KUCHARZ Słupsk oferta pracy ZAKŁAD PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWY RESTAURACJA "KARCZMA POD KLUKĄ" I "HOTEL POD KLUKĄ" ANNA, MARIUSZ I PAWEŁ STACHYRA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie od 3000 zł brutto; godz. pracy 10-22 - równoważny system czasu pracy; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Data publikacji: 2018-01-31
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: ZAKŁAD PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWY RESTAURACJA "KARCZMA POD KLUKĄ" I "HOTEL POD KLUKĄ" ANNA, MARIUSZ I PAWEŁ STACHYRA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie od 3000 zł brutto; godz. pracy 10-22 - równoważny system czasu pracy; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 31.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
pracodawca nie wskazał poziomu wykształcenia; mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁAD PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWY RESTAURACJA "KARCZMA POD KLUKĄ" I "HOTEL POD KLUKĄ" ANNA, MARIUSZ I PAWEŁ STACHYRA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : wstępnie telefon po godz. 10.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Kaszubska
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.01.2018
Oferta pracy ważna do: 02.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 31.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 31.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potrawobróbka produktów
Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2017-11-16 - Bądzów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej,tworzenie menu
BIOENERGIA BYDGOSZCZ Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wystawianie umów oraz świadectw pracy pracownikom Tymczasowym, prowadzenie ewidencji absencji (urlopy, zwolnienia lekarskie itp),kompleksowe zarządzanie aktami osobowymi, archiwizacja dokumentów kadrowo-płacowych, prowadzenie korespondencji z instytucjami zewnętrznymi (US, ZUS, kancelarie komornicze itp), sporządzanie list płac
kontakt przez OHP - 2018-06-07 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw.Praca w godz. 7-15, 15-23 w Sianożętach. Możliwość zakwaterowania.
Bursztynowe Wzgórze Family Resort Mariusz Haratyk (Ośrodek "MUSZELKA") - 2016-01-14 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
Doradztwo i sprzedaż suplementów i odżywek.
Firma Handlowa "ALE FORMA" Marcin Marciniak - 2016-09-01 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie oraz wydawanie potraw kuchni libańskiej
DAWID JAKUBOWSKI FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA - 2017-03-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Ręczna obróbka elementów metalowych, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.
Z.P.U WOMACH S.C. Machnik B., Wojaczek J., Wojaczek E - 2017-11-04 - Czyżowice (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej.
"Mai Lan" Dinh Tien Hali - 2016-02-05 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
BAR "CEZAR" ALFREDA RATAJCZAK - 2016-04-20 - Lubin (dolnośląskie)
OBSŁUGA KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ITP
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA MALIBU Z. I M. NIEDBALEC SPÓŁKA JAWNA - 2016-03-29 - Brzeźnica (podkarpackie)
praca na kuchni - przygotowanie posiłków kuchni śląskiej, domowej
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie , podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Sporządzanie i przygotowywanie potraw i dań na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej, wschodniej (wieczorki tematyczne w hotelu).
DOM INWEST T.iE. Japtok Sp.Jawna - 2017-03-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
zgodny
"NA WZGÓRZU" Bożena Kamrowska - 2018-08-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie potraw,- ustalanie karty dań,
AGNIESZKA WESPA - 2018-03-22 - Szamotuły (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przechowywanie żywności, sprządzanie potraw i napojów. Wykonywanie czynności związanych z ekspedycja potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Lubomierz (dolnośląskie)
Praca na kuchni przy produkcji garmażerki.
P.P.H. KOTWICA A. GODLEWSKI Sp. z o.o. - 2016-03-01 - Duchnów (mazowieckie)
Obróbka wstępna owoców, warzyw, mięsa i ryb. Produkcja przystawek, dań zimnych i ciepłych oraz deserów zgodnie z ustalamy recepturami.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości ośrodka oraz przygotowywanie dań barowych. Praca w Ośrodku wypoczynkowym z możliwością zamieszkania. Wymagania: osoba wina być zorganizowana, pracowita potrafiąca gotować dania kuchni polskiej. Mile widziana znajomość obsługi urządzeń typu piec konwekcyjny, grill elektryczny, kasa fiskalna.Wynagrodzenie 2500zł.
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Jora Wielka (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
"AMD" Spółka z o.o. - 2016-07-29 - Rukławki (warmińsko-mazurskie)
gotowanie potraw kuchni ukraińskiej, utrzymanie porządku w miejscu pracy, przestrzeganie wewnętrznych procedur restauracji
DADWORKINFO Sp. z o.o. - 2016-05-23 - Poznań (wielkopolskie)
Obsługa urządzeń kuchennych, wstępna obróbka surowców, sporządzanie przetworów, przygotowywanie dań i deserów.Staż w Hotelu 4 Pory Roku & SPA.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2018-09-10 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, umowa o pracę na czas określony; praca na dwie zmiany: 8-16, 13-21; wynagrodzenie miesięczne ze stawką godzinową: 14 zł/godz. brutto; oferta dostępna w sali G
AMERICAN TRADING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-02-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie ciepłych dań i potraw z różnych stron świata, szczególnie potraw kuchni wschodniej, obsługa grup zorganizowanych rosyjskojęzycznych, praca fizyczna, pod presją czasu, wymagająca dużej odporności na stres.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Kraków (małopolskie)
Szczegółowy zakres obowiązków na stanowisku pracyodpowiedzialność za przestrzeganie zasad postępowania z żywnością zgodnych z HACCPodpowiedzialność za czystość w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepisów BHP, PPOŻodpowiedzialność za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zadań zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardamizapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,zachowanie estetyki wydawanych dań,współpraca z pozostałym personelem gastronomii.dbanie o czystość i higienę na przydzielonym stanowisku pracysprawność podczas przyjęcia oraz realizacji zamówieniaprzygotowuje i serwuje posiłki realizowane w ramach śniadań, przerw kawowych, bankietów; przygotowuje i serwuje posiłki dla uczestników konferencji; przygotowuje i serwuje posiłki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posiłki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i zażalenia z należytym wyczuciem - stara się zadośćuczynić wszystkim oczekiwaniom, życzeniom i wnioskom Gości zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich przełożonego (w szczególnych przypadkach konsultuje się z przełożonym)serwuje zamówione przez Klienta, Gościa potrawy we właściwej kolejnościsortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzgłasza przełożonemu wszelkie trudności inieprawidłowości (w tym dotyczące sprzętu iwyposażenia)bierze udział w inwentaryzacji środków trwałych inisko cennychzapewnia prawidłowy przepływ informacji i prawidłową komunikację z innymi działamiużytkuje wyposażenie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprzęt, wyposażenie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzieżązapewnia prawidłowy i terminowy obieg dokumentówprzestrzega zalecenia dotyczących godzin otwarcia punktów gastronomicznychwypełnia rzetelnie polecenia przełożonychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady księgi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posiłków, przyjęcia imagazynowania produktów, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprzętu i pomieszczeńprzestrzega zasad, przepisów i uregulowań wewnętrznych dotyczących tajemnicy służbowej iochrony danych osobowychwspółpracuje z innymi pracownikami działu iprzełożonymiwspółuczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownikówwspółuczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracowników i praktykantów, wspiera ich wdoskonaleniu umiejętnościSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie oferowanych potraw, obsługa klienta.Praca na dwie zmiany w godzinach: 8-16, 12-20.
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2016-03-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)