KUCHARZ 呕ary oferta pracy P.H. OKIMEX Jan Okapiec
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca w kuchni hotelu.
Data publikacji: 2016-12-13
Lokalizacja: 呕ary (lubuskie)
Pracodawca: P.H. OKIMEX Jan Okapiec
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zielonog贸rska 24, 68-200 呕ary, powiat: 偶arski, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Praca w kuchni hotelu.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Praca w godzinach 06:00-14:00, 14:00-22:00 oraz 22:00-06:00.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 呕ary
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 偶arski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 呕ary
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.12.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mo偶e by膰 tak偶e osoba lubi膮ca gotowa膰, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe.
Nazwa pracodawcy: P.H. OKIMEX Jan Okapiec
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 呕arach
Adres pracodawcy:
Zielonog贸rska 24, 68-200 呕ary, powiat: 偶arski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, inny - Z艁O呕ENIE CV/ SKIEROWANIE Z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: 偶arski
Gmina pracodawcy: 呕ary
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 呕ary
Ulica pracodawcy: Zielonog贸rska
Numer budynku pracodawcy: 24
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Hotel i Restauracja Willa Park, Villa Nova
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 呕arach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.12.2016
Data dodania oferty pracy: 09.12.2016
Oferta pracy wa偶na do: 08.01.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.12.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Lubin (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃, DOPRAWIANIE
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Warszawa (mazowieckie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produkt贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Wymagania dotycz膮ce kandydata: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe; umiej臋tno艣ci znajomo艣膰 kuchni hinduskiej; uprawnienia ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologiczna; do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Lublin (lubelskie)
roboty pomocnicze przy stanie surowym budynk贸w
US艁UGI BUDOWLANE DARIUSZ POLAK - 2018-04-19 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej; obs艂uga klientow;
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-12-27 - Opole (opolskie)
wykonywanie posi艂k贸w typu fast food /miejsce wykonywania pracy: Tarnowskie G贸ry, ul. Pokoju 1.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Praca na stanowisku kucharz specjalizuj膮cego si臋 w kuchni arabskiej, przygotowanie posi艂k贸w typu KEBAB, przygotowanie cateringu zwi膮zanego z kuchni膮 arabsk膮,znajomo艣膰 przepis贸w kuchni arabskiej,j臋zyk arabski wymagany dla komunikacji z kucharzami.
kontakt przez PUP - 2018-07-28 - Kutno (艂贸dzkie)
przyrz膮dzanie da艅 kuchni polskiej i tradycyjnej, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
P.P.H.U. "INTER TRADE" PIOTR DZIER呕AK W CZARNEJ - 2016-08-31 - Medynia G艂ogowska (podkarpackie)
gotowanie posi艂k贸w
CANBUSZ SP脫艁KA JAWNA MIROS艁AW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2016-09-19 - Namys艂贸w (opolskie)
Obs艂uga kasy fiskalnej i terminalu p艂atniczego, obs艂uga stanowiska mi臋so i w臋dliny, zarz膮dzanie towarem, dbanie o czysto艣膰, prawid艂owa obs艂uga klienta zgodnie z zasadami firmy.
"DINO POLSKA" Sp. akcyjna - 2016-12-02 - Zebrzydowice (艣l膮skie)
Strzy偶enie, modelowanie, farbowanie, piel臋gnacja w艂os贸w. Mog膮 byc osoby niepe艂nosprawne. Praca na dwie zmiany: 9-16, 12:30-20:30. Wymagrodzenie miesieczne: 2100 z艂 brutto + prowizja. Oferta dost臋pna w sali H, A
FRYZJERNIA, Salon fryzjerski, Anna Bujak - 2018-03-12 - Pasikurowice (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w systemie II zmianowym w godz. 10.00-23.00
Pizzeria -Restauracja STRZECHA Dawid Ruli艅ski - 2016-04-18 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Oferta dla os贸b do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykszta艂cenie zawodowe; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie sa艂atek, sur贸wek, gotowanie da艅 obiadowych, desery; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowyawnie posi艂k贸w, racjonalna gospodarka produktami, praca zgodna z zasadmi HACCP
SOUL FOOD BISTRO Jakub Wolski - 2018-01-04 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
jw.
Sp贸艂dzielcza Kasa Oszcz臋dno艣ciowo Kredytowa "PIAST" - 2017-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze-kuchnia ukrai艅ska.przyrz膮dzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
Tomasz Barski - 2016-12-01 - Pozna艅 (wielkopolskie)
e-mail:budownictwo (at) gasz.pl
Zak艂ad Remontowo Budowlany Joachim Gasz - 2016-04-04 - Zdzieszowice (opolskie)
Szczeg贸艂owy zakres obowi膮zk贸w na stanowisku pracyodpowiedzialno艣膰 za przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 zgodnych z HACCPodpowiedzialno艣膰 za czysto艣膰 w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepis贸w BHP, PPO呕odpowiedzialno艣膰 za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamizapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem gastronomii.dbanie o czysto艣膰 i higien臋 na przydzielonym stanowisku pracysprawno艣膰 podczas przyj臋cia oraz realizacji zam贸wieniaprzygotowuje i serwuje posi艂ki realizowane w ramach 艣niada艅, przerw kawowych, bankiet贸w; przygotowuje i serwuje posi艂ki dla uczestnik贸w konferencji; przygotowuje i serwuje posi艂ki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posi艂ki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i za偶alenia z nale偶ytym wyczuciem - stara si臋 zado艣膰uczyni膰 wszystkim oczekiwaniom, 偶yczeniom i wnioskom Go艣ci zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich prze艂o偶onego (w szczeg贸lnych przypadkach konsultuje si臋 z prze艂o偶onym)serwuje zam贸wione przez Klienta, Go艣cia potrawy we w艂a艣ciwej kolejno艣cisortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzg艂asza prze艂o偶onemu wszelkie trudno艣ci inieprawid艂owo艣ci (w tym dotycz膮ce sprz臋tu iwyposa偶enia)bierze udzia艂 w inwentaryzacji 艣rodk贸w trwa艂ych inisko cennychzapewnia prawid艂owy przep艂yw informacji i prawid艂ow膮 komunikacj臋 z innymi dzia艂amiu偶ytkuje wyposa偶enie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprz臋t, wyposa偶enie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzie偶膮zapewnia prawid艂owy i terminowy obieg dokument贸wprzestrzega zalecenia dotycz膮cych godzin otwarcia punkt贸w gastronomicznychwype艂nia rzetelnie polecenia prze艂o偶onychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady ksi臋gi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posi艂k贸w, przyj臋cia imagazynowania produkt贸w, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprz臋tu i pomieszcze艅przestrzega zasad, przepis贸w i uregulowa艅 wewn臋trznych dotycz膮cych tajemnicy s艂u偶bowej iochrony danych osobowychwsp贸艂pracuje z innymi pracownikami dzia艂u iprze艂o偶onymiwsp贸艂uczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownik贸wwsp贸艂uczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracownik贸w i praktykant贸w, wspiera ich wdoskonaleniu umiej臋tno艣ciSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
(pomoc) przygotowanie homos, kebeb, falafel, przygotowanie sur贸wek
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃,MENU I P脫艁PRODUKT脫W Z ORYGINALNYCH PRZEPIS脫W KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE TOWARU OD DOSTAWC脫W Z WIETNAMU, UMIEJ臉TNO艢膯 CZYTANIA ORYGINALNYCH PRZEPIS脫W KUCHNI WIETNAMSKIEJ,
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Gr贸jec (mazowieckie)
Przygotowanie menu, przygotowanie da艅, przygotowanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych, prowadzenie magazynu , lista zakup贸w, zarz膮dzanie personelem na zmianie.
RESTAURACJA PUB "CI呕EMKA" SP脫艁KA CYWILNA MA艁GORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-01-10 - Che艂mek (ma艂opolskie)
Transport towar贸w. Trasy mi臋dzynarodowe.
KRUL INTERNATIONAL TRANSPORT35-601 Rzesz贸w, ul. Sikorskiego 19D - 2016-03-24 - Rzesz贸w (podkarpackie)
-
Kaszubskie Centrum Sportowo - Rekreacyjne Sp. z o.o. - 2018-03-16 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
QVVER Sp贸艂ka z o.o. - 2016-06-09 - Zebrzydowice (艣l膮skie)
Kucharz ma艂ej gastronomii
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Boles艂aw (ma艂opolskie)
Przygotowywanie sk艂adnik贸w, przygotowywanie da艅 i kanapek.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Rawa Mazowiecka (艂贸dzkie)