KUCHARZ Włostów oferta pracy Usługi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE"
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków
Data publikacji: 2016-04-07
Lokalizacja: Włostów (świętokrzyskie)
Pracodawca: Usługi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:27-545 Włostów 254B, powiat: opatowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włostów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opatowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lipnik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Data zakończenia pracy: 15.05.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziany staż pracy, kontakt telefoniczny z pracodawcą: 601 634 189
Nazwa pracodawcy:
Usługi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opatowie
Adres pracodawcy:
27-545 Włostów 254B, powiat: opatowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: opatowski
Gmina pracodawcy: Lipnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włostów
Numer budynku pracodawcy: 254B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opatowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.04.2016
Oferta pracy ważna do: 07.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw dla wczasowiczów ośrodka
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY WOJNOWO Anna Aleksandrowicz - 2017-03-15 - Wojnowo (lubuskie)
Praca w kuchni DPS, przygotowanie i podanie posiłków mieszkańcom.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "POD DĘBEM" - 2017-01-18 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAWUSTALENIE KARTY DAŃ
ITAL - POL Sp.z.o.o. - 2017-07-05 - Sławutówko (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, gotowanie, pieczenie, rozdzielanie obowiązków
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Oświęcim (małopolskie)
Samodzielne prowadzenie kuchni ,przyrządzanie posiłków dla gości hotelowych,potraw okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Żelazno (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urzadzeń w restauracji, przygotowywanie i produkcja wyrobów garmażeryjnych i cukierniczych, organizacja pracy na kuchni, składanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Uciechów (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Gniezno (wielkopolskie)
konserwacja i naprawa linii kablowych do 1 kV, wytyczanie tras linii kablowych
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Jawor (dolnośląskie)
w/g potrzeb
Piekarnia Pieczywa Wyborowego WASIŃSCY spółka cywilna - 2018-02-14 - Kielce (świętokrzyskie)
Obsługa klienta, rozkładanie towaru.Rozkład czasu pracy: 07.00-15.00, 15.00-22.00. Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o wysyłanie CV na adres e-mail: wegaz3 (at) op.pl lub o kontakt telefoniczny 509 609 753 w godz. 17.00-18.00
J.CZ.K. WEGAZ Justyna Krzyżanowska - 2017-02-23 - Załuski (mazowieckie)
Gotowanie, przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Łódź (łódzkie)
praca sezonowa, może być emeryt lub rencista
U KAROLA- MAGDALENA WECHTEROWICZ - 2018-03-01 - Karpicko (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej.
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2018-04-23 - Lubartów (lubelskie)
Przyrządzanie posiłków, obsługa gości przebywających w obiektach uzdrowiskowych
UZDROWISKA KŁODZKIE SPÓŁKA AKCYJNA-GRUPA PGU - 2017-05-31 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw polskich i włoskich; praca w godzinach 14.00-22.00, również co drugi weekend;
MAJCHRZAK ALINA "ELPASSO" - 2017-12-07 - Pieńsk (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie od 3000 zł brutto; godz. pracy 10-22 - równoważny system czasu pracy; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
ZAKŁAD PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWY RESTAURACJA "KARCZMA POD KLUKĄ" I "HOTEL POD KLUKĄ" ANNA, MARIUSZ I PAWEŁ STACHYRA - 2018-01-31 - Słupsk (pomorskie)
przygotowanie posiłków pod zamówienie klienta, wykonywanie dań zleconych
Zajazd Restauracja Elza s.c. Pokorska Ferensztajn Kutno - 2016-01-21 - Kutno (łódzkie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Brodła (małopolskie)
wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe minimum 6 miesięcy, umiejętność samodzielnego sporządzania dań, przygotowanie posiłków od surowca do dania głównego
Biuro Rachunkowe Firma Handlowo - Usługowa Maria Wolar - 2018-08-01 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie szablonów do produkcji
"SAKHO" Sp. z o.o. - 2018-06-18 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Świdnica (dolnośląskie)
- Przygotowywanie posiłków gorących i zimnych, przekąsek i dań barwych. - Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:0-14:00. Wymagane wykształcenie średnie techniczne, kierunek: kucharz. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza. Wymagana książeczka Sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt WYŁĄCZNIE osobisty (ul. Władysława Reymonta 24, 40-029 Katowice) w godzinach: 9:00-15:00
BAR & LUNCH Maria Pyka - 2016-02-11 - Katowice (śląskie)
obsługa gości, monitorowanie rozgrywki - na prośbę grupy udzielanie wskazówek, dbanie o czystość miejsca pracy (recepcja/poczekalnia plus pokoje)
kontakt przez OHP - 2018-07-16 - Rybnik (śląskie)
prace elektryczne, kucie, murowanie
Zakład Instalacji Elektrycznych Mastela Jan - 2018-08-08 - Zubrzyca Górna (małopolskie)
1. przygotowanie potraw chińskich według oryginalnych przepisów za zastosowaniem oryginalnych przypraw2. przygotowywanie przekąsek chińskich w tym również danie na śniadanie według receptur tradycyjnych3. marynowanie mięs według przepisów chińskich. Praca 5 dni w tygodniu od 9:00-17:00.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Raszyn (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg ustalonego menu (wieloporcjowe). Praca w godz. 6-14.00 i 9.30-17.30 w Bielsku-Białej wg ustalonych grafików.
PPHU "POD GWIAZDĄ" S.C.BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA - 2016-01-28 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Kusa Wojciech Usługi Gastronimiczne "Fast food" - 2017-12-01 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, sprzątanie kuchni, dbanie o higienę pracy
kontakt przez PUP - 2015-12-31 - Zielona Góra (lubuskie)
Praca w charakterze kucharz w restauracji (Entremetier )
Schwab's Landgasthof Joachim Schwab - 2015-11-12 - Niemcy (Niemcy)