KUCHARZ Tuchola oferta pracy PATIO MAGDALENA GRABAN
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-07-25
Lokalizacja: Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PATIO MAGDALENA GRABAN
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowy 1 a, 89-500 Tuchola, powiat: tucholski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tuchola
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tucholski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tuchola
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: PATIO MAGDALENA GRABAN
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tucholi
Adres pracodawcy:
Pl.Wolności 23, 89-500 Tuchola, powiat: tucholski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: tucholski
Gmina pracodawcy: Tuchola
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tuchola
Ulica pracodawcy: Pl.Wolności
Numer budynku pracodawcy: 23
Nazwisko osoby zgłaszającej: Magdalena Graban
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tucholi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.07.2018
Oferta pracy ważna do: 24.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 25.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 25.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
ZAJAZD POD BOREM” TOMASZ BITNER - 2019-09-16 - Pokój (opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
"NIESPODZIANKA" Danuta Rudnicka - Zajazd Lotos - 2018-03-27 - Worów (mazowieckie)
Znajomość kuchni orientalnej: japońskiej i tajskiej, obróka ryb surowych i mrożonych, przygotowywanie skladników i wykonywanie sushi i innych dań kuchni japońskiej i tajskiej zgodnie z menu, produkcja sosów i innych dodatków zgodnie z recepturami.
Kazoku sp. z o.o. - 2017-09-29 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, mozliwosc rozwożenia posiłków do klienta sprodyczanie. Umoaa na czas nieokreślony. Przewidywany bezterminowy okers zatrudnienia. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-01-04 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie sushi i dań orientalnych
Tymoteusz Pietryńczak - 2019-04-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, tj. kulfi, samosy, dolma, sarma itp. Przygotowywanie sosów.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
-Mile widziany kucharz samodzielny,-Godziny pracy 6-14, 14-22,-Wynagrodzenie od 2100 zł brutto do 3000 zł brutto-Kontakt telefoniczny 58-531-51-88 lub osobisty
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2017-11-29 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW.
BAR KALORIA MAŁGORZATA ŁUKAWSKA - 2018-04-13 - Świdnik (lubelskie)
Szycie odzieży damskiej, męskiej, odzież wierzchnia, szycie operacyjne
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Otwock (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z MENU RESTAURACJI , UTRZYMANIE CZYSTOŚCI, WSPÓŁPRACA Z PRACOWNIKAMI I KLIENTAMIUmowa zlecenie ok 168 godzin miesięcznie , dyspozycyjnosć od 7-23, termin umowy 18 miesięcyMiejsce pracy: Oferta zgłoszona w ramach pracy tymczasowej Kontakt kandydatów z pracodawcą: telefoniczny Oferta w sali: F
kontakt przez PUP - 2019-07-04 - Wrocław (dolnośląskie)
staż- nauka: przygotowania kanapek i tostów, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
PHU ANTYKI PIOTR PRYCZEK - 2016-12-30 - Jarocin (wielkopolskie)
p;rzygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów garmażeryjnychPraca sklep Intermarche Gniezno
"RONDA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-18 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków oraz zarządzanie magazynem
A.E.T. sp. z o.o. - 2017-12-06 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnych kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
PÓŁNOC Janina Chyczewska - 2016-03-23 - Gdańsk (pomorskie)
w/g potrzeb
ODYSSEY CLUB HOTEL Piotr Syska - 2016-06-29 - Masłów Pierwszy (świętokrzyskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600,-Kontakt e-mail: waldemarnadolski (at) onet.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2019-05-27 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, deserów. Obsługa klientów.Praca zmianowa: 10:00-18:00 i 14:00-22:00
CAFE - ARTYSTYCZNA Jolanta Głód-Torki - 2017-01-19 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
NARODOWA FUNDACJA POMOCY - 2019-07-30 - Brześć Kujawski (kujawsko-pomorskie)
organizowanie pracy personelowi kuchennemu,uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie wg nich posiłków,utrzymywanie w bieżącej czystości stanowiska pracy,przestrzeganie higieny osobistej,przestrzeganie dyscypliny pracy,zasad technologii i estetyki oraz zasad higieniczno-sanitarnych,przepisów bhp i ppoż,dbałość o stan wykorzystywanego sprzętu i narzędzi
Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 6 w Olsztynie - 2016-07-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Porcjowanie, tworzenie i dekorowanie potraw, uitrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Ulhówek (lubelskie)
Kucharz
HORECAT Sp.z o.o. - 2016-05-05 - Niepołomice (małopolskie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnych z jadłospisem, nadzorowanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Bobolice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami restauracji, stała kontrola czystości sprzętu kuchennego jak i jego odpowiedniego przechowywania, zachowanie ładu, czystości i porządku na stanowisku pracy. Wymagania: dokładność, odpowiedzialność, umiejętność szybkiej i dobrej organizacji pracy, umiejętność pracy w zespole, sumienność i zaangażowanie, mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, aktualna książeczka sanepidowska. Miejsce wykonywania pracy Jastrzębia Góra.
Firma "WITA" S.C. Ireneusz Cechosz, Agata Cechosz - 2017-09-18 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)