KUCHARZ Wola Kie艂pi艅ska oferta pracy Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w ( restauracja a'la carte). Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe dla go艣ci hotelowych.
Data publikacji: 2016-08-26
Lokalizacja: Wola Kie艂pi艅ska (mazowieckie)
Pracodawca: Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Groszkowskiego 3, 05-131 Wola Kie艂pi艅ska, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w ( restauracja a'la carte). Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe dla go艣ci hotelowych.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wola Kie艂pi艅ska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: legionowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Serock
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.09.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
umiej臋tno艣膰 pracy w zespole (zdolno艣ci interpersonalne)
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Legionowie
Adres pracodawcy:
Gen.W艂adys艂awa Sikorskiego 11, 05-119 Legionowo, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefonicznie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: legionowski
Gmina pracodawcy: Legionowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Legionowo
Adres strony pracodawcy: www.warszawianka.pl
Ulica pracodawcy: Gen.W艂adys艂awa Sikorskiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Karina Sosi艅ska
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Legionowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.08.2016
Oferta pracy wa偶na do: 26.09.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.08.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw i da艅, napoj贸w, ekspedycja potraw, da艅 i napoj贸w.
"DEPORIUM INC." SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-26 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Wykonywanie szalunk贸w i zbrojenia fundament贸w. Prace budowlane. Praca w delegacji.
PRZEDSI臉BIORSTWO IN呕YNIERYJNO BUDOWLANE ST臉PIE艃 JANUSZ - 2017-08-02 - Zarzecze (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie da艅 w przydzielonej sekcji,- dbanie o gospodark臋 magazynow膮,- dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy,- wykonywanie zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2018-01-02 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
zadania i obowi膮zki wykonywane podczas pracy na stanowisku kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
Kucharzoferta pracy dla os贸b do 30 roku 偶yciaprzygotowywanie potraw, mi臋s, zup, sa艂at, utrzymanie czysto艣ci na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - M艂yny (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Restauracja "Pod D臋bem" - 2017-03-24 - Bytom (艣l膮skie)
- Przygotowywanie i wydawanie potraw z surowc贸w i p贸艂produkt贸w.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto + premia. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca od wtorku do soboty: 14:00-22:00. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 6 miesi臋cy na stanowisku kucharza lub pomocy kuchennej. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (9:00-18:00) (Tel. 609-401-625, 790-221-100) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Mariacka 6, 40-014 Katowice) lub e-mail: piwiarnia.katowice (at) gmail.com
SMF SYLWIA FIDLER - 2016-06-17 - Katowice (艣l膮skie)
przyrz膮dzanie potraw kuchni arabskiej, przygotowanie kebaba
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - 艁臋czna (lubelskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wed艂ug oryginalnych receptur. Praca na pe艂ny etat od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 12-20, 15-23.
PLATINIUM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-11-03 - Janki (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (g艂贸wnie kurczak z ro偶na), obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, sprzeda偶 bezpo艣rednia (napoje, sur贸wki). Utrzymanie czysto艣ci na stanowisku. Umowa zlecenie - od zaraz na okres 3 m-cy z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia, w godz. ok. 10.00 - 16.00/17.00.
FIRMA HANDLOWO- US艁UGOWA "G R E M E D " M臉DRYK GRZEGORZ - 2016-09-01 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie oraz wydawianie posi艂k贸w.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "TIR-PORT", ANDRZEJ CISZEWSKI - 2018-08-01 - Jasionowo (podlaskie)
przygotowanie potraw w restauracji obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Bie偶膮ca wsp贸艂praca z Dietetykiem i Kierownikiem Dzia艂u, przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem ustalonym przez Dietetyka, dbanie o wysok膮 jako艣膰 posi艂k贸w, ich smak i estetyk臋 podania, mycie naczy艅 kuchennych i sprz臋tu s艂u偶膮cego do obr贸bki artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych, przestrzeganie przepis贸w BHP, HACCP oraz sanitarno-epidemiologicznych, utrzymywanie w nale偶ytej czysto艣ci pomieszcze艅 Bloku 呕ywieniowego, pobieranie produkt贸w z magazynu w oparciu o zapotrzebowanie i podzia艂 na poszczeg贸lne diety, nadz贸r nad prawid艂owym przebiegiem proces贸w technologicznych, kontrola zu偶ycia surowc贸w, wydawanie posi艂k贸w o okre艣lonych porach, w odpowiedniej temperaturze oraz gramaturze, zgodnie z jad艂ospisem ustalonym przez Dietetyka.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ "NADZIEJA" - 2018-06-22 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Gotowanie
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Jaros艂aw (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w wyrabianie ciasta na pizze
S TRADE&SERVICE - 2016-07-15 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 w restaracji.
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie 艣niada艅 hotelowych. Przygotowywanie da艅 gor膮cych oraz zimnych zak膮sek na obiady konferencyjne, imprezy firmowe, okoliczno艣ciowe. Praca w P艂ocku. Godziny pracy do uzgodnienia.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "AGA" ANDRZEJ MELKOWSKI - 2017-11-14 - P艂ock (mazowieckie)
Kucharz - przygotowywanie da艅 - kuchnia polska
ANKER PUB Joanna Chojnacka - 2018-03-26 - Mielec (podkarpackie)
obowi膮zki kucharza w restauracji
"MARS" Sp贸艂ka Cywilna Jerzy Dr膮偶kowski, Anna Dr膮偶kowska, Piotr Dr膮偶kowski, Daniel Dr膮偶kowski - 2017-11-14 - Che艂mno (wielkopolskie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrz膮szcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie prac remontowo-budowlanych. Wykszta艂cenie min. zas. zawowode, wymagane do艣wiadczenie min. 6 miesi臋cy, prawo jazdy kat. B - mile widziane. Praca na terenie 艢l膮ska.
P.W. Kanbex Sp. z o.o. - 2017-05-16 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Wypiekanie pizzy oraz da艅, potraw zgodnie z przepisami kuchni ukrai艅skiej, rosyjskiej. Organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie posi艂k贸w, prawid艂owe przechowywanie produkt贸w spo偶ywczych, dbanie o stanowisko.
P.S. PRZEMYS艁AW SKRZYPEK - 2016-12-09 - Gda艅sk (pomorskie)
wykszta艂cenie 艣rednie, do艣wiadczenie zawodowe minimum 6 miesi臋cy, umiej臋tno艣膰 samodzielnego sporz膮dzania da艅, przygotowanie posi艂k贸w od surowca do dania g艂贸wnego
Biuro Rachunkowe Firma Handlowo - Us艂ugowa Maria Wolar - 2018-08-01 - Gryf贸w 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z receptur膮. Proponowane wynagrodzenie 13 z艂 za godzin臋 pracy
EUROPA SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-08-11 - Lublin (lubelskie)
-sporz膮dzanie potraw, pobieranie surowc贸w do produkcji, obr贸bka surowc贸w.Utrzymywanie stanowiska pracy w czysto艣ci.
FIRMA I. P.P.H.U. MARIUSZ POLIKOWSKI FIRMA II. MARIUSZ POLIKOWSKI WSP脫LNIK SP脫艁KI CYWILNEJ MM POLIKOWSKI - 2018-02-15 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅, zup, sos贸w, obr贸bka mi臋sa i warzyw, sprz膮tanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw,kuchni 艣r贸dziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych klientom posi艂k贸w.udzia艂 w sporz膮dzaniu inwentaryzacji, zam贸wie艅, utrzymanie porz膮dku i czysto艣膰 na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-23 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowanie ciep艂ych posi艂k贸w oraz zimnych przek膮sek
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Oborniki (wielkopolskie)
gotowanie da艅 kuchni molekularnej, ukrai艅skiej i bankietowych, zarz膮dzanie personelem, prowadzenie dokumentacji sanitarnej
Prudski Miko艂aj "HETMAN" - 2017-06-20 - Koszewko (zachodniopomorskie)