KUCHARZ Solec-Zdrój oferta pracy CAFE - ARTYSTYCZNA Jolanta Głód-Torki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, deserów. Obsługa klientów.Praca zmianowa: 10:00-18:00 i 14:00-22:00
Data publikacji: 2017-01-19
Lokalizacja: Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
Pracodawca: CAFE - ARTYSTYCZNA Jolanta Głód-Torki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tadeusza Kościuszki 39, 28-131 Solec-Zdrój, powiat: buski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, deserów. Obsługa klientów.Praca zmianowa: 10:00-18:00 i 14:00-22:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Solec-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: buski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Solec-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Data zakończenia pracy: 31.01.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: CAFE - ARTYSTYCZNA Jolanta Głód-Torki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Busku-Zdroju
Adres pracodawcy:
Tadeusza Kościuszki 39, 28-131 Solec-Zdrój, powiat: buski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: buski
Gmina pracodawcy: Solec-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Solec-Zdrój
Ulica pracodawcy: Tadeusza Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 39
Profil działalności pracodawcy: Usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Busku-Zdroju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.01.2017
Oferta pracy ważna do: 18.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 19.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 19.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrządzanie posiłków dla uczniów i przedszkolaków, nadzór nad pracą w stołówce szkolnej
ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. MIKOŁAJA KOPERNIKA W GUBINIE - 2017-08-17 - Gubin (lubuskie)
Kucharz/Kucharka. Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą restauracji.
GOŚCINIEC "U GIENKA" NOCLEGI i JADALNIA NAD DOBRZYCĄ Eugeniusz Tyma - 2016-10-17 - Dobrzyca (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW , PRZEKĄSEK
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków oraz dbanie o najwyższą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków gorących i zimnych kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Łochów (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
Utrzymywanie u ruchu ciągłym maszyn i instalacji w halach produkcyjnych, zapewnienie pelnej sprawności techniocznej urządzeń, monitorowanie poprawności ich działania i reagowanie na awarie, podejmowanie niezbędnych napraw i usuwanie usterek.
Łukasz Jagodziński - 2017-07-12 - Czerwieńsk (lubuskie)
zaopatrzenie w produkty spożywcze, przygotowywanie dań, dbanie o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez OHP - 2016-07-18 - Chełm (lubelskie)
PRZYGOTOWAYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Wałcz (zachodniopomorskie)
JW.
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc przy przyrządzaniu posiłków
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2016-08-19 - Sulbiny (mazowieckie)
- Zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami- Organizacja pracy działu kuchni, w tym zarządzanie- Znajomość kontroli jakości i czystości HACCP- Sumienność i odpowiedzialność
Ośrodek Wczasowy "Contessa" Dziwnówek - 2016-02-17 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
wg. zawodu
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
praca przy przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Złotoryja (dolnośląskie)
•wykonywanie pomocniczych prac budowlanych, remontowych, renowacyjnych związanych z infrastrukturą wod.-kan. ( renowacja bezwykopowa )•wykonywanie wyznaczonych prac zgodnie ze sztuką budowlaną,•dbałość o narzędzia pracy,•przestrzeganie zasad BHP,Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na okres próbny 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: WyryPraca w godzinach: 6-14 pn-pt
Cleanpipe Polska Sp. z o.o. - 2017-02-10 - Wyry (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, równiez w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
Usługi Hotelarskie Wioletta Cieślak - 2016-04-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań
PPHU ANGELLO SC Izabela Osiewicz Marek Osiewicz - 2017-01-26 - Rawicz (wielkopolskie)
Gotowanie i przyrządzanie posiłków.
Milwicz Anna Noclegi"U Anny" - 2016-06-02 - Ślesin (wielkopolskie)
praca w kuchni
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA DARIUSZ TWARDOWSKI, PENSJONAT "TWARDOWSKI" - 2016-04-14 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
"IVES" Amarjeet Singh - 2016-07-26 - Zielonka (mazowieckie)
jw.
BAR KOLOROWA ANTONI ZARZECKI - 2017-01-20 - Michałowice (mazowieckie)
Ustalanie menu, przygotowanie potraw, kalkulacja, zakupy potrzebnych produktów.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłkow z menu lokalu, obsługa klienta, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Białystok (podlaskie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni Włoskiej
"JNS" DOMINIK DUDA - 2018-09-03 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie całodziennych posiłków
DW WAM SP.ZO.O. O/WDW JURATA - 2017-03-16 - Jurata (pomorskie)