KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 160 PLN
Zakres obowiązków: Gastronomia - Kompleksowe przygotowanie posiłków.
Data publikacji: 2018-10-01
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gastronomia - Kompleksowe przygotowanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 160 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 160 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: Technologia żywności i inżynieria
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 11
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.10.2018
Oferta pracy ważna do: 22.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 01.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 01.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw wg. receptur kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Pabianice (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie średnie; doświadczenie w gastronomi, obsłudze klienta: 6 m-cy; znajomość kuchni ukraińskiej; znajomość jęz. ukraińskiego; zakres obowiązków: przygotowanie potraw, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, sprzątanie; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe GEBI Gabriela Ignaciuk - 2016-07-19 - Płock (mazowieckie)
zg. ze złozonym wnioskiem
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Bytów (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej i azjatyckiej.Pozyskiwanie receptur i produktów z krajów azjatyckich.Kontaktowanie się z kontrahentami i dostawcami zagranicznymi, w celu sprwadzania przypraw z Indii i AzjiWymagana znajomość przypraw i receptur kuchni indyjskiej i azjatyckiej.
VIKA DAWIDOWSKA, MOSPAN S.C. - 2018-02-07 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni oriientalnej.Praca na umowę zlecenie, nie mniej niż 66 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz. 10:00-20:00. Oferta dostępna w sali g
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Dębno (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Krzeszów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Restauracja "ZŁOTY RÓG" Danuta Czupak - 2016-02-17 - Trzcianka (wielkopolskie)
pomoc w kuchni, dbanie o czystość hotelu
"Kormoran" Beata Wandachowicz - 2017-09-07 - Wierzbiny (warmińsko-mazurskie)
Branża gastronomiczna
STANISŁAW BIAŁKOWSKI - 2017-11-03 - Łódź (łódzkie)
Wymagania: wykształcenie min. średnie, mile widziana znajomość języków obcych.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Racibórz (śląskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii Nr 7 - 2018-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
DOMINIKA ELDEMIR - 2017-06-22 - Chojnice (pomorskie)
Budowa chodnikówUkładanie kostki
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Strzałkowo (wielkopolskie)
Gotowanie specjałów orientalnych, pieczenie chleba ormiańskiego (lavash), umiejętność gotowania potraw kuchni kaukaskiej, robienie potraw ormiańskich dla cateringu
YEGHOYAN GRUP GEVORG YEGHOYAN - 2016-11-15 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw według receptur, wydawanie posiłków, organizacja stanowiska pracy; dwie zmiany; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach (10-18) oraz e-mailowy.
FHU PEPE Dariusz Kanclerz - 2016-02-11 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Doświadczenie zawodowe mile widziane.
DOMOWE SPECJAŁY Katarzyna Rońda - 2018-05-15 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
sporządzanie dań gorących i zimnych z karty, porcjowanie i wydawanie, współpraca z pracownikami kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Lachówka Duża (lubelskie)
Gotowanie i przygotowanie potraw zgodnie z recepturą kuchni egipskiej. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00; 16:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca na stnowisku kucharza - przygotowywanie mięsa.
PRODUKCJA, USŁUGI, HANDEL HURTOWY I DATALICZNY Jan Kuś - 2018-01-12 - Brzeziny (łódzkie)
KUCHARZ
HOTEL PIEKARNIA RESTAURACJA "CAMPARI" ROMAN FERENC - 2017-03-02 - Góra Motyczna (podkarpackie)
KucharzDwie zmiany:I zmiana 8:00-16:00II zmiana 15:00-23:00Restauracja PIANO CAFE
Kornel - Sylwester Trybulec - 2017-06-29 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy, wykonywanie poleceń szefa kuchni
"Urbańscy " S.C Ośrodek Wypoczynkowy "Wielki Błękit" - 2018-08-07 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
"BURY- TURYSTYKA" s.c. Jan Bury, Łukasz Bury - 2016-08-10 - Zawoja (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych.
F.H.U. HOTEL GÓRSKO Maria Sadkiewicz-Bill - 2016-09-16 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni Polskiej. Obsługa imprez okolicznościowych. System pracy jednozmianowy. Godziny pracy do ustalenia (10:00 - 18:00)
Restauracja Adria A. Wojnar, R. Zaręba s.c. - 2017-03-13 - Andrychów (małopolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Warszawa (mazowieckie)