KUCHARZ Szczytno oferta pracy RESTAURACJA "ARKADIA"DANUTA ZAGOŻDŻON; "MAGNOLIA" KWIATY, ART. OGRODNICZE DANUTA ZAGOŻDŻON
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: -przygotowywanie potraw mięsnych i półmięsnych,-przygotowywanie surówek i sałatek,-utrzymanie porządku w miejscu pracy
Data publikacji: 2017-01-18
Lokalizacja: Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: RESTAURACJA "ARKADIA"DANUTA ZAGOŻDŻON; "MAGNOLIA" KWIATY, ART. OGRODNICZE DANUTA ZAGOŻDŻON
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żeromskiego 16/10, 12-100 Szczytno, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-przygotowywanie potraw mięsnych i półmięsnych,-przygotowywanie surówek i sałatek,-utrzymanie porządku w miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczytno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczycieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczytno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność przygotowywania potraw
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: kierowca kat.B
Nazwa pracodawcy:
RESTAURACJA "ARKADIA"DANUTA ZAGOŻDŻON; "MAGNOLIA" KWIATY, ART. OGRODNICZE DANUTA ZAGOŻDŻON
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Adres pracodawcy:
Wincentego Pola 4, 12-100 Szczytno, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie+CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: szczycieński
Gmina pracodawcy: Szczytno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczytno
Ulica pracodawcy: Wincentego Pola
Numer budynku pracodawcy: 4
Nazwisko osoby zgłaszającej: Danuta Zagożdżon
Adres składania dokumentów aplikacyjnych na to stanowisko:
24 Stycznia 1, 12-114 Rozogi, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: szczycieński
Gmina pracodawcy: Rozogi
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rozogi
Ulica pracodawcy: 24 Stycznia
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.01.2017
Data dodania oferty pracy: 18.01.2017
Oferta pracy ważna do: 17.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 18.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 18.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Łódź (łódzkie)
OBRÓBKA WSTĘPNA, PRZYGOTOWANIE DAŃ (GARMAŻERKA), OBSŁUGA KLIENTA, SPORZĄDZENIE KARTY PRODUKTÓW, OBRÓBKA TERMICZNA, KONTROLA STANÓW MAGAZYNOWYCH
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie dań w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Czarna Górna (podkarpackie)
wykonywanie zabiegów laserowych
"4 body" Agnieszka Daraż - 2016-01-18 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowanie posiłkówwg.menu przedsiębiorstwa-kuchnia tradycyjna,oraz dania szybkie typu fast-food.
Mirosław Andrzej - 2016-03-31 - Lublin (lubelskie)
obsługa obrabiarek sterowanych numerycznie i konwencjonalnych
Fabryka Szlifierek "FAS GŁOWNO" Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Głowno (łódzkie)
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
Oferta dla osób spełniających warunki Regulaminu Refundacji Wyposażenia/Doposażenia,ścieżka dostępu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocześnie zakwalifikowanych bądź kwalifikujących się do II profilu pomocy.Wykształcenie, doświadczenie: brak wymagań; znajomość branży gastronomicznej; Zakres obowiązków: obsługa kuchni i urządzeń gastronomicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Gliwice (śląskie)
Obróbka wstępna potrzebnych produktów, przygotowywanie potraw kuchni japońskiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie potraw serbskich w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni serbskiej (m.in. zupy, dania mięsne, dania z owoców morza, makarony, desery)
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Grzędy (mazowieckie)
Magazynier
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Wałcz (zachodniopomorskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM.SANIA KUCHNI LOKALNEJ
DARIUSZ KUNA PHU AGMA - 2016-10-24 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ
PHU MASTERCLEAN RADOSŁAW ŁOŚ - KOROBCZAK - 2016-05-23 - Sopot (pomorskie)
Ustalanie menu, przygotowanie potraw, kalkulacja, zakupy potrzebnych produktów.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
Gastronomia - Kompleksowe przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych. kontakt: 661-611-247
PNB CONSULTING Piotr Suwała, ul. Częstochowska 6 Micigózd Piekoszów - 2016-05-02 - Micigózd (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI JAPOŃSKIEJ.
Premium Food Restaurants SA - 2017-08-24 - Gdańsk (pomorskie)
praca na terenie budowy (śląskie, małopolskie) codzienny powrót do domu, wolne soboty niedziele
AGUIA MEDIA S.C. BARTOSZ JANY, MONIKA MAŁKIEWICZ-JANY - 2016-11-07 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, sprawdzenie jakości produktów i ich weryfikowanie, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy, obsługa klienta.
Firma "RELAX" s.c Dorota Kreft, Tadeusz Kreft - 2017-11-06 - Wejherowo (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie potaw, sporządzanie dań zgodnie z zamówieniem klienta, gotowanie, pieczenie, podawanie potraw klientom, sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Świdwin (zachodniopomorskie)
Gotowanie obiadów, przygotowywanie posiłków.
Bar Uniwersalny Daniel Ludwa - 2016-06-23 - Głuchołazy (opolskie)
zgodny ze stanowiskiem
DOMINIKA ELDEMIR - 2017-07-28 - Chojnice (pomorskie)
Wymagana aktualna książeczka zdrowia oraz umiejętności zawodowe i chęci do pracy. Praca w barze całodobowym na stacji paliw w Strzebielinie. Po okresie próbnym pracodawca oferuje podpisanie umowy o pracę. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów.
"GRONO" s.c. "Oberża Cztery Pory Roku" - 2017-08-21 - Strzebielino (pomorskie)
przygotowanie dań z kuchni orientalnej wg. receptur w języku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
UMC CATERING SERVICES Restauracja Osetia - 2017-03-08 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
_ praca przy obsłudze gości konferencyjnych, bankietowych i indywidualnych _ praca przy cateringach _ preferowane osoby niepalącePraca w Hotelu RODAN
RODAN SP. Z O.O. - 2018-04-13 - Kórnik (wielkopolskie)
KUCHARZ
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2017-02-17 - Kolonowskie (opolskie)