KUCHARZ Hrubieszów oferta pracy JAROSŁAW JAGIEŁŁO FAR-DOM ; HOTEL JAGIEŁŁO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań, dbanie o porzadek w miejscu wykonywanej pracy.
Data publikacji: 2018-09-12
Lokalizacja: Hrubieszów (lubelskie)
Pracodawca: JAROSŁAW JAGIEŁŁO FAR-DOM ; HOTEL JAGIEŁŁO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:GRABOWIECKA 20, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań, dbanie o porzadek w miejscu wykonywanej pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: hrubieszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: JAROSŁAW JAGIEŁŁO FAR-DOM ; HOTEL JAGIEŁŁO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Adres pracodawcy:
GRABOWIECKA 20, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: hrubieszowski
Gmina pracodawcy: Hrubieszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Hrubieszów
Ulica pracodawcy: GRABOWIECKA
Numer budynku pracodawcy: 20
Profil działalności pracodawcy: Działalność usługowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.09.2018
Oferta pracy ważna do: 12.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
.
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zawodem
Naleśnikarnia - Pierogarnia "VANILIA" Jadwiga Jaroszewska - 2018-05-16 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
KASPRZAK-HALE NAMIOTOWE ALFRED KASPRZAK - 2016-11-22 - Chróścice (opolskie)
Obsługa klienta, przygotowywanie imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przyrządzanie potraw
"AUTO-MARKET" Ryszard Iwaszkiewicz | Hotelik "KARMEL" Iwaszkiewicz Ryszard - 2016-07-07 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym (śniadania, obiady, podwieczorki), obsługa urządzeń kuchennych
FUNDACJA "HAPPY DAYS - SZCZĘŚLIWE DNI" - 2017-11-13 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków od surowca do produktu kulinarnego, utrzymanie stanowiska pracy w czystości, obsługa urządzeń kuchennych, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Drzonowo (zachodniopomorskie)
-
Franciszek Łakomiec F.H.U "ŁAKOMCOWIE" ZPM - 2016-06-15 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
jw.
Przedszkole nr 82 - 2016-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków według receptur, współpraca z szefem kuchnimiejsce pracy: ul. Fredry/Podwale, Bydgoszcz
"Yaro" Sp. z o.o. - 2016-07-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w barze i ich wydawanie, obrórbka produktów żywnościowych, utrzymanie porządku i czystości w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Dobrzewino (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Gostyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 6-14, 14-22 w Ustroniu Morskim. Umowa o pracę po 1 miesiącu okresu próbnego.
Platforma Rozwoju S.A. - 2017-01-25 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przejście instruktarzu stanoiwskowego. poznanie i przyswoujenie: zasad organizacji stanoiwska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i PPOŻ, sprzętu oraz narzędzi obsługiwanych na stanoiwsku pracy, nauka metod utrwalania żywności, sprawdzanie terminów przydatności do spożycia, zabezpieczanie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem, przygotowywanie produktów do produkcji zup oraz wyrobów garmażeryjnych, poznanie prawidłowego procesu mycia i dezynfekcji, utrzymywanie w porządku pomieszczeń kuchennych i zapledcza gastronomicznego, poznanie procedur poszczegónych rodzajów pizzy oraz pomoc przy jej produkcji i wypieku, wykonywanie obróbki wstępnej i obróbki termicznej syurowców i półproduktów, sporządzanie potraw zgodnych z menu oraz w oparciu o receptury z przestrzeganiem procesów technologi, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja potraw, wydawanie gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Dębno (zachodniopomorskie)
montaż konstrukcji i pokryć dachowych
Firma Ogólno-Budowlana DACH-WALD - 2017-11-02 - Śmigiel (wielkopolskie)
prowadzenie i nadzorowanie pracy zespołu w Zpo w Bielawie
NZOZ Zespół Praktyki Pielęgniarskiej Medszkol Sp. z o.o. - 2017-02-01 - Bielawa (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Sprządzanie posiłków, dbanie o estetykę wydawanych posiłków, planowanie jadłospisu, dbanie o utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
Med-Active Mariusz Mastej - 2016-03-22 - Jasło (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Raciechowice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw ciepłych i zimnych, jak kebab, falafel, sosy, tapile, utrzymywanie ładu i estettyki miejsca pracy, podawanie potraw, wykonywanie zamówień, praca na pełny etat od poniedziałku do niedzieli w godzinach 9-17 i 17-24.
NEHAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-03 - Warszawa (mazowieckie)
WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, STAŻ PRACY MIN. 1 ROK NA STAN. KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ, PRZYGOTOWANIE DAŃ TRADYCYJNEJ KUCHNI ORIENTALNEJ: ADANA, KEBAB, DALMA, SARMA, KUZ-KUZ, MANTY,
MAYAH - MN_COM - 2017-01-10 - Radzymin (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ PRACY ORAZ URZĄDZEŃ NIEZBĘDNYCH W KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Borowo (pomorskie)
Ocieplanie, murowanie kominów
Rybak Waldemar P.W. DACHOREM - 2017-06-20 - Czeladź (śląskie)
przygotowywanie posiłków i ich wydawanie - dbałość o estetykę dań - dbanie o czystość miejsca pracy znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Zakopane (małopolskie)
Obsługa maszyn. Wymagania: wykształcenie brak lub niepełne podstawowe, zdolności manualne. Pracodawca zapewnia szkolenie. Miejsce wykonywania pracy Bolszewo.
VRISTON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-21 - Bolszewo (pomorskie)
przygotowywanie potraw według receptur kuchni polskiej
PRZEDSIĘBIORSTWO "HOTELE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-31 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie dań i potraw kuchni egipskiej
Firma Handlowo-Usługowa Magdalena Abouheif - 2018-04-30 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-05-24 - Trzebnica (dolnośląskie)