KUCHARZ Łódź oferta pracy DARIUSZ KUNA PHU AGMA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: ZGODNIE ZE STANOWISKIEM.SANIA KUCHNI LOKALNEJ
Data publikacji: 2016-10-24
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: DARIUSZ KUNA PHU AGMA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Hodowlana 15, 91-231 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: ZGODNIE ZE STANOWISKIEM.SANIA KUCHNI LOKALNEJ
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
AKTUALNA KSIĄŻECZKA SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNA
Nazwa pracodawcy: DARIUSZ KUNA PHU AGMA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Hodowlana 15, 91-231 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Hodowlana
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.10.2016
Oferta pracy ważna do: 24.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrządzanie deserow i napojów gorących, wypiek i przygotowywanie pizzy, dbanie o czystosc na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Nowe (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie pizzy
PHU Mafex Mariusz Matczak, Grażyna Matczak s.c. - 2018-01-08 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowanie surowców do sporządzania potraw, obsluga maszyn i urzadzeń, obróbka termiczna potraw, mycie maszyn, narzędzi, naczyń, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Białystok (podlaskie)
Praca w branzy meblarskiej. Interaktywna obsługa klienta, obsługa komputera i kasy fiskalnej. Nadzór nad realizacją zamówień, wywóz towaru do klienta.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE " MIREX " MIROSŁAW KUŹNIECKI - 2016-07-11 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
wg stanowiska ( kontakt z pracodawcą tel: 609878868 lub 071-3897871 )
KARCZMA CYSTERSKA - Firma Handlowo-Gastronomiczna M. KOWAL - 2016-02-04 - Lubiąż (dolnośląskie)
praca w kuchni
GRILL-BAR Pod Dzikiem Bogusława Szerszenowicz - 2015-12-01 - Bobrowice (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA
OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA - 2016-03-17 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw zapewnienie najwyższej jakość produktów w połączeniu z jakością obsługi i estetyką wydawanych potraw dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu przestrzeganie zasad postępowania z żywnością przestrzeganie i właściwie stosowanie obowiązujących zasad /przepisów BHP, Ppoż., Sanepid-u utrzymywanie wysokich standardów sanitarnych w ramach prowadzonej działalności przestrzeganie przepisów i procedur obowiązujących w produkcji gastronomicznej
"Społem" Augustowska Spółdzielnia Spożywców - 2018-10-02 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-04-06 - Łeba (pomorskie)
WG ZAL
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie,pieczenie
Specjalistyczne Centrum Pielęgnacyjno-Opiekuńcze EWA-MED sp. z o.o. - 2015-12-03 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
praca w kuchni, wykonywanie potraw
BISTRO OBIADEK JOLANTA KONIECZKOWSKA - 2017-10-24 - Strzyżów (podkarpackie)
-PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW-PROWADZENIE MAGAZYNU-ZAMAWIANIE TOWARU, EWIDENCJA FAKTUR-PROWADZENIE EWIDENCJI ŻYWNOŚCI
kontakt przez OHP - 2017-01-09 - Tczew (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
MIEJSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW w ŁODZI - 2018-04-20 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, surówek, przystawek, komponowanie menu.
"LAGUNA" CELINA PACHUCKA - 2018-02-27 - Suwałki (podlaskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przedzepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców,półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępnasurowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami imetodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw zwarzyw, mięsa i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potrawpółmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; wykańczanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potrawkuchni regionalnej, kuchni polskiej przygotowywanie potraw, napojów i deserów naprzyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a takżeporządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2017-04-07 - Augustów (podlaskie)
Zadaniowe wykonywanie prac polowych w gospodarstwie sadowniczym, cięcie sadu i sortowanie owoców prace porządkowe, sadzenie drzewek.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wólka Dańkowska (mazowieckie)
praca w ośrodku wczasowym
PPHU"Maja"s.c. Tuszyn O.W "Star" w Łebie - 2016-03-03 - Łeba (pomorskie)
wg. stanowiska
Prywatne Przedszkole KREDKA - 2016-10-13 - Legnica (dolnośląskie)
doradztwo i sprzedaż artykułów z branży rolno ogrodniczej (nawozy, środki ochrony roślin)
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "AGRO-TERS" EDWARD SOLAK I STANISŁAW SOLAK SPÓŁKA JAWNA - 2018-09-25 - Chełm (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowePrzestrzeganie standardów produkcji gastronomicznejUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychWspółpraca przy wdrażaniu nowego menuI zmiana 6:00-14:00II zmiana 14:00-22:00Pracodawca oferuje pracę w miłym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Zdzisław - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ,,Rado'' - 2017-04-18 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Miksowanie i wytwarzanie soków i napojów owocowo- warzywnych.Sporządzanie kanapek.
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Stalowa Wola (podkarpackie)
utrzymanie czystości na stanowisku ; praca wg standardów
kontakt przez OHP - 2016-07-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Tarnów (małopolskie)
praca w kuchni
"TER - JAN" Edmund Kalbarczyk - 2017-04-11 - Karpacz (dolnośląskie)