KUCHARZ Gdańsk oferta pracy BAR "ŻUŁAWSKI" Krystyna, Artur,Marek Lepek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z zakresu kuchni polskiej.
Data publikacji: 2016-04-04
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: BAR "ŻUŁAWSKI" Krystyna, Artur,Marek Lepek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grunwaldzka 135, 80-264 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków z zakresu kuchni polskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Wynagrodzenie do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka zdrowia
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe gastronomiczne mile widziane, minimum rok doświadczenia zawodowego na w/w stanowisku. Znajomość kuchni polskiej z elementami innych kuchni, książeczka sanepidowska mile widziana. Miejsce pracy:Bar Żuławski Gdańsk-Wrzeszcz ul. Grunwaldzka 135.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: BAR "ŻUŁAWSKI" Krystyna, Artur,Marek Lepek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
80-264 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Adres strony pracodawcy: www.bar.gda.pl
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2016
Oferta pracy ważna do: 03.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kandydat na kucharza powinien posiadać umiejętność gotowania potraw chińskich, dekorowanie potraw, praca na wokach, dbanie o higienę na stanowisku pracy. Miejsce pracy: Wrocław ul. Traugutta 104Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych i konferencyjnych oraz restauracyjnych; pracodawca zapewnia posiłek regeneracyjny dla pracowników;
Kolumna Park Sp. z o.o. - 2016-12-20 - Przygoń (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 6-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 14-18
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-11-15 - Ustka (pomorskie)
- odczyty liczników energii elektrycznej
ENEA Pomiary Sp. z o.o. Poznań - 2016-05-25 - Międzychód (wielkopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, głównie pizzy i makaronów, napojów oraz deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych dostępnych w pizzerii
Katarzyna Ksieniewicz - 2017-08-09 - Zielona Góra (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2018-01-15 - Bądzów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków według karty dań.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Nysa (opolskie)
wykonywanie instalacji elektrycznych w budynkach
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Złotów (wielkopolskie)
Przygotowanie dań kuchni indyjskiej. Wydawka dań do bemarów, przygotowywanie półproduktów. Umowa o pracę, 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie pizzy dla gości według określonych standardów,nadzór nad jakością wydawanej pizzy,dbanie o zaopatrzenie i utrzymanie czystości sprzętu i pomieszczeń.
"TRADE & CONSULT" DAWID KAMIŃSKI - 2016-07-29 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Sprzedaż i obsługa Klientów, zgodnie z zasadami jysk. Prawidłowe przyjmowanie dostaw. Wykładanie towaru. obsługa kasy fisk. porządek w magazynie. Sklep zgodny z konceptem. Umowa na czas określony na dwa lata - kolejna na czas nieokreślony. Równoważny czas pracy. godziny pracy od 10:00 do 20:00
JYSK Spółka z o.o. - 2016-06-23 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie trzech posiłków dziennie (żywienie zbiorowe dla 48 osób), dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie z gramaturą, utrzymywanie w należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Praca w Bielsku-Białej od poniedziałku do niedzieli według ustalonego grafiku (po 8 lub 12 godzin - 6.00-14.00, 6.00-18.00).
Dom Pomocy Społecznej dla Przewlekle Chorych w Bielsku-Białej - 2017-11-16 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie potraw typu: kebab, szaszłyk, baklawa, makaron/ryż arabski, kufta; nadzór na pracą współpracowników; obsługa klientów; dbałość o czystość na stanowisku pracy./praca na 2 zmiany (10-18;18-2)/
'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2017-11-27 - Łomża (podlaskie)
Praca z towarem: transport na terenie marketu, wypakowanie towaru, układanie na półkach, przygotowywanie i umieszczanie prawidłowych oznaczeń cenowych, porządkowanie miejsca pracy, inne zadania.
Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-01-05 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie dań dla gości
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "BROKER" Sp. z o.o. - 2016-03-09 - Borzechowo (pomorskie)
przygotowanie produktów,przygotowanie pizzy i wypiek pizzy,sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań, ustalanie karty dań, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni
Restauracja Viking JAKUB SZYMCZAK - 2017-05-08 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, potraw, obsługa maszyn i sprzętu
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Drogomyśl (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych. Praca na umowe o pracę w godz. 5-13, 11-23 w Marine Hotelu w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2016-10-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
kucharzstaż w godz. 7-15, 11-19
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, składanie zamówień na produkty
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Radom (mazowieckie)
Lepienie pierogów.
ŁUKASZ DUBICKI F.U.H. "IWA" ZDZIECHOWICE - 2016-11-02 - Praszka (opolskie)
zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązaującymi standardami, dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem
NWP Frank Enozel - 2016-09-07 - Pieszyce (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00-22:00 Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna we Wrocławiu.
WROCŁAWSKA AKADEMIA KULINARNA SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA - 2016-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potrawkierowanie zespołem
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Ustroń (śląskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych dań
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Szprotawa (lubuskie)
Prace typowe dla kucharza
Gasthaus Schillebold - 2018-06-27 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW.WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, aktualne badania sanitarno - epidemiologiczne.KONTAKT Z PRACODAWCĄ PRZEZ POCZTĘ : KRAKOWSKA 11B 35-111 RZESZÓW lub tel. 22 115 54 15, 22 115 55 50
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2016-05-12 - Jarosław (podkarpackie)
Kuchania polska domowa
Firma Uslugowo Handlowa "IGLOO" - 2017-03-23 - Sosnowiec (śląskie)