KUCHARZ Słubice oferta pracy PATROL PIZZA Przemysław J. Szczerbiński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 580 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków, obróbka cieplna mięs, ryb, warzyw, przyrządzanie zup sosów, dekorowanie talerzy
Data publikacji: 2016-07-05
Lokalizacja: Słubice (lubuskie)
Pracodawca: PATROL PIZZA Przemysław J. Szczerbiński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żeromskiego 3b, 69-100 Słubice, powiat: słubicki, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie posiłków, obróbka cieplna mięs, ryb, warzyw, przyrządzanie zup sosów, dekorowanie talerzy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 580 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słubice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słubicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słubice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 580 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.07.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: PATROL PIZZA Przemysław J. Szczerbiński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słubicach
Adres pracodawcy:
Żeromskiego 3b, 69-100 Słubice, powiat: słubicki, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: słubicki
Gmina pracodawcy: Słubice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słubice
Ulica pracodawcy: Żeromskiego
Numer budynku pracodawcy: 3b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słubicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.07.2016
Oferta pracy ważna do: 31.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie potraw. Utrzymanie kuchni w czystości.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2017-06-22 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
gotowanie, przyrządzanie posiłków
LENIWA BABA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-25 - Kwidzyn (pomorskie)
kucharz samodzielny
Janusz Kaleta Ringtrans (Obiady jak u Mamy) - 2018-02-23 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie posiłków + ich wydawanie i sprzedaż. Praca w stołówce. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8.00 - 16.00. Równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Zabrze (śląskie)
praca wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2016-04-05 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
jw.
Państwowa Szkoła Muzyczna I st. nr 5 im. H. Wieniawskiego - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
w/g potrzeb
ZPC "Złoty Kłos" Sp. J. HOTEL BINKOWSKI - 2017-01-10 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie śniadań,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sałatek
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie potraw, obsługa sprzętu i maszyn gastronomicznych; zgodnie ze stanowiskiem;
PHU Sylwia Girwidz Węgorzewo - 2017-05-17 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw.
CATERMED S.A. - 2018-04-16 - Kościerzyna (pomorskie)
-
OŚRODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY " MIRA-MAR" - 2016-03-25 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
jw
Przedszkole nr 344 - 2017-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagana aktualna książeczka zdrowia oraz umiejętności zawodowe i chęci do pracy. Praca w barze całodobowym na stacji paliw w Strzebielinie. Po okresie próbnym pracodawca oferuje podpisanie umowy o pracę. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów.
"GRONO" s.c. "Oberża Cztery Pory Roku" - 2017-08-21 - Strzebielino (pomorskie)
- przygotowanie dań z mięsa, ryb oraz owoców morza, przystawek (ala carte),- przygotowanie śniadań
kontakt przez WUP - 2016-03-18 - Niemcy (Niemcy)
Pracodawca poszukuje kucharza oraz pomocy w pensjonacie. Zakwaterowanie i wyżywienie zapewnione ze stony pracodawcy.
Dom Wypoczynkowy "ELŻBIETA" - 2016-11-16 - Poronin (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej; komponowanie menu; kontakt z dostawcami - zaopatrzenie z Indii. Kontakt z zespołem hinduskojęzycznym.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Łódź (łódzkie)
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw.
K&M INVEST S.C. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2015-12-11 - Siedlce (mazowieckie)
Obróbka wstępna warzyw, obróbka termiczna warzyw i mięsa, dbanie o porządek na stanowisku pracywymagania pracodawcy: wykszatłcenie zawodowe- gastronomiczne, znajomość kuchni polskiej, książeczka sanitarno- epidemiologioczna, min. roczne doświadczenie na podobnym stanowisku.
CATERMED SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-04-26 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw różnego rodzaju
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa stanowiska.
Pizzeria Lucia - 2016-10-04 - Nysa (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW Z MENU ORAZ GORĄCYCH NAPOJÓW.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Drzewica (łódzkie)
prowadzenie kuchni meksykańskiej, sporządzaniel isty zakupów, dbanie o asortyment i porządek
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Chorzów (śląskie)
Kucharz
S. C. AGAWA G. KUMOREK A. SMAGA - 2017-04-27 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe"AMALIA" - 2016-03-11 - Przytoczna (lubuskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-11-17 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie oraz wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Łaziska Górne (śląskie)
przygotowanie produktów do wyrobu pizzy, obsługa pieca, wyrób ciasta na pizzę robienie ręczne pizzy, przygotowywanie sałatek, i dań obiadowych,
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich, hinduskich
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Piaseczno (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie dań ciepłych takich jak pierogi, naleśniki, gołąbki, farsze, wyroby mączne oraz zupypraca na umowę na czas określony poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Wrocław (dolnośląskie)