KUCHARZ Połczyn-Zdrój oferta pracy Uzdrowisko Połczyn Grupa PGU S.A.

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 15 PLN

Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków,wynagrodzenie 15zł./h

Data publikacji: 2016-05-16

Lokalizacja: Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)

Pracodawca: Uzdrowisko Połczyn Grupa PGU S.A.

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
78-320 Połczyn-Zdrój, powiat: świdwiński, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków,wynagrodzenie 15zł./h

Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie

Zmianowość pracy: nie dotyczy

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN

Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 15zł/h

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Połczyn-Zdrój

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdwiński

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Połczyn-Zdrój

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 16.05.2016

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne

Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3

Nazwa pracodawcy: Uzdrowisko Połczyn Grupa PGU S.A.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdwinie

Adres pracodawcy:
78-320 Połczyn-Zdrój, powiat: świdwiński, woj: zachodniopomorskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie

Powiat pracodawcy: świdwiński

Gmina pracodawcy: Połczyn-Zdrój

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Połczyn-Zdrój

Adres strony pracodawcy: www.uzdrowisko-polczyn.pl

Profil działalności pracodawcy: usługi sanatoryjne

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdwinie

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 16.05.2016

Oferta pracy ważna do: 30.06.2016

Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2016

Data przyjęcia oferty pracy: 16.05.2016

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Samokontrola jakości przygotowywanych posiłków, poprzez próbowanie potraw w różnych fazach ich przygotowania, dbanie o walory estetyczne i smakowe posiłków, właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków, ścisłe przestrzeganie przepisów i norm obowiązujących w zbiorowym żywieniu wojsk i europejskich norm HACCP, znajomość stosowanych norm żywienia, przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-05-18 - Lublin (lubelskie)

KUCHARZ - TECHNOLOG ŻYWIENIA - od 2 000 PLN

- Podstawy kuchni molekularnej (np. przygotowywanie mięs i ryb metodą SOUS VIDE). Tworzenie nowych dań do karty z kuchni włoskiej i polskiej, opracowywanie receptur. Dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrządów używanych w kuchni. Obróbka warzyw i mięs.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na czas określony 8 miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00, 10:00-20:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie średnie: Technik Technolog Żywienia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 miesiące na podobnym stanowisku. Wymagana umiejętność gotowanie, przygotowywanie potraw kuchni polskiej i włoskiej. Wymagane umiejętności związane z zakresem obowiązków.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Katowice (śląskie)

SERWISANT-ELEKTRYK(NR 8911) - 2 500 - 3 000 PLN

wykonywanie przeglądów instalacji elektrycznych i pomiarów, utrzymanie w ruchu stacji paliw, sporadyczne roboty mechaniczno-ślusarskie, prace remontowe i inwestycyjne
ORLEN CENTRUM SERWISOWE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-24 - Nowa Wieś Wielka (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - od 15 PLN

Przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków
Górska Szkoła Szybowcowa AP ŻAR - 2015-09-28 - Międzybrodzie Żywieckie (śląskie)

KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ - od 2 100 PLN

Przygotowywanie dań kuchni arabskiej tj. musaka, hommus, basbusa, falafel, shisk taouk.
EL HANYM KATARZYNA SZAFRAN - 2018-01-29 - Dzierżoniów (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Przygotowywanie potraw, dań, napojów. Ekspedycja potraw, dań i napojów.
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2018-01-12 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)

WYKŁADANIE TOWARU - od 13 PLN

wykładanie towaru na półkach sklepowych
kontakt przez OHP - 2017-12-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - od 2 600 PLN

Kucharz
Hanna Waśniowska "Bar Słoneczko" - 2017-06-07 - Bielawy (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ-BARMAN - od 2 100 PLN

przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22; wstępnie kontakt telefoniczny
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska - 2018-02-07 - Słupsk (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 160 PLN

Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i personelu
SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE W WOŁOWICACH - 2018-07-09 - Wołowice (małopolskie)

KUCHARZ - 1 100 - 1 200 PLN

Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod kątem zasad HACCP, BHP i P. POŻ., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania żywności, chłodzeniem zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem. obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcja, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp. sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów. Sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np: zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomiędzy 8 -16.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, współpraca z szefem kuchni, nadzór nad stanami magazynowymi.
kontakt przez OHP - 2017-05-18 - Kielce (świętokrzyskie)

MAGAZYNIER-KIEROWCA - od 2 774 PLN

Organizacja magazynu, rozwożenie towaru
Działalność Usługowo- Hndlowa Bogusz Witczak - 2016-05-11 - Białogard (zachodniopomorskie)

PRACOWNIK PRODUKCJI - od 2 770 PLN

- Praca przy przetwórstwie tworzyw sztucznych (praca fizyczna).- Wynagrodzenie: od 2770 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe w pracy na podobnym stanowisku, mile widziane doświadczenie w przetwórstwie tworzyw sztucznych. Mile widziane uprawnienia spawacza. Wymagana umiejętność obsługi wózka widłowego. Mile widziane umiejętności spawacza. Kontakt telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 660-740-140) lub e-mail: ptscomodo (at) gmail.com
PTS COMODO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-25 - Mysłowice (śląskie)

STYLISTKA PAZNOKCI - od 1 000 PLN

j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

brak
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Szeligi (warmińsko-mazurskie)

POMOCNICZY ROBOTNIK W GOSPODARSTWIE SADOWNICZYM - od 1 000 PLN

Pomoc w gospodarstwie sadowniczym, zbiór i sortowanie owoców załadun ek i rozładunek, szczepienie drzewek
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Wilczoruda (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 300 PLN

przygotowywanie posiłków: gotowanie, pieczenie i smażenie
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-06-09 - Karpacz (dolnośląskie)

KUCHARZ (O) - 2 000 - 2 500 PLN

Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2017-02-10 - Tarnów (małopolskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

przygotowywanie obiadów dla 60 osób
PZN Środowiskowy Dom Samopomocy DEDAL - 2017-03-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ, POMOC KUCHENNA - od 2 000 PLN

Minimum 1 rok udokumentowanej pracy w kuchni na stanowisku kucharz. Umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia; równoważny system czasu pracy
IMPEL CATERING COMPANY Sp. z o. o. , Sp. Komandytowa - 2017-07-28 - Słupsk (pomorskie)

KUCHARZ/KUCHARKA - od 8,5 EUR

Przygotowanie posiłków obiadowych,Przygotowanie potraw a la carte,Przygotowanie zimnego bufetu,Przygotowanie dań cateringowych
Christian Jurk "Reuters" - 2015-11-09 - Niemcy (Niemcy)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

Kucharz kuchni chińskiej, przygotowywanie potraw wg. oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Łódź (łódzkie)

KUCHARZ - PIZZERMAN - od 1 850 PLN

przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-01-04 - Rzgów (łódzkie)

KUCHARZ ŚNIADANIOWY - od 2 000 PLN

-Przygotowywanie śniadań,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-11 - Gniew (pomorskie)

KUCHARZ (OFERTA PRACY PO STAŻU) - od 1 850 PLN

przygotowanie posiłków, dekoracja potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Zakopane (małopolskie)

KUCHARZ KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ - od 1 100 PLN

Przygotowywanie dań kuchni śródziemnomorskiej np. sałatki, pizza, makarony.
VENDIX C. Laskowski w Łomży - 2017-12-05 - Łomża (podlaskie)


Wybierz powiat