KUCHARZ Międzybrodzie Żywieckie oferta pracy Górska Szkoła Szybowcowa AP ŻAR
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków
Data publikacji: 2015-09-28
Lokalizacja: Międzybrodzie Żywieckie (śląskie)
Pracodawca: Górska Szkoła Szybowcowa AP ŻAR
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Górska 19, 34-312 Międzybrodzie Żywieckie, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wysokość proponowanego wynagrodzenia: 15zł. za godz. pracy
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Międzybrodzie Żywieckie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żywiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czernichów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Górska Szkoła Szybowcowa AP ŻAR
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Adres pracodawcy:
Górska 19, 34-312 Międzybrodzie Żywieckie, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: żywiecki
Gmina pracodawcy: Czernichów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Międzybrodzie Żywieckie
Ulica pracodawcy: Górska
Numer budynku pracodawcy: 19
Profil działalności pracodawcy: Działalność związana z turystyką
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 28.09.2015
Data dodania oferty pracy: 24.09.2015
Oferta pracy ważna do: 23.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 24.09.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 23.09.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, praca w godzinach 12-21 wg. grafiku
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
Towarzystwo Inwestycyjne NEST SP.Z O.O. Gniezno - 2017-04-19 - Gniezno (wielkopolskie)
-Samodzielne przygotowywanie potraw:kuchnia zimna, kuchnia gorąca,przygotowywanie dańkuchni europejskiej,polskiej,włoskiej sushi.
Grzegorz Łoniewski - 2018-02-19 - Karpacz (dolnośląskie)
Magazyn: głównie rozładunek i załadunek towaruProdukcja: bieżące przewożenie rzeczy (palet i innych produktów) na różne stanowiska produkcyjne
kontakt przez OHP - 2018-04-26 - Bolszewo (pomorskie)
kuchnia polska
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2016-02-19 - Białystok (podlaskie)
naprawa samochodów,zawieszeń, układu hamulcowego, ustawianie geometrii, naprawa układów hydraulicznych
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Głowno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska).
"Kuchnia Regionalna" Krystyna Gajewska - 2017-04-26 - Łomża (podlaskie)
Produkcja wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych, np. ciast, ciastek, lodów oraz ich dekorowanie. Wypiekanie tortow. Produkcja tradycyjnych ukraińskich ciast i tortow.
NOWKOM Oleksandr Novatskyi - 2016-06-14 - Gdynia (pomorskie)
Gotowanie dla 100 osób, jeden posiłek ( obiad dwudaniowy) ewentualnie sprzątanie
Zespół Szkół Specjalnych Nr 2 - 2016-05-10 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i sprzedaż kebabó,napoi gorących.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Zambrów (podlaskie)
-
GREEN PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
praca w kuchni rodzaj umowy: możliwa także umowa zlecenie
Restauracja ,,BOSS" - 2016-02-23 - Dziwnów (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-03-24 - Rząska (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych z uwzględnieniem kuchni ukraińskiej
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2016-10-25 - Ustka (pomorskie)
gotowanie dań ukraińskich
JARAL SP. Z O.O. Janusz Chmiel - 2018-02-09 - Słubice (lubuskie)
Prace biurowe w Łosickim Centrum Informacji.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Łosice (mazowieckie)
pomoc przy obsłudze konserwacji i naprawie pojazdów ciężarowych
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Czarlin (pomorskie)
jw.
SEJA SEBASTIAN JANECZEK - 2016-04-29 - Warszawa (mazowieckie)
Do uzgodnienia
Agencja Pośrednictwa Pracy ,,POGLESZ" - 2016-04-11 - Sanok (podkarpackie)
organizowanie transportu towarów na zlecenie firm, pisanie listów przewozowych, korespondencja w języku obcym z kontrahentami, akceptowanie faktur kosztowych
FONOKAJ Sp. z o.o. Sp. K. - 2017-01-04 - Gdynia (pomorskie)
przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Koszalin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni ukraińskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, znajomość zasad eksponowania potraw ukraińskich.
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków kuchni polskiej
Bar "El Jot" - 2017-12-19 - Białystok (podlaskie)
Obowiązki: Wykonywanie dań według poleceń szefa kuchni Praca wcharakterze Entremetier (osoba odpowiadająca za procesprzygotowania dodatków do dań, zup, a także makaronów, przystawek)Oferujemy: Darmowe zakwaterowanie + wyżywienie (oszczędzasz350 euro miesięcznie) Pracę w 4**** hotelu (zdobycie cennegodoświadczenia) Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione odkompetencji językowych oraz doświadczenia Pracę sezonową dokońca 2017 roku Zatrudnienie w oparciu o niemiecką umowę o pracę
"DERKSEN POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-06 - Gliwice (śląskie)
Gotowanie posiłków
Edyta Opolska - Osuch "Karczma Maciejka" - 2017-09-22 - Polesie (lubelskie)
PRODUKCJA PANIEROWANIE MIĘSA I RYB, OBRÓBKA MIĘSA SUROWEGO, WYMAGANIA WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
GJM RESTAURACJE S.C.JAROSŁAW GIERCZYK, MACIEJ GIERCZYK - 2017-08-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
w/g stanowiska
P.P.U.H. ,,MKW '' - Michał Woźniak - 2016-07-28 - Kielce (świętokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków (kolacji).
Sanatorium Uzdrowiskowe "Zgoda" sp. z o.o. - 2016-05-31 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowanie dań mięsnych, obsługa sprzetów gastronomicznych, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy, przygotowanie zakąsek, wydawanie posiłków z kuchni, estetyka wydawania posiłków
F.H.U. "TOMAD" TOMASZ DZIERAN - 2017-09-08 - Turek (wielkopolskie)