KUCHARZ/PIZZERMAN Chwaszczyno oferta pracy GORĄCY PIEC JAROSŁAW BONDA, OLGA JANKIEWICZ SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni włoskiej. Obsługa pieca opalanego drewnem, wyrabianie ciasta do pizzy, przygotowywanie makaronów i sałat.
Data publikacji: 2016-07-05
Lokalizacja: Chwaszczyno (pomorskie)
Pracodawca: GORĄCY PIEC JAROSŁAW BONDA, OLGA JANKIEWICZ SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gdyńska 103/2, 80-209 Chwaszczyno, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej. Obsługa pieca opalanego drewnem, wyrabianie ciasta do pizzy, przygotowywanie makaronów i sałat.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chwaszczyno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kartuski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żukowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: obsługa pieca opalanego drewnem
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
przygotowywanie dań kuchni włoskiej (min. makaronów)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
GORĄCY PIEC JAROSŁAW BONDA, OLGA JANKIEWICZ SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
Gdyńska 103/2, 80-209 Chwaszczyno, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Żukowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chwaszczyno
Ulica pracodawcy: Gdyńska
Numer budynku pracodawcy: 103/2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.07.2016
Oferta pracy ważna do: 03.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wg. harmonogramu PO WER
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków w Szpitalu Dziecięcym.
UNIWERSYTECKI SZPITAL DZIECIĘCY W KRAKOWIE - 2017-12-14 - Kraków (małopolskie)
obsługa imprez, praca w weekendy
TABOR TOMASZ - 2016-09-21 - Żory (śląskie)
obróbka ślusarska metalu, wykonywanie elementów zgodnie z rysunkiem technicznym, wykonywanie prac pomocniczych przy produkcji
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Łódź (łódzkie)
jako kucharz
P.W. Oaza Przemysław Sieluk - 2017-03-20 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Głogów (dolnośląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Dźwierzuty (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Nysa (opolskie)
Praca jako samodzielny kucharz kuchni polskiej.
"JANAR" S.C., PIOTR JANUSIK, IZABELA JANUSIK, STEFAN JANUSIK - 2016-09-06 - Oświęcim (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Korczyn (świętokrzyskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
naprawa i montaże urządzeń chłodniczych
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Pszczyna (śląskie)
przygotowanie posiłków techniką sous-vide, gotowanie z elementami kuchni molekularnej, znajomość kuchni ukraińskiej, nowoczesnej, cukiernictwo nowoczesne z wykorzystaniem tekstur
Eskada Sp. z o.o. Hotel Kolorowa - 2017-04-21 - Karpacz (dolnośląskie)
fakturowanie
INVENTO IZABELA MICHAŁOWSKA, MACIEJ MICHAŁOWSKI S.C. - 2017-11-15 - Jabłonna Majątek (lubelskie)
Kucharz
"PREMIUM" Zajazd Magyar - 2017-05-08 - Wyżne (podkarpackie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii,
EDEN Paweł Bielecki - 2018-04-20 - Ławki (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad jakością przyrządzanych potraw, pomoc w wydawaniu posiłków regeneracyjnych pracownikom, nadzór nad utrzymaniem porządku oraz prawidłowym funlkcjonowaniem stołówki
WIPASZ SPÓŁKA AKCYJNA Zakład Drobiarski w Mławie - 2018-01-04 - Mława (mazowieckie)
przygotowanie potraw, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Rawicz (wielkopolskie)
przygotowywanie i wyrabianie pizzy
"MAKUMBA" Stradowski Paweł - 2017-11-16 - Morawica (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Myszków (śląskie)
sporządzanie jadłospisu i przygotowywanie potraw dla gości hotelowych, osób indywidualnych oraz grup zorganizowanych; dyspozycyjnośc ze względu na godziny pracy do uzgodnienia (Restauracja czynna 12:00 do 22:00); rok doświadczenia jako kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu ****
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Mielno (zachodniopomorskie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, praca na dwie zmiany, I zmiana 7-15, II zmiana 15-22, miejsce wykonywania pracy Restauracja "Hopferówka" w Połczynie-Zdroju
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "SONCAS-2" - 2018-01-16 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
RESTAURACJA POD RYBKĄ SZKATULSKA HELENA - 2017-11-20 - Pakość (kujawsko-pomorskie)
praca przy produkcji urządzeń chłodniczych
"JBG-2" Sp. z o.o. - 2017-07-26 - Warszowice (śląskie)
Przygotowanie wyrobów kulinarnych w oparciu o ustalone receptury;Dbałość o o wysoką jakość przygotowanych potraw-porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania;Terminowe i szybkie wydawanie posiłków;Utrzymanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urzadzeń tecvhnicznych;Gospodarowanie surowcami;Przestrzeganie właściwej technologii procesów kulinarnych;Przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy.Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawca wyłacznie e-mail z obowiązkowym dopiskiem: KŚ/PUP/12/2015Oferta pracy znajduje się w sali:
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharzpraca od godz 12.00 do 20.00dwie soboty w miesiącu pracujące, za soboty pracujące przysługują dni wolne
ZPUH WILK-POL Wilk Henryk - 2018-08-31 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na zamówienie pod imprezy okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2017-10-01 - Wiechlice (lubuskie)
Planowanie posiłków dla dzieci i ich przygotowanie. Przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych, HACCP.
Niepubliczne Przedszkole BIEDRONECZKA s.c. J. Kielmas i A. Teodorczuk - 2016-06-03 - Domanice (mazowieckie)