KUCHARZ Krotoszyn oferta pracy Restauracja POD DZWONEM Przemys艂aw Paszek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe, do艣wiadczenie minimalne wymagane, Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2018-07-09
Lokalizacja: Krotoszyn (wielkopolskie)
Pracodawca: Restauracja POD DZWONEM Przemys艂aw Paszek
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:63-700 Krotoszyn, powiat: krotoszy艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe, do艣wiadczenie minimalne wymagane, Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Krotoszyn
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: krotoszy艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Krotoszyn
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.07.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: wymagane minimalne do艣wiadczenie
Nazwa pracodawcy: Restauracja POD DZWONEM Przemys艂aw Paszek
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Krotoszynie
Adres pracodawcy:
63-700 Krotoszyn, powiat: krotoszy艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: krotoszy艅ski
Gmina pracodawcy: Krotoszyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Krotoszyn
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Krotoszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.07.2018
Oferta pracy wa偶na do: 08.08.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.07.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
GOTOWANIE;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE W PLAC脫WKACH ZBIOROWEGO 呕YWIENIA, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00;PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY 698630124; MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIE艃CAMI
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELI艃SKA - 2016-03-10 - Przylep (zachodniopomorskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posi艂kow - kebab贸w.Wymagania:- wykszta艂cenie podstawowe,- ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno - epidemilogicznych,- sta偶 pracy mile widziany,- mile widziane osoby do przyuczenia.
Us艂ugi Gastronomiczne Monika Golczyk - 2017-05-22 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, nadz贸r nad pracownikami.
Krzywosz Adam Roztocza艅ski Pstr膮g - 2017-12-07 - Bondyrz (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, deser贸w. Obs艂uga klient贸w.Praca zmianowa: 10:00-18:00 i 14:00-22:00
CAFE - ARTYSTYCZNA Jolanta G艂贸d-Torki - 2017-01-19 - Solec-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
prace 艣lusarsko - spawalniczne na terenie obiekt贸w Sportu i Rekreacji w Inowroc艂awiu
O艢RODEK SPORTU I REKREACJI INOWROC艁AW - 2015-11-23 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
toczenie element贸w r贸偶nych
ANTJUS Justyna Gi偶ycka - 2017-08-04 - 呕ugienie (warmi艅sko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w i zajmowanie si臋 kuchni膮
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - R膮bie艅 (艂贸dzkie)
kucharzpraca w godz 9-17, 14-22
Kapa艂a Gra偶yna - 2016-08-04 - Chmiel贸w (podkarpackie)
- przygotowanie potraw - dbanie o bobr膮 jako艣膰 potraw- wydawanie posi艂k贸w
HOTEL OPERATOR Pawe艂 Wieczorek - 2018-08-09 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, dekorowanie da艅, przygotowywanie sos贸w do da艅, pilnowanie porz膮dku, przestrzenie zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Piaseczno (mazowieckie)
podanie
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - P艂awno (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
HOTEL HERON Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2016-04-05 - Sienna (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw. Praca na umow臋 o prac臋 w systemie r贸wnowa偶nym w godz. 7-19 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy.
Obiekty Sanatoryjno - Wczasowe "P脫艁NOC" Sp. z o.o. (O艣rodek 鈥濸hoenix" dawny Chemik) - 2018-01-09 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Do zada艅 na stanowisku Kucharz b臋dzie nale偶a艂o: 鈥rzygotowanie da艅 - produkt贸w o najwy偶szej jako艣ci i walorach smakowych celem pozyskania jak najwi臋kszej sprzeda偶y i sta艂ych klient贸w,鈥dzia艂 w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez,鈥ba艂o艣膰 o posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia: porcje posi艂k贸w, jako艣膰, smak, estetyka wydawanych posi艂k贸w, 鈥obieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazyn贸w w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮,鈥apewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug,鈥bs艂uga klienta zgodnie z wysokimi standardami,鈥trzymanie porz膮dku w miejscu pracy,鈥ba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t kuchenny,鈥ealizacja wszystkich wska藕nik贸w, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wynik贸w w zakresie audyt贸w.
Hotele Diament S.A. - 2017-07-31 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
przenoszenie surowc贸w, materia艂贸w, sprz臋t贸w, podzespo艂贸w, komponent贸w i cz臋艣ci, wykonywanie prostych, powtarzalnych czynno艣ci monta偶u podzespo艂贸w lub wyrob贸w gotowych, przenoszenie gotowych cz臋艣ci i produkt贸w z linii monta偶owej, przygotowanie materia艂贸w i narz臋dzi niezb臋dnych do produkcji,
FPU ATOL EL呕BIETA KO艁ODZIEJCZYK - 2016-11-02 - 艢widnik (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w..Praca w godz. 6-18 w Ko艂obrzegu na umow臋 zlecenie w systemie r贸wnowa偶nym. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-06-27 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; mile widziane do艣wiadczenie oraz ksi膮偶eczka sanepidu; istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu; godziny pracy do uzg. z pracodawc膮; miejsce pracy: 艢wibie;
Hubert Kremzer - 2017-08-07 - 艢wibie (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
IRENA SZCZYPA - 2017-06-07 - Pu艂awy (lubelskie)
- przygotowywanie da艅 i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GO艢CINNE - 2018-06-20 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie spisu menu; przygotowywanie i obs艂uga catering贸w, prowadzenie rozm贸w z klientami
Sp贸艂dzielnia Socjalna "TRADYCJA SMAK脫W" - 2017-04-03 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - 艣niadanie, obiad, kolacja
EVER CATERING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-05-18 - Belsk Du偶y (mazowieckie)
kucharz - refundowane
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Rakoniewice (wielkopolskie)
sporz膮dzanie potraw
DW脫R OSMOLICE - 2016-03-10 - Bia艂ki Dolne (lubelskie)
praca w kuchni
Firma Handlowa K.E.J. Katarzyna Kulik - 2016-05-09 - 艁eba (pomorskie)
Przygotowanie potraw wg karty,Zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,Zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy,
kontakt przez OHP - 2018-06-01 - Olesno (opolskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepis贸w kuchni chi艅skiej, wsp贸艂praca z szefem kuchni narodowo艣ci chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
sprzeda偶 lod贸w w艂oskich,obs艂uga klient贸w lodziarnii
kontakt przez OHP - 2018-04-13 - Rzesz贸w (podkarpackie)