KUCHARZ Ostr贸w Wielkopolski oferta pracy GENOWEFA TRZEPACZ "POD D臉BAMI" RESTAURACJA-HOTEL
Najatrakcyjniejsze wyposa偶enie 艂azienki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wymagane min. 3 lata do艣wiadczenia w pracy na ww. stanowisku
Data publikacji: 2016-12-20
Lokalizacja: Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Pracodawca: GENOWEFA TRZEPACZ "POD D臉BAMI" RESTAURACJA-HOTEL
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Pozna艅ska 86, 63-400 Ostr贸w Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
wymagane min. 3 lata do艣wiadczenia w pracy na ww. stanowisku
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ostr贸w Wielkopolski
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ostrowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ostr贸w Wielkopolski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.01.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: GENOWEFA TRZEPACZ "POD D臉BAMI" RESTAURACJA-HOTEL
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Pozna艅ska 86, 63-400 Ostr贸w Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
pracodawca prosi o kontakt telefoniczny: 602-300-980
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Ostr贸w Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ostr贸w Wielkopolski
Ulica pracodawcy: Pozna艅ska
Numer budynku pracodawcy: 86
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.12.2016
Oferta pracy wa偶na do: 19.01.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.12.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca biurowa, weryfikacja p艂atno艣ci od klient贸w, wprowadzanie p艂atno艣ci do systemu BB, kompensata rozrachunk贸w z klientami , ewidencja i rozliczania opakowa艅. Wynagrodzenie: 2500z艂 - premia uznaniowa. Umiej臋tno艣ci: ch臋ci do pracy i zaanga偶owanie, dok艂adno艣膰, systematyczno艣膰, dobra organizacja pracy. Godziny pracy do uzgodnienia.
BZOMEX SP. Z O. O. SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-03-22 - Pcim (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci.Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy.
Centrum Rehabilitacji Rolnik贸w KRUS "NIWA" w Ko艂obrzegu - 2016-06-10 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅; ustalanie menu; dbanie o wyb贸r sk艂adnik贸w do potraw, konserwacja urz膮dze艅 kuchennych; obs艂uga rozdrabniarek wilk, Spomasz-Nak艂o, piec贸w konwekcyjnych, maszyny kuter; praca w wymiarze 20 godz./tydz.
DREMAN Sp. z o.o. - 2017-11-10 - Opole (opolskie)
x
"OKR膭GLAK" s.c. Joanna i Maciej Dani艂owicz - 2017-01-10 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, prawid艂owe magazynowanie zywno艣ci i sprz臋tu. Przestrzeganie zasad postepowania z zywno艣ci膮. Estetyczne prezentowanie da艅. Przestrzeganie norm i standard贸w produkcji
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sos贸w, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
Prace pomocnicze przy rozk艂adani sprz臋tu geofizycznego w terenie. Rozstawianie urz膮dze艅 do pomiar贸w geofizycznych w terenie. Praca na okres 2 m-cy z mo偶lwio艣cia przed艂u偶enia. W ci膮gu dnia wydawany jest posi艂ek regeneracyjny. Mo偶liwo艣膰 dalszej wsp贸艂pracy i wyjazd贸w krajowych.
GRUPA ATERIMA Sp. z o.o. S.K. - 2017-12-22 - Wola (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty, przygotowywanie da艅 z owoc贸w morza oraz wykonywanie wszelkich czynno艣ci zwi膮zanych z przyrz膮dzaniem potraw
kontakt przez OHP - 2018-06-15 - Norwegia (Norwegia)
- obs艂uga sekretariatu,- praca w terenie - kontrola gospodarstw (IRZ, CC, dobrostan)
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Wieliczka (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw z karty
Kornel - Sylwester Trybulec - 2018-04-23 - Mielec (podkarpackie)
-Praca w Galerii Kociewskiej w Pizzerii W艂oskiej,-Osoby zainteresowane prac膮 proszone s膮 o przes艂anie CV wraz ze zdj臋ciem na adres: izka249 (at) op.pl,-Godziny pracy wg grafiku - Pizzeria otwarta od poniedzia艂ku do niedzieli w godz. 9-21,-Samodzielna praca na stanowisku pizzermana.
CEZARY SUSKA SCS - 2017-08-10 - Tczew (pomorskie)
x
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "Exclusive" Micha艂 Sajewicz - 2018-03-05 - Bia艂ystok (podlaskie)
do uzgodnienia
Jakub Cygan Us艂ugi Gastronomiczne - 2017-08-10 - Krasne (podkarpackie)
wyr贸b i wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
OLF Damian Majewski - 2017-03-20 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw nepalskich i indyjskich i napoj贸w w barze orientalnym
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
osoba do przyuczenia,prawo jazdy kat. B,
Pizzeria Francuska MERIDIEN Napiera艂a Alina - 2017-01-16 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Dba艂o艣膰 o miejsce pracy; obr贸bka wstepna produkt贸w; obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych; przygotowywanie potraw; przestrzeganie zasad BHP, P-PO呕, system贸w wewn臋trznych
Pa艂ac Kobylniki J臋drzej Twardowski, Dominik Kli艅ski S.C. - 2017-02-24 - Kobylniki (wielkopolskie)
wg stanowiska i programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Bo膰ki (podlaskie)
Gotowanie
NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fija艂kowska-Tiekiela, Z.Tekiela - 2018-05-15 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Gotowanie 艣niada艅 i obiad贸w na 70 os贸b
DARPOL DARIUSZ JUCHA - 2016-06-22 - Niegoszcz (zachodniopomorskie)
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe, do艣wiadczenie minimalne wymagane, Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Restauracja POD DZWONEM Przemys艂aw Paszek - 2018-07-09 - Krotoszyn (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klient贸w restauracji
MA艁GORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2017-11-29 - Modlnica (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe ASTRA s.c. Halina Jag艂owska, Miros艂aw Dermont - 2016-09-07 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
-Ochrona fizyczna w obiektach na terenie Tczewa,-Praca w systemie dwuzmianowym (godziny do ustalenia),-Kontakt telefoniczny 663-193-211; e-mail: biuro (at) umbrellaholding.pl
UMBRELLA SECURITY SP. Z O.O. - 2016-11-10 - Tczew (pomorskie)
Gotowanie potraw kuchni ormia艅sko-polskiej. Praca w godz. 10-18 lub 12-20. Proponowany okres zatrudmiemnia; 2 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o asortyment, sporz膮dzanie list zapotrzebowania, przestrzeganie przepis贸w technologicznych, sanitarnych i higienicznych, umiejetnos膰 przestawiania si臋 z jednej czynno艣ci na inn膮, kreowanie oferty posi艂k贸w.
"DW脫R CZARNECKIEGO" HELENA CZARNECKA - 2016-08-12 - Poros艂y-Kolonia (podlaskie)
Prowadzenie zaj臋膰 dydaktycznych. Praca na umow臋 na zast臋pstwo w godz. 7:15-12:35 w Czerninie.
Szko艂a Podstawowa im. Or艂a Bia艂ego W Czerninie - 2017-01-16 - Czernin (zachodniopomorskie)
Do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, tak偶e w weekendy, po 12 h; miejsce pracy: Gliwice So艣nica; kuchnia polska i 艣l膮ska;
"MAG" Przesi臋biorstwo Wielobran偶owe Gra偶yna Zygad艂o - 2016-04-01 - Gliwice (艣l膮skie)