KUCHARZ Połczyn-Zdrój oferta pracy Uzdrowisko Połczyn Grupa PGU S.A.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków,wynagrodzenie 15zł./h
Data publikacji: 2016-05-16
Lokalizacja: Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Uzdrowisko Połczyn Grupa PGU S.A.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:78-320 Połczyn-Zdrój, powiat: świdwiński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków,wynagrodzenie 15zł./h
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 15zł/h
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Połczyn-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdwiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Połczyn-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Uzdrowisko Połczyn Grupa PGU S.A.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdwinie
Adres pracodawcy:
78-320 Połczyn-Zdrój, powiat: świdwiński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: świdwiński
Gmina pracodawcy: Połczyn-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Połczyn-Zdrój
Adres strony pracodawcy: www.uzdrowisko-polczyn.pl
Profil działalności pracodawcy: usługi sanatoryjne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdwinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.05.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samokontrola jakości przygotowywanych posiłków, poprzez próbowanie potraw w różnych fazach ich przygotowania, dbanie o walory estetyczne i smakowe posiłków, właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków, ścisłe przestrzeganie przepisów i norm obowiązujących w zbiorowym żywieniu wojsk i europejskich norm HACCP, znajomość stosowanych norm żywienia, przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-05-18 - Lublin (lubelskie)
- Podstawy kuchni molekularnej (np. przygotowywanie mięs i ryb metodą SOUS VIDE). Tworzenie nowych dań do karty z kuchni włoskiej i polskiej, opracowywanie receptur. Dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrządów używanych w kuchni. Obróbka warzyw i mięs.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na czas określony 8 miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00, 10:00-20:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie średnie: Technik Technolog Żywienia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 miesiące na podobnym stanowisku. Wymagana umiejętność gotowanie, przygotowywanie potraw kuchni polskiej i włoskiej. Wymagane umiejętności związane z zakresem obowiązków.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Katowice (śląskie)
wykonywanie przeglądów instalacji elektrycznych i pomiarów, utrzymanie w ruchu stacji paliw, sporadyczne roboty mechaniczno-ślusarskie, prace remontowe i inwestycyjne
ORLEN CENTRUM SERWISOWE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-24 - Nowa Wieś Wielka (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
Kawiarnia "TATRZAŃSKA" Jan Kudelski, Wojciech Kudelski, Małgorzata Kudelska - 2017-02-16 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków
Górska Szkoła Szybowcowa AP ŻAR - 2015-09-28 - Międzybrodzie Żywieckie (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej tj. musaka, hommus, basbusa, falafel, shisk taouk.
EL HANYM KATARZYNA SZAFRAN - 2018-01-29 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, dań, napojów. Ekspedycja potraw, dań i napojów.
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2018-01-12 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
wykładanie towaru na półkach sklepowych
kontakt przez OHP - 2017-12-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
Hanna Waśniowska "Bar Słoneczko" - 2017-06-07 - Bielawy (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22; wstępnie kontakt telefoniczny
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska - 2018-02-07 - Słupsk (pomorskie)
POBIERANIE ŚREDNIO-DOBOWYCH PRÓBEK ŚCIEKÓW.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG WODNYCH I SANITARNYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-25 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i personelu
SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE W WOŁOWICACH - 2018-07-09 - Wołowice (małopolskie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod kątem zasad HACCP, BHP i P. POŻ., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania żywności, chłodzeniem zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem. obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcja, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp. sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów. Sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np: zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomiędzy 8 -16.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, współpraca z szefem kuchni, nadzór nad stanami magazynowymi.
kontakt przez OHP - 2017-05-18 - Kielce (świętokrzyskie)
wg zakresu obowiązków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "BAMI" Mirosław Nenca,Beata Nenca-Greń spółka jawna - 2016-03-02 - Rychnowy (pomorskie)
Organizacja magazynu, rozwożenie towaru
Działalność Usługowo- Hndlowa Bogusz Witczak - 2016-05-11 - Białogard (zachodniopomorskie)
- Praca przy przetwórstwie tworzyw sztucznych (praca fizyczna).- Wynagrodzenie: od 2770 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe w pracy na podobnym stanowisku, mile widziane doświadczenie w przetwórstwie tworzyw sztucznych. Mile widziane uprawnienia spawacza. Wymagana umiejętność obsługi wózka widłowego. Mile widziane umiejętności spawacza. Kontakt telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 660-740-140) lub e-mail: ptscomodo (at) gmail.com
PTS COMODO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-25 - Mysłowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Szeligi (warmińsko-mazurskie)
Pomoc w gospodarstwie sadowniczym, zbiór i sortowanie owoców załadun ek i rozładunek, szczepienie drzewek
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Wilczoruda (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków: gotowanie, pieczenie i smażenie
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-06-09 - Karpacz (dolnośląskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2017-02-10 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie obiadów dla 60 osób
PZN Środowiskowy Dom Samopomocy DEDAL - 2017-03-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Minimum 1 rok udokumentowanej pracy w kuchni na stanowisku kucharz. Umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia; równoważny system czasu pracy
IMPEL CATERING COMPANY Sp. z o. o. , Sp. Komandytowa - 2017-07-28 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków obiadowych,Przygotowanie potraw a la carte,Przygotowanie zimnego bufetu,Przygotowanie dań cateringowych
Christian Jurk "Reuters" - 2015-11-09 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz kuchni chińskiej, przygotowywanie potraw wg. oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-01-04 - Rzgów (łódzkie)
-Przygotowywanie śniadań,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-11 - Gniew (pomorskie)
przygotowanie posiłków, dekoracja potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni śródziemnomorskiej np. sałatki, pizza, makarony.
VENDIX C. Laskowski w Łomży - 2017-12-05 - Łomża (podlaskie)