KUCHARZ Gubin oferta pracy ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. MIKOŁAJA KOPERNIKA W GUBINIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 300 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie posiłków dla uczniów i przedszkolaków, nadzór nad pracą w stołówce szkolnej
Data publikacji: 2017-08-17
Lokalizacja: Gubin (lubuskie)
Pracodawca: ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. MIKOŁAJA KOPERNIKA W GUBINIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Racławicka, 66-620 Gubin, powiat: krośnieński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przyrządzanie posiłków dla uczniów i przedszkolaków, nadzór nad pracą w stołówce szkolnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gubin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krośnieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gubin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: ważna książęczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy:
ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. MIKOŁAJA KOPERNIKA W GUBINIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie Odrzańskim
Adres pracodawcy:
Racławicka, 66-620 Gubin, powiat: krośnieński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: krośnieński
Gmina pracodawcy: Gubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gubin
Ulica pracodawcy: Racławicka
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie Odrzańskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.08.2017
Oferta pracy ważna do: 31.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Rudnik nad Sanem (podkarpackie)
sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Lublin (lubelskie)
Kucharz - marynowanie, panierowanie i smażenie produktów zgodnie z obowiązującymi standardami (nauka standardów przez ok 2 tygodnie z instruktorem który będzie wszystko tłumaczył i pokazywał), dbanie o czystość własnego stanowiska. Wymiar czasu pracy od 0,25 - 1,0 etatu (w zależności od dyspozycyjności pracownika). Praca na trzy zmiany.
kontakt przez OHP - 2017-10-06 - Tarnów (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE RÓŻNORODNYCH DAŃ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, ORIENTALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, ciast i deserów. Sprawdzanie czystości następujących obszarów powiązanych z kuchnią: magazyny, chłodnie, miejsca do składowania artykułów suchych w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Bogatynia (dolnośląskie)
liczenie towarów za pomocą skanera
kontakt przez OHP - 2017-06-20 - Sieradz (łódzkie)
przyrządzanie dań kuchni polskiej, włoskiej, pizzy
"MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2016-05-18 - Łańcut (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ WG KARTY, MENU WG USTALONYCH RECEPTUR
kontakt przez OHP - 2016-04-19 - Gdańsk (pomorskie)
kontrolowanie jakości i ilości wykonywanych prac, planowanie płodozmianowe z uwzględnieniem możliwości bonitacyjnych gleby, codzienne wyznaczanie czynności operacyjnych
Prywatne Gospodarstwo Rolne Roman Sopoliński - 2016-01-20 - Brzeźnica (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń AGD.
Monika Luberda "DUET" - 2016-01-18 - Charsznica (małopolskie)
przygotowywanie dań ala carte i przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe, utrzymanie czystości stanowiska pracy
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2019-03-27 - Rzeszów (podkarpackie)
-przygotowywanie potraw mięsnych i półmięsnych,-przygotowywanie surówek i sałatek,-utrzymanie porządku w miejscu pracy
RESTAURACJA "ARKADIA"DANUTA ZAGOŻDŻON; "MAGNOLIA" KWIATY, ART. OGRODNICZE DANUTA ZAGOŻDŻON - 2017-01-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie kierunkowe lub praktyka w pracy na stanowisku kucharza; książeczka sanepidowska; chęć do podjęcia zatrudnienia; jedna zmiana w godz. 11-21, w weekendy 10-21; miejsce pracy: Rachowice
"GASTRONOMIK" PŁOWIEC RENATA - 2016-09-15 - Rachowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw i napojów dla gości obecnych w hotelu,catering i na przyjęcia okolicznościowe,wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie posiłków,utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
HOTEL STACJA KUTNO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Kutno (łódzkie)
sporządzanie potraw kuchni polskiej i innych narodów
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw.
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2016-07-13 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
osoby do 30 roku życia II profil
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystość na stanowisku pracy,
P.P.H.I U. "KANONIK" - Jacek Kanonik - 2017-10-16 - Chludowo (wielkopolskie)
wg stanowiska
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2016-08-17 - Krzyszkowice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłkówdla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej dla Dzieci i Młodzieży w Grabiu - 2016-05-19 - Grabie (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-05-04 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowanie potraw, przygotowanie przyjęć weselnych
M Royal Wiktoria Baryczkowska - 2017-06-07 - Głogów (dolnośląskie)
wymagane min. 3 lata doświadczenia w pracy na ww. stanowisku
GENOWEFA TRZEPACZ "POD DĘBAMI" RESTAURACJA-HOTEL - 2016-12-20 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów, udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami, utrzymanie porządku w miejscu pracy, dbałość o powierzony sprzęt kuchenny. Praca na 2 zmiany (7.00-15.00, 15.00-23.00). Oferta pracy również dla osoby z orzeczonym stopniem niepełnosprawności.
HOTELE DIAMENT S.A. - 2017-05-04 - Zabrze (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Raciąż (mazowieckie)
przygotowanie i wydawanie potraw, utrzymywanie porządku w kuchni i magazynach
Catering-express spółka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2017-01-03 - Oświęcim (małopolskie)