KUCHARZ Biedaczów oferta pracy Biuro Polowań Dewizowych "ART-HUBERT" Spółka z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych
Data publikacji: 2016-05-12
Lokalizacja: Biedaczów (podkarpackie)
Pracodawca: Biuro Polowań Dewizowych "ART-HUBERT" Spółka z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:37-110 Biedaczów 187, powiat: leżajski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Biedaczów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: leżajski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Leżajsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.05.2016
Data zakończenia pracy: 01.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Biuro Polowań Dewizowych "ART-HUBERT" Spółka z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Leżajsku
Adres pracodawcy:
Wincentego Witosa 35, 37-300 Leżajsk, powiat: leżajski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: leżajski
Gmina pracodawcy: Leżajsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Leżajsk
Ulica pracodawcy: Wincentego Witosa
Numer budynku pracodawcy: 35
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Leżajsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.05.2016
Data dodania oferty pracy: 27.04.2016
Oferta pracy ważna do: 26.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
BIEBRZA Sp. z o.o. ZAGRODA KUWASY - 2017-11-28 - Woźnawieś (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków kuchnii orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Puławy (lubelskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Ożańsk (podkarpackie)
-wykonywanie wszystkich prac związanych z przygotowaniem produktów -dabanie o właściwe zaopatrzenie podległego stanowiska-zapewnienie dostępności produktów-planowanie produkcji -przyjmowanie dostaw-przestrzeganie zasady FIFO-wykonywanie prac porządkowych na stanowisku pracy-wykonywanie wszystkich polecen przełożonego , związanych
AMREST SP Z.O.O - 2016-05-24 - Kraków (małopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Gubin (lubuskie)
Przygotowywanie potraw z półproduktów,surówek,sałatek,sosów,obsługa gości.
Patrycja Ogrzebacz - 2018-05-08 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygototwywanie posiłków
Mrozek Zbigniew Cafe Bar "Mustang" Usługi Transportowe - 2018-01-04 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni marokańskiej
DOROTA BOUMARTE DUKELA - 2016-02-11 - Raszyn (mazowieckie)
Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, obsługa stanowiska mięso i wędliny, zarządzanie towarem , dbanie o czystość, prawidłowa obsługa klienta zgodnie z zasadami firmy. Kontakt e-mail: praca (at) marketdino.pl
DINO POLSKA SA - 2016-08-05 - Chęciny (świętokrzyskie)
toczenie elementów
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE Zamel Jacek Lipertowicz - 2015-12-08 - Bełchatów (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ REGIONALNEJ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, UTRZYMYWANIE W CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-Praca w restauracji,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 888-050-130.
Pod Złotym Kasztanem Sala Bankietowa Alicja Bukała - 2016-03-30 - Rukosin (pomorskie)
RESTAURACJA POSZUKUJE OSOBY Z DOŚWIADCZENIEM NA STANOWISKU KUCHARZA. DO ZAKRESU OBOWIĄZKÓW NALEŻY:- UTRZYMANIE NALEŻYTEJ CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NACZYŃ, SPRZĘTU I POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH,- PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, PRZY UŻYCIU WSZYSTKICH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH WYDANYCHDO KUCHNI,- DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ I SMAK PRZYGOTOWYWANYCH POSIŁKÓW.- PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓWPRACA NA KUCHNI ODBYWA SIĘ W TRZYZMIANOWYM SYSTEMIE (GODZ. 7.00 DO 15.00, 8.00 DO 16.00 ORAZ 10.00 DO 18.00) PONADTO CO TRZECIA SOBOTA.
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-08-19 - Rzeszów (podkarpackie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca w kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-06-07 - Poznań (wielkopolskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z standardami hotelu. Dbałość o czystość i estetykę w miejscu pracy. Wysokość wynagrodzenia do negocjacji.
Top Invest Sp. z o.o. Sp. komandytowa / Best Western Airport Modlin - 2016-01-19 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przyrządzanie potraw
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2017-08-29 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy, pomoc w organizacji imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
"Rodzinne Bistro" Katarzyna Michalska - 2016-05-05 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Sporządzanie potrwa dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Jaworzno (śląskie)
spawanie konstrukcji metalowych
Z.P.H.U. Władysław Różycki - 2018-04-04 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Zespół Szkół Ogólnokształcących w Rzepinie - 2018-07-13 - Rzepin (lubuskie)
Kucharz
RELAVIA SP. Z O.O. - 2017-07-25 - Polańczyk (podkarpackie)
sporządzanie posiłków, obróbka cieplna mięs, ryb, warzyw, przyrządzanie zup sosów, dekorowanie talerzy
PATROL PIZZA Przemysław J. Szczerbiński - 2016-07-05 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Grajewo (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharzmycie naczyń, pomoc przy przygptpwywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, wyrobów cukierniczych
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2018-04-27 - Zygry (łódzkie)