KUCHARZ Z DOŚWIADCZENIEM Ustka oferta pracy ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ Z DOŚWIADCZENIEM
Wynagrodzenie: od 3 800 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 6-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 14-18
Data publikacji: 2017-11-15
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wczasowa 26, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 6-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 14-18
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ Z DOŚWIADCZENIEM
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kucharz kuchni regionalnej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: kucharz w restauracji hotelowej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Wczasowa 26, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 14-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustka
Ulica pracodawcy: Wczasowa
Numer budynku pracodawcy: 26
Profil działalności pracodawcy:
sprzedaż hurtowa i detaliczna napojów alkoholowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.11.2017
Oferta pracy ważna do: 31.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 15.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 15.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami HACCP; przyjmowanie towaru; dbanie o przestrzeganie przepisów BHP; przedstawianie serwowanych potraw gościom.Miejsce pracy: Restauracja Hotelu Campanile Wrocław, ul. Jagiełły 7
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków wg karty menu,obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Gorlice (małopolskie)
Doświadczenie zawodowe mile widziane; miejsce pracy teren Gliwic;
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA TOMEX TOMASZ ŚLĄZAK - 2016-04-04 - Gliwice (śląskie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2017-03-08 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Gastronomiczno-Handlowa "M.J. PULS" Marian Jaroszewski - 2017-04-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obsługa, konserwacja oraz naprawa urządzeń oczyszczalni ścieków
PRZEDSIĘBIORSTWO WODOCIĄGÓW I KANALIZACJI SP. Z O. O. - 2017-06-06 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA:UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA TURECKIEGO;
TUR-POL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, zabezpieczanie surowców przed zepsuciem, posługiwanie się maszynami przy przygotowywaniu potraw, konserwacja urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Etanex" Danuta Kożuszek - 2015-12-02 - Nisko (podkarpackie)
w/g stanowiska
Dom Pomocy Społecznej im.F.Malskiej w Kielcach - 2018-09-12 - Kielce (świętokrzyskie)
sporządzanie posiłków w systemie restauracyjnym i grupowym, organizacja prac w kuchni; praca w zespole itp.
CENTRUM MIERKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-05 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie pizzy
KAMIL WAŁĘGA PUB K2; HERBACIARNIA CZARTORYSKA; XERO-DRUK, PROSECO - 2018-03-07 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie dań zgodnie z podanymi recepturami; dbanie o stanowisko pracy
EDIR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-09 - Warlity Małe (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków sprzedaż wydawnie posiłkow
Restauracja Majorka - 2016-06-01 - Lututów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków zamawianie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Piekary Śląskie (śląskie)
- przygotowywanie i wydawanie dań estetycznie i zgodnie ze standardem lokalu- dbanie o czystość i porządek urządzeń kuchennych i kuchni- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności.
Karmnik - Jedzenie i Zabawa - 2016-11-17 - Będzin (śląskie)
samodzielne prowadzenie projektów inżynieryjno- inwestycyjnych dla zakładu produkcyjnego oraz we wspólpracy z regionalnymi i globalnymi zespołami inzynieryjnymi, kierowanie filarem Early Managment
"BAMA POLSKA" Sp. z o.o. - 2018-01-10 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
sporządzanie potraw, napojów kuchni tureckiej, opracowanie menu tureckiego
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Kościerzyna (pomorskie)
KUCHNIA POLSKAPRACA W GODZ. 13.00-23.00;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNOEPIDEMIOLOGICZNYCH, NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE - KONTAKT Z PRACODAWCĄ W GODZ. 10-18
HOTEL RESTAURACJA BAR BOŃCZA ZDZISŁAW ŁUBKOWSKI - 2017-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań, dbanie o porzadek w miejscu wykonywanej pracy.
JAROSŁAW JAGIEŁŁO FAR-DOM ; HOTEL JAGIEŁŁO - 2018-09-12 - Hrubieszów (lubelskie)
obsługa klienta, obsługa kasowa w placówce finansowej
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Pułtusk (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, rozwożenie posiłków na oddziały szpitalne
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2017-08-28 - Starachowice (świętokrzyskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Zgierz (łódzkie)
przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą restauracji
DEKA Agnieszka Sączawa-Kwiatkowska - 2017-04-03 - Świdnica (dolnośląskie)
wyksz. zawodowe, przyrządzanie pizzy, książeczka sanitarno- epidemiologiczna;osoba zarejestrowana w PUP , poniżej 30 r/ż
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Odolanów (wielkopolskie)
Sprawdzanie i przygotowywanie spiral grzejnych
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Konopiska (śląskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej. Tworzenie menu z potraw typowo ukraińskich oraz przygotowywanie dań oryginalnych kuchni ukraińskiej: chaczapuri, sacywi, lobio, manty, bilaszy.- praca ok. 40 godz/tydzień, UMOWA NA OKRES 6 M-CY
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Łódź (łódzkie)
jw.
Enterprise s.c. - 2018-09-03 - Warszawa (mazowieckie)
prawidłowe przygotowywanie linii kuchni gorącej i zimnejwłaściwe wykonywanie dań pod kątem czasu i jakościwykonywanie poleceń szefa kuchni
Handel Usługi Viva Zielony Ogród Marekwica Janusz (Galeria Nieruchomości) - 2016-09-23 - Ustroń (śląskie)
Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
Akademicki Związek Sportowy COSA Ośrodek w Gdańsku - 2017-06-22 - Gdańsk (pomorskie)