej kryteria w ramach programu z Art. 49 pkt 2-6- zapoznaie się z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni, potraw dla wychowanków Świetlicy Profilaktyczno-Wychowawczej, potraw dla uczniów szkół podstawowych i średnich, potraw wydawanych z okazji organizowanych imprez okolicznościowych,- sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, sporządzanie potraw jaskich,- przygotowywanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań,- uczestniczenie w codziennym pobieraniu prób żywieniowych i zapoznanie z zasadami prawidłowego przechowywania prób,- uczestniczenie w przygotowywaniu jadłospisów,- wydawanie posiłków przygotowywanych w kuchni na miejscu i na wynos,- przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zaleceń kontroli sanitarnych,
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Kolbuszowa (podkarpackie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600
Waldemar Nadolski - ROLAND Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - 2016-01-11 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie i realizacja potraw restauracyjnych, śniadaniowych, na przyjęcia bankietowe oraz cateringowe,przygotowywanie posiłków dla osób przebywających na diecie, praca w weekendy i święta
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Kucharz
F.P.U.H. "VIKTORIA" - 2016-11-17 - Smerek (podkarpackie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Rząśnia (łódzkie)
prowadzenie pomiarów jakości wyrobów, obsługa mikrokatora i komputera, sporządzanie dokumentacji, przygotowywanie próbek wyrobów.
AKS Precision Ball Polska Sp.z o.o. Żarów - 2017-01-19 - Żarów (dolnośląskie)