KUCHARZ Kielce oferta pracy POMQUAD POMIANKOWSKI 艁UKASZ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 12 - 15 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: w/g stanowiska
Data publikacji: 2016-05-11
Lokalizacja: Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: POMQUAD POMIANKOWSKI 艁UKASZ
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kochanowskiego 15/37, 25-001 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: w/g stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 12 - 15 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kielce
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Kielce
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kielce
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 12 - 15 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 11.05.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Wymagane do艣widczenie na w/w stanowisku.
Nazwa pracodawcy: POMQUAD POMIANKOWSKI 艁UKASZ
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Miejski Urz膮d Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
Kochanowskiego 15/37, 25-001 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV przes艂a膰 na e-mail: cleanwalls (at) op.pl
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: m. Kielce
Gmina pracodawcy: Kielce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kielce
Ulica pracodawcy: Kochanowskiego
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zg艂oszona przez: Miejski Urz膮d Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.05.2016
Oferta pracy wa偶na do: 30.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.05.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Umowa zlecenie, nie mniej ni偶 124 godz./mies.
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
ustala pracodawca
kontakt przez OHP - 2017-03-08 - Limanowa (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie potraw regionalnych z bliskiego wschodu z zastosowaniem narz臋dzi i maszyn w zakresie gastronomicznym, przygotowanie wyrob贸w kulinarnychpraca na umow臋 na czas nieokre艣lony, praca jednozmianowa w godzinach 10:00-18:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Stowarzyszenie na rzecz Edukacji i rozwoju Doliny Popradu - Szko艂a Podstawowa nr 2 - 2017-10-17 - Muszyna (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej, zg艂aszanie zapotrzebowania na produkty spo偶ywcze kuchni hinduskiej. Porozumiewanie si臋 w miejscu pracy ze wsp贸艂pracownikami i z pracodawc膮 w j臋zyku angielskim.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Gostynin (mazowieckie)
Sprzeda偶 detaliczna, prace porz膮dkowe
Sklep Spo偶ywczy Jolanta Kuku艂a w Helu - 2017-12-20 - Hel (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
Janusz-Park Sp. z o.o. - 2017-03-06 - 艁臋knica (lubuskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
- przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z opracowanymi recepturami i zatwierdzonym jad艂ospisem dekadowym,- wydawanie podstawowych posi艂k贸w w jadalni oraz do pokoi Mieszka艅c贸w,- przestrzeganie zasad higieny i procedur zapewniaj膮cych w艂a艣ciw膮 jako艣膰 偶ywno艣ci,- przestrzeganie zasad HACCP oraz zalece艅 sanepidu,- utrzymanie porz膮dku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach i utrzymanie w czysto艣ci sprz臋t贸w i urz膮dze艅,- dbanie o estetyczny wygl膮d jadalni, nakrycie sto艂贸w,- stosowanie czystej odzie偶y ochronnej,- sprawdzanie stanu technicznego sprz臋tu i urz膮dze艅,- zg艂aszanie bezpo艣rednim prze艂o偶onym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia u偶ywanego sprz臋tu kuchennego i urz膮dze艅,- prawid艂owe i ekonomiczne u偶ywanie sprz臋tu i urz膮dze艅, - ekonomiczne wykorzystywanie produkt贸w spo偶ywczych oraz 艣rodk贸w czysto艣ci.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Gorlice (ma艂opolskie)
PRACA W PIZZERI
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Rzesz贸w (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE DA艃 KUCHNI GRUZI艃SKIEJWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, WIEDZA O KUCHNI GRUZI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DO艢WIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ROSYJSKIEGOSTAWKA ZA GODZIN臉 15,00 Z艁PRACA W GODZINACH: 11:00-23:00, PRACA W WOLNE DNI
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o porzadek w kuchni.
Restauracja Zak膮tek s.c. - 2017-06-08 - Sochaczew (mazowieckie)
Praca w kuchni hotelu.
P.H. OKIMEX Jan Okapiec - 2016-12-13 - 呕ary (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze i ich wydawanie, obr贸rbka produkt贸w 偶ywno艣ciowych, utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Dobrzewino (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w z zakresu kuchni polskiej, praca w godzinach 11.00-21.00, praca tak偶e w dni wolne, pracodawca przewiduje dopasowanie godzin pracy do dojazd贸w,
WINIARNIA "HANNA" KU艢 GRZEGORZ - 2016-08-19 - Radomierzyce (dolno艣l膮skie)
prace budowlane miejsce pracy: woj. 艣l膮skie i ma艂opolskie
P.P.H.U. CARBUD S.A. - 2017-02-24 - Bieru艅 (艣l膮skie)
Prace zwi膮zane z kuchnia ma艂ej gastronomii, pomoc kuchenna
COUNTRY CLUB IGA ROGOZI艃SKA - 2017-03-29 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw pod zam贸wienie konsumenta.
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2016-05-23 - Nowy Dunin贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej i polskiej.
SERWIS SMAKU S.C. - 2017-09-25 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej
Start Travel Sp.z o.o. - 2016-10-19 - Dos艂o艅ce (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Gorlice (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, da艅, deser贸wdbanie o czysto艣膰 i higien臋 w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Cieszyn (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg przepis贸w i przypraw tureckich
KEBAB Robert Angelov - 2017-08-22 - Mi臋dzyrzecz (lubuskie)
Przygotowywanie menu i posi艂k贸w w Restauracji Stara Karczma wg receptury kuchni polskiej, rosyjskiej i ukrai艅skiej. Obs艂uga pieca konw. - parowego, souse-vide, robot -COOK. Umowa o prac臋 , 1 etat.
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, serwowanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Mydlana,Oferta dost臋pna w sali G,Kontakt z pracodawc膮 - Urszula Pietruszczyk, tel.:223357683, e-mail: hr.fms.pl (at) sodexo.com
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych; dbanie o jako艣膰 i smak posi艂k贸w; wydawanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Rafa艂 Kucharski - 2017-06-07 - Tarn贸wka (wielkopolskie)
1. Pobieranie artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych wydanych z magazynu, 2. Przygotowanie posi艂k贸w na podstawie jad艂ospisu, z zachowaniem wszystkich zaleconych norm 偶ywieniowych i dietetycznych (zalecenia lekarskie), i zgodnie z zaleceniami szefa kuchni, 3. Prawid艂owe porcjowanie potraw z uwzgl臋dnieniem w艂a艣ciwych ilo艣ci i gramatur, 4. Sprawne wydawanie posi艂k贸w w okre艣lonych godzinach do aneks贸w kuchennych, 5. Dba艂o艣膰 o wysok膮 jako艣膰 przygotowanych posi艂k贸w i o przestrzeganie zasad higieny w czasie ich przygotowywania, 6. Nale偶yte zabezpieczenie artyku艂贸w spo偶ywczych dostarczonych do kuchni i prawid艂owe ich przechowywanie, 7. Realizowanie zasad Doberj Praktyki Produkcyjnej, Dobrej Praktyki Higienicznej, oraz zasad HACCP, 8. Przestrzeganie instrukcji obs艂ugi wszyskich urz膮dze艅 i maszyn kuchennych oraz w艂a艣ciwe ich zabezpieczenie po zako艅czeniu pracy.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w 艁臋czycy - 2018-07-24 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
Przygotowywanie sushiWYMAGANIAWykszta艂cenie:Certyfikaty zawodowe jako kucharz/kucharz sushiDo艣wiadczenie zawodowe: Wymagane min. 2-letnie do艣wiadczenie w przygotowywaniu sushi w tego typu restauracjiZnajomo艣膰 j臋zyk贸w: Komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego lub skandynawskiego w mowie i pi艣mieInne istotne wymagania:Znajomo艣膰 HACCPZaanga偶owanie do pracy
MERIENDA AS - 2016-06-20 - Norwegia (Norwegia)