KUCHARZ Bielsko-Biała oferta pracy Dom Pomocy Społecznej dla Przewlekle Chorych w Bielsku-Białej
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie trzech posiłków dziennie (żywienie zbiorowe dla 48 osób), dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie z gramaturą, utrzymywanie w należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Praca w Bielsku-Białej od poniedziałku do niedzieli według ustalonego grafiku (po 8 lub 12 godzin - 6.00-14.00, 6.00-18.00).
Data publikacji: 2017-11-16
Lokalizacja: Bielsko-Biała (śląskie)
Pracodawca: Dom Pomocy Społecznej dla Przewlekle Chorych w Bielsku-Białej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Olimpijska 11, 43-346 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie trzech posiłków dziennie (żywienie zbiorowe dla 48 osób), dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie z gramaturą, utrzymywanie w należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Praca w Bielsku-Białej od poniedziałku do niedzieli według ustalonego grafiku (po 8 lub 12 godzin - 6.00-14.00, 6.00-18.00).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bielsko-Biała
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2017
Data zakończenia pracy: 30.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: badania sanepidowskie
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie średnie gastronomiczne o kierunku kucharz, wymagane doświadczenie na podobnym stanowisku. Konieczne posiadanie aktualnej książeczki zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych oraz umiejętność pracy w zespole.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Dom Pomocy Społecznej dla Przewlekle Chorych w Bielsku-Białej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Adres pracodawcy:
Olimpijska 11, 43-346 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Wskazany kontakt osobisty w godz. 7.30-15.00 lub CV przesłać pocztą albo na adres e-mail
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail, poczta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bielsko-Biała
Gmina pracodawcy: Bielsko-Biała
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bielsko-Biała
Ulica pracodawcy: Olimpijska
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil działalności pracodawcy: dom pomocy społecznej
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.11.2017
Oferta pracy ważna do: 29.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw,dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanie posiłków,utrzymanienależnej czystości i porządku naczyń,sprzętu i pomieszczeń. Zmianowość: trzy zmiany I. 06:00-14:00 II. 07:00-15:00 III. 11:00-19:00
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-06-21 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-03-08 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie posiłków polskich i kuchni i kuchni kresowej; dbałość o najwyższą jakość i smak dań; przygotowywanie stanowiska pracy; obróbka wstępna warzyw i mięsa;
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-07-07 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji
Event Płock Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
PPHU i Turystyczne MAGDA Jadwiga Grabowska - 2016-03-07 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
Mile widziana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty po umówieniu od godz.12:00.
TARASOWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-31 - Rybnik (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE PRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO,PROWADZENIE NEGOCJACJI Z KONTRAHENTAMI Z WIETNAMU
TOMAN HOANG NGUYEN TIEN - 2018-06-26 - Pionki (mazowieckie)
Szycie kurtek ze skór naturalnych z włosem i z licowej. Praca jednozmianowa w godz. 7.00-15.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
"EXPO" SP. Z O. O. - 2017-04-13 - Bielsko-Biała (śląskie)
przyjmowanie dostaw,przygotowywanie kurczaka, marynowanie produktów, otwieranie i zamykanie stanowiska, smażenie kurczaka
AMREST SP Z O.O - 2018-11-16 - Głogów (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, DOŚWIADCZENIE MINIMUM 3 LATA, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ PRACA W GODZ. 9.00-17.00; 15.00-21.00;
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Praszka (opolskie)
Sporządzanie potraw i napojów, organizowanie i porządkowanie stranowiska pracy.Możliwość zorganizowania dowozu do pracy.
FIRMA "ZŁOTA RYBKA" MAŁGORZATA KUSIAK - 2017-05-18 - Powidz (wielkopolskie)
- układanie menu, szacowanie dziennego zapotrzebowania na produkty, dbałość o zapasy;- przygotowanie produktów: mycie, krojenie, siekanie, patroszenie, marynowanie, przyprawianie a następnie przygotowywanie potraw: gotowanie, smażenie, pieczenie, grillowanie z wykorzystaniem sprzętu kuchennego; - podawanie potraw i dekorowanie.
Wellnesshotel Eggerwirt - 2017-02-23 - Austria (Austria)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2017-06-14 - Namysłów (opolskie)
Przygotowanie ofert handlowych w języku angielskim, działanie związane z procesem sprzedaży hurtowej i detalicznej urządzeń produkowanych przez RoadProcessors - elektronicznych, używanych w motosporcie (sterowniki turbin, sterowniki chłodzenia, wyświetlacze parametrów silnika. Pozyskiwanie nowych i dbanie o stałych klientów firmy. Udział w targach międzynarodowych.
Marek Chorąży RoadProcessors - 2016-08-25 - Węgrzce Wielkie (małopolskie)
Przygotowanie potraw, dekoracja (dla 40 osób)wysokość wynagrodzenia netto: 2500 zł możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony.
AGAT sp. z o.o. - 2017-03-16 - Rewal (zachodniopomorskie)
gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Teresin (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni włoskiej.
KONPAR Konrad Krępski - 2016-01-25 - Lublin (lubelskie)
kucharz
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Wilk-Pol Wilk Henryk - 2016-05-19 - Mielec (podkarpackie)
Wykształcenie zawodowe lub średnie; doświadczeniw zawodowe; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przyjęcie towaru, obróbka wstępna surowca, produkcja posiłków (śniadania, zupy, dania mięsne, bistro, jarskie, dietetyczne), dbałość o produkt, jakość , smak, dbanie o czystość i porządek na terenie kuchni oraz restauracji, obsługa zleceń specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-19 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw i ich sprzedaż
ZOFIX - 2017-12-27 - Adolfów (łódzkie)
1) przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonymi normami surowcowymi i normami gotowych wyrobów, 2) realizacja i nadzorowanie prawidłowego przebiegu procesów produkcyjnych zgodnie z obowiązującymi procesami technologicznymi, sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami organizacji pracy, 3)porcjowanie potraw zgodnie z tzw. gramówką, 4)rozliczanie się z surowcówzużytych do produkcji oraz wydawanie gotowych wyrobów zgodnie z rozdzielnikiem, 5) zabezpieczanie pomieszczeń kuchni i magazynów podręcznychprzed kradzieżą i pożarem. Praca na dwie zmiany: 7-15 / 11-19
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Prószków (opolskie)
Praca przy bankietach, imprezach.
Hotel Splendor sp. z o.o. - 2018-11-22 - Stare Babice (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla osób indywidualnych i grup, praca w kuchni.
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2016-12-06 - Zamość (lubelskie)
Sporządzanie i doprawianie potraw. Paca w stołówce pracowniczej Auchan w Bielsku - Białej przy ul. Boh. Monte Cassino 421. Praca jednozmianowa od pn do pt w godz. 7.30-15.30.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Pysz-ne Małgorzata Pysz - 2017-08-30 - Bielsko-Biała (śląskie)
Wykładanie towaru na półkęDbanie o czystość na danych stanowiskach w sklepie Pomoc w obsłudze klienta Obsługa terminala danych Obsługa krajalnicy
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Gryfino (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłkówgodziny pracy 12-20 (weekendy do ustalenia z pracodawcą)
Larus-Krystyna Blicharz - 2018-11-19 - Wola Duża (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ POD NADZOREM WIETNAMSKIEGO SZEFA KUCHNI
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)