KUCHARZ STOŁÓWKI PRACOWNICZEJ Mława oferta pracy WIPASZ SPÓŁKA AKCYJNA Zakład Drobiarski w Mławie
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ STOŁÓWKI PRACOWNICZEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, nadzór nad jakością przyrządzanych potraw, pomoc w wydawaniu posiłków regeneracyjnych pracownikom, nadzór nad utrzymaniem porządku oraz prawidłowym funlkcjonowaniem stołówki
Data publikacji: 2018-01-04
Lokalizacja: Mława (mazowieckie)
Pracodawca: WIPASZ SPÓŁKA AKCYJNA Zakład Drobiarski w Mławie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Instalatorów 2, 06-500 Mława, powiat: mławski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, nadzór nad jakością przyrządzanych potraw, pomoc w wydawaniu posiłków regeneracyjnych pracownikom, nadzór nad utrzymaniem porządku oraz prawidłowym funlkcjonowaniem stołówki
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ STOŁÓWKI PRACOWNICZEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mława
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mława
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: praca w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość przepisów dotyczących wysokiej jakości funkcjonowania kuchnidoświadczenie zawodowe - mile widzianegotowość do wyrobienia książeczki sanitarno-epidemiologicznejdynamika w działaniusamodzielnośćmile widziane orzeczenie o st. niepełnosprawności
Nazwa pracodawcy:
WIPASZ SPÓŁKA AKCYJNA Zakład Drobiarski w Mławie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mławie
Adres pracodawcy:
Instalatorów 2, 06-500 Mława, powiat: mławski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: mławski
Gmina pracodawcy: Mława
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mława
Ulica pracodawcy: Instalatorów
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: przetwórstwo drobiu
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mławie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.01.2018
Data dodania oferty pracy: 03.01.2018
Oferta pracy ważna do: 02.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchnii ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Nałęczów (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
JACEK URBAŃCZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR - 2016-04-19 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe FORTIS w Opatowie - 2018-05-08 - Opatów (świętokrzyskie)
Kucharz. Praca w godzinach 8-16, 16-24.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2016-07-19 - Łąka (dolnośląskie)
Obsługa logistyczna zamówień eksportowanych wpółpracą z organami celnymi i formami sprzedającymi, współpraca z klientami w zakresie obsługi zamówień, wystawianie faktur sprzedażowych.
SCANDIC FOOD Sp. z o.o. W-wa Zakład Produkcyjny w Lipsku - 2016-03-24 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy; praca w godzinach 06.00-14.00, 12.00-20.00, sporadycznie weekendy; I umowa na okres próbny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2018-08-28 - Zgorzelec (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
Wstępna obróbka produktów, gotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
, PRZYGOTOWYWANIE DAń KUCHNI ARMEŃSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ, UKŁADANIE MENU, nadzór nad jakością podawanych dań
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2017-01-05 - Trzebosz (wielkopolskie)
według zawodu
Hotel Huszcza Stanisław Huszcza - 2017-05-04 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Kontakt osobisty lub e-mailowy: dgaska (at) czarnygron.pl. Przygotowywanie potraw i półproduktów. Praca na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia.Praca w godz.6:14:22.MOŻLIWOŚĆ ZATRUDNIENIA TYLKO w WEEKENDY w ramach umowy zlecenie.
Czarny Groń sp. z o.o. sp.k. - 2018-03-29 - Rzyki (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej -zgodnie ze sztuką, znajomość kuchni wschodniej
PERSONA Sp. z o.o - 2016-10-19 - Gdynia (pomorskie)
Poczta przychodząca / wychodząca, zamówienia art. biurowych, wprowadzanie płatności do systemu bankowego, wprowadzanie faktur do exel, pilnowanie terminów szkoleń.
SOPREMA POLSKA SP. Z O.O. - 2017-05-26 - Pass (mazowieckie)
przygotowanie potraw, przestrzegania zasad higieny w kuchni
REST-D GASTROX Sp.z.o.o. Spółka Komandytowa - 2016-06-27 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej oraz składanie zamówień towarów tureckich w języku tureckim
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Mława (mazowieckie)
ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCA, POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI ORAZ ICH KONSERWACJA, WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POTRAW, PRZYGOTOWANIE POTRAW, DESERÓW NA PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE, GASTRONOMICZNY ROZBIÓR MIĘSA, WYKSZTAŁCENIE: ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE , UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA POTRAW REGIONALNEJ KUCHNI POLSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY NA STANOWISKU,
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Lewin Brzeski (opolskie)
obowiązków opracowywanie menu kuchni tajskiej, przygotowanie dań kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, kebab, sosy, suróki itp.Kontakt telefon. 58 532-44-11 Kontakt e-mail: asifsymon09 (at) gmail.com
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Tczew (pomorskie)
Zarządzanie powierzonym działem kuchni, przygotowywanie i nadzorowanie potraw i dań kuchni indyjskiej. Kalkulacja cen potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Branża hotelarska-przygotowywanie dań wg receptur i składników kuchni bałkańskiejpraca w dni wolnegodziny pracy: 12:00-22:00
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
Robert Zięba Gościniec pod Lubomirem - 2016-03-08 - Węglówka (małopolskie)
przygotowywanie dań obiadowych, śniadań oraz dań typu fast food
WODNA FARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-04 - Kołodzieje (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków w restauracji "SZKLANE BISTRO" w Krośnie
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie miejsca pracy w czystości
Zo-Za spol. s r.o. - 2017-07-18 - Czechy (Czechy)
przyrządzanie dań kuchni polskiej i tradycyjnej, obsługa imprez okolicznościowych
P.P.H.U. "INTER TRADE" PIOTR DZIERŻAK W CZARNEJ - 2016-08-31 - Medynia Głogowska (podkarpackie)
Zadaniem kucharza jest zapewnienie sprawnej organizacji funkcjonowania kuchni oraz odpowiedniej jakości podawanych potraw. Kucharz zajmuje się przyrządzaniem różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek zgodnie z zamówieniem.
Tango Cecylia Pociej - 2017-03-21 - Płock (mazowieckie)