KUCHARZ Katowice oferta pracy BAR & LUNCH Maria Pyka

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - Przygotowywanie posi艂k贸w gor膮cych i zimnych, przek膮sek i da艅 barwych. - Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:0-14:00. Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie techniczne, kierunek: kucharz. Wymagane do艣wiadczenie na stanowisku kucharza. Wymagana ksi膮偶eczka Sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Kontakt WY艁膭CZNIE osobisty (ul. W艂adys艂awa Reymonta 24, 40-029 Katowice) w godzinach: 9:00-15:00
Data publikacji: 2016-02-11
Lokalizacja: Katowice (艣l膮skie)
Pracodawca: BAR & LUNCH Maria Pyka
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:W艂adys艂awa Reymonta 24, 40-029 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- Przygotowywanie posi艂k贸w gor膮cych i zimnych, przek膮sek i da艅 barwych. - Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:0-14:00. Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie techniczne, kierunek: kucharz. Wymagane do艣wiadczenie na stanowisku kucharza. Wymagana ksi膮偶eczka Sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Kontakt WY艁膭CZNIE osobisty (ul. W艂adys艂awa Reymonta 24, 40-029 Katowice) w godzinach: 9:00-15:00
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Katowice
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.02.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie techniczne, kierunek: kucharz. Wymagane do艣wiadczenie na stanowisku kucharza. Wymagana ksi膮偶eczka Sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna).
Nazwa pracodawcy: BAR & LUNCH Maria Pyka
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
W艂adys艂awa Reymonta 24, 40-029 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt WY艁膭CZNIE osobisty (ul. W艂adys艂awa Reymonta 24, 40-029 Katowice) w godzinach: 9:00-15:00
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, Termin: Kontakt WY艁膭CZNIE osobisty , Godziny : 9:00-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: W艂adys艂awa Reymonta
Numer budynku pracodawcy: 24
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STA艁E PLAC脫WKI GASTRONOMICZNE
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.02.2016
Data dodania oferty pracy: 11.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 11.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz. Praca w godzinach 8-16, 16-24.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2016-07-19 - 艁膮ka (dolno艣l膮skie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Gro艅 (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej, pakista艅skiej, chi艅skiej, dbanie o czysto艣膰 i higien膮 w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Cis贸w (艂贸dzkie)
kontorla stanu zapas贸w niezb臋dnych do pracy restauracji, sporz膮dzanie posi艂k贸w itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Katowice (艣l膮skie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, napoj贸w, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅, kompleksowa obs艂uga konsumenta
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Wierzbna (podkarpackie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w.
INVEST-NORD Sp. z o.o. B-stok,O艣rodek Wypoczynkowy -Mrozy - 2016-07-27 - Mrozy Wielkie (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Radomsko (艂贸dzkie)
praca przy sporz膮dzaniu potraw
Bar Samoobs艂ugowy "J臉DREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-12-04 - August贸w (podlaskie)
Przyjmowanie towaru na podstawie dokument贸w dostawy. Przygotowanie wysy艂ek, sprawdzanie zgodno艣ci dokument贸w dostawy z dostarczonym towarem. Przeliczanie, zabezpieczanie towaru i sukcesywne jego uzupe艂nianie. Dbanie o czysto艣膰 w magazynie. Przeprowadzanie okresowych inwentaryzacji.
"Dachy 24"S.C. - 2017-02-03 - Gda艅sk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem.System, rozk艂ad czasu pracy oraz wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawc膮.
Restauracja "Pod D臋bem" - 2017-03-24 - Ustka (pomorskie)
Kucharz w kuchni restauracji
LOFT DAWID R臉KO艢 - 2016-12-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w m.in. pizza, gyros, zestawy obiadowe.
Zbigniew Hrycak Pizzeria Rodzinna - 2017-01-18 - Prusice (dolno艣l膮skie)
organizacja pracy magazynu i kierowanie zespo艂em magazynier贸w w czasie zmiany pracowniczej. Przydzielanie zada艅 i rozliczanie. Planowanie kolejno艣ci kompletacji towar贸w i tras wywozu. Inne prace charakterystyczne dla pracy zmianowego.
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE "DELTA" SP脫艁KA JAWNA R.KALICI艃SKI, L.LECH, M.NIEWINOWSKA - 2016-11-08 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug orazprzestrzeganie norm i standard贸w produkcji. Dodatkow膮 odpowiedzialno艣ci膮Kucharza b臋dzie estetyczne prezentowanie potraw i da艅, dbanie o prawid艂owemagazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu oraz przestrzeganie zasad post臋powania z偶ywno艣ci膮
PUB MASKA - 2017-05-19 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej. Sprzeda偶 posi艂k贸w. Do艣wiadczenie zawodowe minimum 2 lata.
STEPS SP. Z.O.O - 2016-12-14 - Sanok (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-11-03 - 艢ciegny (dolno艣l膮skie)
pomoc w przygotowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Wykonywanie instalacji elektrycznych i teletechnicznych.
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Gda艅sk (pomorskie)
gotowanie, kuchnia polska
ART BIS Bronis艂awa i S艂awomir Aleksiejuk - 2016-01-15 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z receptur膮
IMPRESJE KUCHENNE Ma艂gorzata Bra艣 - 2017-10-10 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Pleszew (wielkopolskie)
zarz膮dzanie i nadz贸r nad prac膮 zespo艂贸w: finansowo-ksi臋gowego (biurorachunkowe) oraz administracji nadz贸r nad przygotowaniemskonsolidowanych sprawozda艅 finansowych oraz raport贸w nadz贸r nadprocedurami finansowymi pod wzgl臋dem ich zgodno艣ci z prawem iregulacjami podatkowymi optymalizowanie polityki podatkowej odpowiedzialno艣膰 za kontakty i wsp贸艂prac臋 z instytucjami finansowymi (bank firmy ubezpieczeniowe, organy podatkowe) Dodatkowe wymagania: bardzo dobra znajomo艣膰 przepis贸w prawa podatkowego oraz polskich i mi臋dzynarodowychstandard贸w rachunkowo艣ci praktyczna znajomo艣膰 zagadnie艅 podatkowo - ksi臋gowych, rachunkowo艣ci zarz膮dczej i finansowej praktyczna znajomo艣膰 system贸w finansowo - ksi臋gowy Umiej臋tno艣ci i uprawnienia: do艣wiadczenie w zarz膮dzaniu zespo艂em i wsp贸艂pracy z instytucjami finansowymi (banki,firmy ubezpieczeniowe, organy podatkowe) mile widziane do艣wiadczenie w ma艂ych lub 艣rednich przedsi臋biorstwach (ok. 10-50 pracownik贸w) umiej臋tno艣膰 analizy i syntezy danychWymagane do艣wiadczenie: min. 3 lata na stanowisku zarz膮dzaj膮cym w obszarze finans贸w (mile widziane do艣wiadczenie w bran偶y us艂ugowej)
CENTRUM OBS艁UGI DZIA艁ALNO艢CI GOSPODARCZEJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-30 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Sporz膮dzanie wszelkiego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w.
Wojciech Szulc - 2016-09-08 - W膮dzyn (kujawsko-pomorskie)
Obs艂uga 偶urawia przeno艣nego np. maszyny le艣nej typu harvester-forwarder. Praca na terenie Nadle艣nictwa Kaliska.
US艁UGI LE艢NE 艁UKASZ ANDREARCZYK - 2016-06-21 - Bytonia (pomorskie)
przygotowanie gotowych produkt贸w typu gofry i nale艣niki, bezpo艣rednia sprzeda偶
Katarzyna Kukolka-Bogocz Firma Gastronomiczno- Kateringowa TDS - 2017-12-19 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.
"Elbest" sp. z o.o. Hotel "Krynica" - 2017-02-09 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
..
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - 艁owicz (艂贸dzkie)
samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza, przygotowywanie da艅 tradycyjnych, zupy, dania pieczone, sma偶one, grlliowanie, sous-vide. wypiek pizzy w spos贸b tradycyjny, wypiek w艂asnego pieczywa, przygotowywanie burger贸w w oparciu o zasady slow food, wyr贸b w艂asnor臋cznych makaron贸w, deser贸w i przystawekpraca na umowe zlecenie 150 godzin w miesi膮cu, proponowany okres zatrudnienia 3 lataoferta dostepna w sali G
KESKUSTA Jaros艂aw Fedorczuk i Wsp贸lnicy Sp. j. - 2018-02-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅,p贸艂produkt贸w i menu z przepis贸w kuchni wietnamskiej,zamawianie produkt贸w od dostawc贸w i kontrahent贸w z wietnamu
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)